• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • autonpesujärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Autonpesujärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. RULOMATIK

  Turkki

  Verified by europages badge

  Welcome to Rulomatik, manufacturer of vending machines for disposable products! Rulomatik's headquarters, factory and logistics centre are located in Bursa, the industrial capital of Turkey. We specialise in microfiber car drying towels, sports towels for gyms, beach towels, vending machines for floor mats. We currently export to 55 countries and hold the recipe for success in our hands. We are looking for new country distributors in Europe, Canada, America, Australia and beyond. Our vending machines offer distributors a consistent and predictable profit model and provide unique specialised market access for various markets. Car Drying Towel Vending Machine: It is a vending machine that dispenses microfibre car drying towels. Rulomatik's other main products with international patents are listed below: Car mat vending machine GYM towel vending machine Beach towel vending machine Rulomatik manufactures vending products in the category of "high-tech products", which are sold wholesale only to country distributors or regional dealers, allowing them to benefit from "customs duty exemption". Rulomatik offers the opportunity to place its fleet of car drying towel vending machines at all car wash locations. Contact us to discuss dealership opportunities for our products that will be in significant demand in your country!

 2. MIX FRANCE

  Ranska

  Verified by europages badge

  MIX FRANCE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lisävarusteet autopesuloille, hyötyajoneuvojen pesulaitteet, tarkkuuspesulaitteistot. Sen sijainti on Racquinghem, Ranska.

 3. AQUA BRUSH WASCHBÜRSTEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  AQUA BRUSH WASCHBÜRSTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Furth Im Wald, Saksa.

 4. COSMÉTICAR LOIRE NORD

  Ranska

  Verified by europages badge

  COSMÉTICAR LOIRE NORD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattipesu, autonkorit, autonpesu. Sen sijainti on Violay, Ranska.

 5. F.H.U. BO-WA SP. Z O.O.

  Puola

  Autojen pesu, säiliöiden ja siilojen pesu, DPPL-säiliöiden pesu, tyhjiöpuhdistus, linja-autojen pesu, kuorma-autojen pesu. Teemme ALV-laskuja (käteinen, tilisiirrot). Autopesulan aukioloajat: ma‒pe klo 7‒22, la klo 6‒13.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MAXRAY KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  MAXRAY KIMYA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rasvat, spraymaalit, Ruosteenpoistoaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. KARTEKNIK MAKINA

  Turkki

  KARTEKNIK MAKINA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puhdistuskoneet, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autonpesujärjestelmät, matonpesukone, Autonpesujärjestelmät, automaattipesu. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. SOLVING TECH SOLUTIONS S.R.L.

  Italia

  SOLVING TECH SOLUTIONS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla konetyökalujen suunnittelu, huolto ja kunnossapito. Sen sijainti on Brugine, Italia.

 4. STOTZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  STOTZ GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Biberach, Saksa.

 5. INTACHEMUK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INTACHEMUK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, autonpesu, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden. Sen sijainti on Bolney, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. ISTOBAL HANDELSGES.M.B.H.

  Itävalta

  ISTOBAL HANDELSGES.M.B.H., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Riegersburg, Itävalta.

 2. CLEANUP GO

  Ranska

  CLEANUP GO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autojen voiteluaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autonpesujärjestelmät, pesu, Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Beaumont-Sur-Oise, Ranska.

 1. CHRIST CARWASH CATALUÑA

  Espanja

  CHRIST CARWASH CATALUÑA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Pesutunnelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autonpesujärjestelmät, automaattipesu, Autonpesujärjestelmät, Kaupallisten ajoneuvojen pesulaitteet, hyötyajoneuvojen pesulaitteet. Sen sijainti on Sentmenat, Espanja.

 2. DESCARBONIZADOS ARDOZ

  Espanja

  DESCARBONIZADOS ARDOZ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Torrejón De Ardoz, Espanja.

 3. BUDGET CAR CLEANING

  Hollanti

  BUDGET CAR CLEANING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auton kiillotus. Sen sijainti on Breda, Hollanti.

 4. MULTI WASH SNC

  Italia

  MULTI WASH SNC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Limena, Italia.

 5. VJYKA-77 LLC

  Valko-Venäjä

  VJYKA-77 LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pesu, polkupyörien vuokraus. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 6. BÜRSTEN BLEI GMBH

  Saksa

  BÜRSTEN BLEI GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Pfaffenhofen, Saksa.

 7. NOVA AUTOMOBILE

  Marokko

  NOVA AUTOMOBILE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Marrakech, Marokko.

 8. HEURTAUX SAS

  Ranska

  HEURTAUX SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurpainepuhdistuskoneet, Suurpainepuhdistuskoneet, korkeapainepesut, painepesurit autojen pesuun, laitteet ja työvälineet autonpesua varten. Sen sijainti on St Aubin Les Elbeuf, Ranska.

 1. ECOPLESS - KOSMETYKA SAMOCHODOWA

  Puola

  ECOPLESS - KOSMETYKA SAMOCHODOWA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Pszczyna, Puola.

 2. PETROTEC - INOVAÇAO E INDUSTRIA, S.A.

  Portugali

  PETROTEC - INOVAÇAO E INDUSTRIA, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Korjaamot ja huoltoasemat - välineet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autonpesujärjestelmät, Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Guimarães, Portugali.

 3. MATTELIN

  Belgia

  MATTELIN, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autonpesujärjestelmät, metallihallit, varastohyllyt, Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Leke, Belgia.

 4. SNOW FOAM CAR WASH & VALETING BALLINROBE

  Irlanti

  SNOW FOAM CAR WASH & VALETING BALLINROBE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autonpesu. Sen sijainti on Ballinrobe, Irlanti.

 5. CAR WASH MACHINE SRL

  Italia

  CAR WASH MACHINE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla automaattipesu, teollisuuden pesulaitteet, harjat. Sen sijainti on Trezzano Sul Naviglio, Italia.

 6. «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP)

  Venäjä

  «ROBOTKOMPLEKT» LLC (DKR GROUP), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Ohjainpaneeli - sähkö, Märkäpuhdistuskoneet, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Ohjainpaneeli - sähkö, Märkäpuhdistuskoneet. Sen sijainti on Penza, Venäjä.

 7. COSMÉTICAR LORIENT

  Ranska

  COSMÉTICAR LORIENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvovuokraus, pesu, autonpesu, ekologinen kuivapesu, Ajoneuvovuokraus. Sen sijainti on Moreac, Ranska.

 8. INTERNOVA KIMYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turkki

  INTERNOVA KIMYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auton kiillotus, autonpesu. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. AUTO GEPOLIJST

  Hollanti

  AUTO GEPOLIJST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Sen sijainti on Eindhoven, Hollanti.

 10. CENTRE DE LAVAGE AUTO

  Ranska

  CENTRE DE LAVAGE AUTO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonpesujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autonpesutarvikkeet. Sen sijainti on Istres, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Autonpesujärjestelmät - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

529 Yritykset