• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • betonimuotit

Tulokset hakusanalle

Betonimuotit - Tuonti ja vienti

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  As a technologically leading supplier, we have been the preferred partner of the international construction industry for years. Our longitudinally welded cladding tubes for pre-stressed concrete technology and the rectangular cavity pipes for the pre-cast industry are just two examples of our outstanding manufacturing competence. This is why we are constantly striving to push ahead with new innovations and further developments. Thin-walled, longitudinally welded tubes by the metre or tube cylinders for use in various industrial sectors are an expression of our technological leadership in development and production. We manufacture precisely fitting tubes and components for "rational construction" in the highest product quality, which is a matter of course for us. In addition, we convince with our customer-oriented, competent advice and a flexible, reliable and efficient service. Thus we can also provide you with tailor-made solutions for a wide range of requirements.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Sen sijainti on Burglengenfeld, Saksa.

 3. ASFALTI EMILIANI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  ASFALTI EMILIANI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tervanlevityskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaivinkoneet, purkukoneet, koneet ja tarvikkeet rakennusta varten, kaivojen porauslaitteet, betonimuotit, nostolavat rakennusta varten, maansiirtokoneet ja -laitteet, kairausporat, kaivinkoneet. Sen sijainti on Vignola, Italia.

 4. 2LI SERVICE

  Ranska

  Verified by europages badge

  2LI SERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Konsultit - rakentaminen, tie- ja vesirakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörillä varustetut telineet, Terästelineet, Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Betonimuotit, Muottityöurakoitsijat, Vanerinvalmistus - koneet ja laitteet, Rakennus, työmaarakennus, Pyörillä varustetut telineet. Sen sijainti on La Roche Blanche, Ranska.

 5. SCHALTEC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHALTEC GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Sen sijainti on Herbertingen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. COSMETALL SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  COSMETALL SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Roska-astiat, jäteastiat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiivistyslaitteet, rakennusteollisuuden, betonimuotit, jäteastiat, Tiivistyslaitteet, rakennusteollisuuden, vetolaatikoiden vuokraus. Sen sijainti on Pignataro Maggiore, Italia.

 2. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Espanja

  CÁVITI on uraauurtava kierrätysmuovielementeistä koostuva järjestelmä, kuten rakennusalan muottijärjestelmät. CÁVITI on edelläkävijätuote, joka helpottaa vesi- ja viemärivarusteiden taontatöitä sekä tuuletettujen pohjien ja kevennettyjen korottamisten rakentamista, mikä puolestaan säästää aikaa ja rahaa. Tuote vastaa määräyksiä, jotka koskevat kierrätettyjä polypropeenielementtejä. Ne limittyvät toisiinsa nopeasti ja helposti muodostaen muottijärjestelmän, joka on varustettu omin tuin ja joista kukin on tarkoitettu 5 - 70 cm: n kokoiselle alalle.

 3. NOE-SCHALTECHNIK GEORG MEYER-KELLER GMBH + CO. KG

  Saksa

  NOE-SCHALTECHNIK GEORG MEYER-KELLER GMBH + CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Äänieristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työturvallisuus, tunneleiden vahvistusrakenteet, Työturvallisuus, betonimuotit, betoniset kamanaosat laudoitusta varten. Sen sijainti on Süßen, Saksa.

 4. KBC DIFFUSION

  Ranska

  KBC DIFFUSION, on Jakelija, joka toimii toimialalla Muottityöurakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonimuotit, Betonimuotit. Sen sijainti on Aix-En-Provence, Ranska.

 5. FORM-ON GMBH

  Itävalta

  FORM-ON GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laatikot rakennusteollisuuteen. Sen sijainti on Amstetten, Itävalta.

 1. JH-ITC GMBH

  Saksa

  JH-ITC GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betonimuotit rakennusta varten, runkorakenteet ja tarvikkeet, rakennustelineet rakennusta varten, työmaiden vuokraus. Sen sijainti on Offingen, Saksa.

