• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • bambu- ja rottinkiesineet

Tulokset hakusanalle

Bambu- ja rottinkiesineet - Tuonti ja vienti

 1. NANOY STAVROULA MON LTD

  Kreikka

  Verified by europages badge

  NANOY STAVROULA MON LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihanjalostuslaitteet, Bambu- ja rottinkiesineet, Käsineet, Lihanjalostuslaitteet, consumables for meat industry, consumables, bambuvarras, Bambu- ja rottinkiesineet, vacuun machines. Sen sijainti on Ilion, Kreikka.

 2. VAN DER GUCHT POTTERY & BAMBOO NV

  Belgia

  Van der Gucht pottery & bamboo toimittaa parhaat kukkaruukut ja laadukkaat joulupuut. Perheyrityksellämme on yli 135 vuoden kokemus parhaiden ruukkutuotteiden tuotannosta ja jakelusta. Van der Gucht pottery & bamboo tarjoaa Euroopan laajimpiin kuuluvan valikoiman.

 3. RATTAN DECO SA

  Espanja

  RATTAN DECO ‒ rottinkihuonekalut makuuhuoneisiin, ruokasaleihin, olohuoneisiin. Luonnonkuidut. FLER ‒ kaikentyyliset hotellikalusteet. Toimitamme kalusteet hotelliisi kaikkialla Euroopassa.

 4. NEWPARKO WICKER HANDICRAFT CO.

  Kiina

  NEWPARKO WICKER HANDICRAFT CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koripajukorit, bambukepit, rottinkihuonekalut, puiset viinilaatikot. Sen sijainti on Guangzhou, Kiina.

 5. AUBRY-GASPARD

  Ranska

  AUBRY-GASPARD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korityöt. Sen sijainti on Baccarat, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. REJILLAS SUTILO S.L.U

  Espanja

  REJILLAS SUTILO S.L.U, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rattan-väliseinät, korityöt somistukseen, koripaju, koripaju. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 2. HOMEBASE BAMBOO PRODUCT LTD

  Kiina

  HOMEBASE BAMBOO PRODUCT LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Fuzhou, Kiina.

 3. DISRAELI VITTORIO & FIGLI SRL

  Italia

  DISRAELI VITTORIO & FIGLI SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nojatuolit, bambuverhot, kaislamatot, rottinki. Sen sijainti on Roncadello-Casalmaggiore, Italia.

 4. BAMBÚ DEL ULLA S.L.

  Espanja

  BAMBÚ DEL ULLA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bambu, bambukepit. Sen sijainti on A Pobra Do Caramiñal-A Coruña, Espanja.

 5. HEJS

  Puola

  HEJS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Rudnik Nad Sanem, Puola.

 1. DAL POZZO ANDREA

  Italia

  DAL POZZO ANDREA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rottingista valmistetut puutarhakalusteet, itämaisten esineiden tuonti ja vienti, rottingista valmistetut puutarhakalusteet, alumiinista valmistetut puutarhakalusteet. Sen sijainti on Argenta, Italia.

 2. S.C. M.F.L. CONTRACT SERVICES S.R.L

  Romania

  S.C. M.F.L. CONTRACT SERVICES S.R.L, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Bambu- ja rottinkiesineet, Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Bambu- ja rottinkiesineet, Kalusteet ja koristeet, puutarhan. Sen sijainti on Fagaras, Romania.

 1. EXTREMOS ARTESANATOS, LDA

  Portugali

  EXTREMOS ARTESANATOS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koripajukorit, Korityöt. Sen sijainti on Braga, Portugali.

 2. NATURAL BAMBOU

  Ranska

  NATURAL BAMBOU, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 3. GIUNCO ARTE

  Italia

  GIUNCO ARTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla katiskat, taidekäsityöt, koripaju, skilled craftsman. Sen sijainti on Reggio Calabria, Italia.

 4. B.P. ARTS LA GENERAL DEL MIMBRE

  Espanja

  B.P. ARTS LA GENERAL DEL MIMBRE, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rottinkipöydät ja -tuolit, Tilapäishuonekalut, Rottinkipöydät ja -tuolit, Tilapäishuonekalut, bambu, rottinki. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 5. DOANKET 1 - BAMBOO, RATTAN & SEAGRASS HANDICRAFT

  Vietnam

  DOANKET 1 - BAMBOO, RATTAN & SEAGRASS HANDICRAFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bambu. Sen sijainti on Hanoi, Vietnam.

 6. REZO PLANT

  Ranska

  REZO PLANT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Montauriol, Ranska.

 7. HYPNOSHOW

  Hollanti

  HYPNOSHOW, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Breda, Hollanti.

 8. KEICO

  Vietnam

  KEICO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Bac Ninh, Vietnam.

 1. KAS'UMAÏ

  Ranska

  KAS'UMAÏ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Musiikki-instrumentit ja tarvikkeet, indonesialaiset käsityöt, ulkomaiset käsityöteollisuustuotteet, Musiikki-instrumentit ja tarvikkeet, saviastioiden tuonti. Sen sijainti on Manosque, Ranska.

 2. TRIPOLAR FURNITURE

  Indonesia

  TRIPOLAR FURNITURE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rottinkituolit, rottinkihuonekalut, rattan-väliseinät, rottingista valmistetut puutarhakalusteet. Sen sijainti on Cirebon, Indonesia.

 3. ECOSHADOW - I.KARAMITSOPOULOU & CO.

  Kreikka

  ECOSHADOW - I.KARAMITSOPOULOU & CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bambu- ja rottinkiesineet, säleiköt, sisä- ja puutarhakalusteet, Bambu- ja rottinkiesineet, aurinkovarjot ulkotiloja varten. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 4. ARTEX NAM AN JSC

  Vietnam

  ARTEX NAM AN JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bambuhuonekalut. Sen sijainti on Ha Noi, Vietnam.

 5. JENART MANDEN

  Belgia

  JENART MANDEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leposohvien, nojatuolien ja tuolien korjaus. Sen sijainti on Bornem, Belgia.

 6. STEFAN BÖHM

  Itävalta

  STEFAN BÖHM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Paperitavara, Käsityöt, Bambu- ja rottinkiesineet, Taimitarhat ja metsänhoito, Paperitavara, Käsityöt, Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Unterrabnitz, Itävalta.

 7. GOBAMBU

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GOBAMBU, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bambu, kahvikupit, sampoo. Sen sijainti on Pontyclun, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. KONING BAMBOE

  Hollanti

  KONING BAMBOE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bambu, bambukalusteet. Sen sijainti on Waalwijk (noord-Brabant), Hollanti.

 9. KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING

  Saksa

  KORB UND STUHLFLECHTEREI, EDGAR HEMPFLING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Paperitavara, Käsityöt, Bambu- ja rottinkiesineet, Taimitarhat ja metsänhoito, Paperitavara, Käsityöt, Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on Alpirsbach, Saksa.

 10. BOTHBEST BAMBOO FLOORING CO. LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BOTHBEST BAMBOO FLOORING CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bambu- ja rottinkiesineet. Sen sijainti on St. Albans District (b), Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen

Löydä tarjouksia