• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ateriapalvelu - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Ateriapalvelu - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. BSN TRADING

  Belgia

  Verified by europages badge

  BSN TRADING is a company that specializes in wholesale sales of electrical appliances, tooling, children's toys and kitchen items. Since it was set up, BSN TRADING has committed to supply its customers with high quality products at keen prices. It has a full product catalogue, ranging from small electrical goods to major appliances, as well as DIY tools, children’s toys and kitchen accessories. The breadth of this range ensures that customers can find everything they need in one spot, offering a practical solution for their procurement needs. For further details, don't hesitate to contact us!

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italia

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 3. KID CATERING EQUIPMENT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  KID CATERING EQUIPMENT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet, Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet, kylmälasit, tarvikkeet elintarvikkeiden teollista keittämistä varten, juomateollisuuden kylmäkoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Ness, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR

  Saksa

  Verified by europages badge

  HARALD CLAUS GROSSKÜCHENANLAGEN GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Eutin Ot Neudorf, Saksa.

 5. FRAMACO SERVICES

  Ranska

  Verified by europages badge

  FRAMACO SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ammattikeittiöiden asennukset, ammattikeittiöt, ravintoloiden laitteet, ravintoloiden kalusteet. Sen sijainti on Frepillon, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON

  Ranska

  Verified by europages badge

  SYNERGIES AGENCEMENT REFRIGERATION CUISSON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Kauppojen varusteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Kauppojen varusteet, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  ALEX DI MANFRONI DALIDA E FIGLI S.N.C., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäpöydät, jäähdytyshuoneet, teollisuuskeittiöt, kodin sähkölaite. Sen sijainti on Figline E Incisa Valdarno, Italia.

 3. SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SARO GASTRO-PRODUCTS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Emmerich, Saksa.

 4. SAT GRANDI CUCINE

  Italia

  Verified by europages badge

  SAT GRANDI CUCINE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liedet, teollisuuskeittiöt, Liedet, ammattikeittiöt, yhteisöjen keittiöt. Sen sijainti on Perugia, Italia.

 5. A.Z HORECA EQUIPEMENTS

  Belgia

  Verified by europages badge

  A.Z HORECA EQUIPEMENTS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, ammattikeittiöiden asennukset, kylmätiskien korjaus, kylmätiskien huolto. Sen sijainti on Lodelinsart (charleroi), Belgia.

 1. ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME

  Itävalta

  Verified by europages badge

  ROBERT A. PUSKAS GMBH - MENUT SPEISENVERTEILSYYSTEME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Breitenfurt Bei Wien, Itävalta.

 2. PAELLEROS Y PAELLERAS

  Espanja

  Keittiötarvikkeiden jälleenmyyntiä valencialaisen paellan valmistukseen. Tarjoamme kaikkien valencialaisten valmistajien tuotteita markkinoiden parhaaseen hintaan. Valmistamme ja maastaviemme kaikenlaisia tarvikkeita, pieniä tarvikkeita sekä erittäin vaikuttavia tuotteita suuriin tapahtumiin. Meiltä löydätte kaikenkokoiset pannut, kaikki merkit ja kaikki materiaalit. Polttimet, teolliset kaasupolttimet, ruostumattomasta teräksestä käsin valmistetut ja erittäin laadukkaat jättipannut. Meiltä löydätte tarvikkeenne...

 1. HORECASHOP - JACOBY

  Belgia

  HORECASHOP.net on kulinaristinen verkkokauppa, josta löydät kaikenlaiset välineet ja varusteet ruoka-ammattilaisille ja yksityisille herkuttelijoille kattaustarvikkeista keittiösi koko varustukseen. Yrityksemme on erikoistunut hotellien, ravintoloiden, pitopalveluiden, lihakauppiaiden, lihaleikkelemyymälöiden ynnä muiden tarvikkeiden toimituksiin. Tutustu ja vieraile verkkosivustollamme!

 2. PANEM INTERNATIONAL

  Ranska

  PANEM INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Leipomot - koneet ja tarvikkeet. Sen sijainti on La Crèche, Ranska.

 3. YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS

  Turkki

  YAMANLAR METAL INDUSTRIAL KITCHEN EQUIPMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ravintolalaitteet, grilliuunit, poltin, Ravintolalaitteet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. CLERINOX

  Belgia

  CLERINOX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Keittiön liesituulettimet ja poistoimurit, Suurkeittiökalusteet, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Keittiön liesituulettimet ja poistoimurit, ammattikeittiöiden asennukset, Suurkeittiökalusteet. Sen sijainti on Beauraing, Belgia.

 5. FRANKELIA SRL

  Italia

  FRANKELIA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, teollisuusjääkaapit, teollisuuden jäähdytyslaitteet ja -tarvikkeet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, myymäläläkalusteet. Sen sijainti on San Giuseppe Vesuviano, Italia.

 6. CAFE RESTAURANT DISPLAYCASE INDUSTRIAL KITCHEN SHOWCASES

  Turkki

  CAFE RESTAURANT DISPLAYCASE INDUSTRIAL KITCHEN SHOWCASES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiötarvikkeet yhtisöjä varten, tarvikkeet teollista pakastamista varten, lasikaapit näyttelyjä varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS

  Turkki

  SOLEM MAKINE DANISMANLIK VE DIS TIC AS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vatkaimet, leipomouunien kaasupolttimet, Vatkaimet, taikinankaulintakone. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 8. ETS ROUSSEL

  Ranska

  ETS ROUSSEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Baillet En France, Ranska.

 1. PAELLERAS EL CID

  Espanja

  PAELLERAS EL CID, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiilipannut, taloustavarat. Sen sijainti on Torrent-Valencia, Espanja.

 2. MATORECA

  Belgia

  MATORECA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Kahvilat ja baarit - koneet ja laitteet, Ravintolalaitteet, kylmäkalusteet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Kahvilat ja baarit - koneet ja laitteet, Ravintolalaitteet. Sen sijainti on Namur, Belgia.

 3. MCR EQUIPEMENTS

  Ranska

  MCR EQUIPEMENTS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ammattikeittiöt, leipomotarvikkeet, laitteistot - leipomot, leipomokoneet. Sen sijainti on Saint Lambert De La Potherie, Ranska.

 4. DC PRODUCTS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DC PRODUCTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teolliset astianpesukoneet. Sen sijainti on Wells, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS

  Kreikka

  M & M - MICHAILIDIS M., & CO. PROFESSIONAL ELECTRIC APPARATUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, kodin pienet sähkölaitteet, kodinkoneet, tukkumyynti. Sen sijainti on Stavroupoli, Kreikka.

 6. PINHA, LDA

  Portugali

  PINHA, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivänpaahtimet, sähköiset friteerauskeittimet, Leivänpaahtimet. Sen sijainti on Águeda, Portugali.

 7. TELFER

  Espanja

  TELFER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yhteisöjen liesituulettimet, wok-keittiöt. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 8. SOMEPRODUCTS

  Belgia

  SOMEPRODUCTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien, Laitostiskikoneet, Ateriapalvelu - koneet ja laitteet, Puhdistustuotteet - teollisuuden, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien, Laitostiskikoneet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 9. ERSOZ MUTFAK

  Turkki

  ERSOZ MUTFAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiötarvikkeet yhtisöjä varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. HOTELIS - HENRIQUES & CAMPELO, LDA.

  Portugali

  HOTELIS - HENRIQUES & CAMPELO, LDA., on Jakelija, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuskeittiöt, pesulapalvelut - teollisuuden, elintarvikealan jakelu. Sen sijainti on Braga, Portugali.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Ateriapalvelu - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

22 877 Yritykset