 2. STABILO SP. Z O.O.

  Puola

  STABILO SP. Z O.O., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Muottityöurakoitsijat, Betonivalumuotit, Rakennustyömaalaitteet ja -välineet, Muottityöurakoitsijat. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 1. PASCHAL

  Ranska

  PASCHAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betonimuotit rakennusta varten, suunnitteluohjelma, tunneleiden vahvistusrakenteet, Betonivalumuotit. Sen sijainti on Moissy Cramayel Cedex, Ranska.

 2. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Ranska

  MATELOC COFFRAGES ET GRUES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusnosturit, rakennusnosturien vuokraus, Betonivalumuotit, Rakennusnosturit, muotit rakennusteollisuuteen. Sen sijainti on Cholet, Ranska.

 3. ELVERMANN GMBH

  Saksa

  ELVERMANN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Sen sijainti on Dorsten, Saksa.

 4. BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C.

  Italia

  BISELLO MOVIMENTO TERRA DI BISELLO PIERENZO & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Purkaminen - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaivinkoneet, purkukoneet, koneet ja tarvikkeet rakennusta varten, betonimuotit. Sen sijainti on Agugliaro, Italia.

 5. TOBLER AG

  Sveitsi

  TOBLER AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Sen sijainti on Rheineck, Sveitsi.

 6. VARIANT FACTORY

  Ukraina

  VARIANT FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muottityöurakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betonimuotit, palkit. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 7. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Sveitsi

  NOE-SCHALTECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Sen sijainti on Oensingen, Sveitsi.

 8. ACOFIX SARL

  Ranska

  ACOFIX SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sillat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betonimuotit. Sen sijainti on Schorbach, Ranska.

 1. NOVARENT SP. Z O.O.

  Puola

  NOVARENT SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneiden kotelot, lavojen purkaminen, rakennustelineiden pohjat, metalliset telineet. Sen sijainti on Szczecin, Puola.

 2. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Ranska

  TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Sen sijainti on Grisolles, Ranska.

 3. AUGUST WENDLER OHG

  Saksa

  AUGUST WENDLER OHG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Sen sijainti on Auenwald, Saksa.

 4. NOE-PL SP. Z O.O.

  Puola

  NOE-PL SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muottityöurakoitsijat, Betonirakenteet, koneiden kotelot, monikäyttöiset betonilaudoitukset, Muottityöurakoitsijat, Betonirakenteet. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 5. PROMSTROIKONTRAKT

  Venäjä

  PROMSTROIKONTRAKT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sillat - rakentaminen, Betonimuotit, Betonirakenteet, Rakennustelineet ja tikkaat, Sillat - rakentaminen, Betonimuotit, Betonirakenteet, Rakennustelineet ja tikkaat. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 6. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Portugali

  METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Arkkitehdit - konsultit, tarvikkeiden suunnittelu ja valmistus, Arkkitehdit - konsultit. Sen sijainti on Valongo, Portugali.

 7. RATEC GMBH

  Saksa

  RATEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonirakenteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonimuotit, Betonivalumuotit, Betonimuotit. Sen sijainti on Hockenheim, Saksa.

 8. DBS-BEKISTING

  Belgia

  DBS-BEKISTING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Betonimuotit, Betonivalumuotit, rakennusmateriaalit, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Betonimuotit. Sen sijainti on Zele, Belgia.

 9. HUSSOR SA

  Ranska

  HUSSOR SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyömaalaitteet ja -välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betonimuotit, betonimuotit, äänieristetyt muotit, teräsmuotit. Sen sijainti on Lapoutroie, Ranska.

 10. COFRASUD

  Ranska

  COFRASUD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonimuotit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muottityöurakoitsijat, Betonirakenteet, Muottityöurakoitsijat, rakennuslaatikot, Maa- ja vesirakentaminen, Betonirakenteet. Sen sijainti on Bressols, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen