• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • bussit ja linja-autot

Tulokset hakusanalle

Bussit ja linja-autot - Tuonti ja vienti

 1. AUTOCARES RAMÓN

  Espanja

  Verified by europages badge

  AUTOCARES RAMÓN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, coach hire, Bussit ja linja-autot, International passenger transport, passenger transport, coach company, linja-autojen vuokraus. Sen sijainti on Bétera-Valencia, Espanja.

 2. ROIG DRIVE MALLORCA!

  Espanja

  Verified by europages badge

  ROIG DRIVE MALLORCA!, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turistibussi- ja linja-autovuokraus, jäljennöskuvat, koulubussiliikenne, staff transport, matkat, opinto-, airport transfers, Autonvuokraus, Turistibussi- ja linja-autovuokraus. Sen sijainti on Cala D'or (santanyí)-Illes Balears, Espanja.

 3. ATLAS BUS

  Espanja

  Verified by europages badge

  ATLAS BUS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla spare parts for coaches, bussien varaosat, accessories for buses, accessories for coaches, coach bodywork, Autojen ja linja-autojen istuimet, rear-view mirrors for buses. Sen sijainti on Getafe-Madrid, Espanja.

 4. ATLAS BUS

  Espanja

  Verified by europages badge

  ATLAS BUS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla coach and bus spare parts, coach and bus mirrors, coach and bus headlights, coach and bus air-conditioning, coach and bus bodywork, coach and bus accessories, coach and bus wheel trim. Sen sijainti on Vigo (pontevedra), Espanja.

 5. AUTOCARES FALCÓN LEÓN

  Espanja

  Verified by europages badge

  AUTOCARES FALCÓN LEÓN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turistibussi- ja linja-autovuokraus, passenger transport, Turistibussi- ja linja-autovuokraus, coach hire seville, group transport, transport for the disabled, coaches seville, minibussien vuokraus kuljettajineen. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TSE KIINTEISTÖT OY

  Suomi

  ESITTELY VIPSAUNA tuottaa yrityksille ja yksityishenkilöille ohjelmapalveluita. Meiltä löytyy valmiita ohjelmakokonaisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kattavan yhteistyökumppani verkoston kanssa pystymme tarjoamaan jokaiselle ennenkokemattoman elämyksen joka jää mieleen pitkäksi aikaa.ESITTELY VIPSAUNA on myös saatavilla käyttöösi myös ilman erityisiä ohjelmia tai lisäpalveluita. Liikuteltavan edustustilan kiertueelle tai haluat kuljettaa omia asiakkaitasi huomiota herättävällä tavalla, jonka he tulevat muistamaan pitkään. VIPSAUNA on myös tilattavissa kotipihaasi yksityiskäyttöön, jos vaikka haluat saunoa ja nauttia kuumasta kylpytynnyristä. Kerro meille toiveesi ja me toteutamme sen.

 2. ELITE BUS ALICANTE

  Espanja

  Taxis Alicante Airport Private Transfers. Taksit, vuokraus kuljettajan kanssa, 1/8 paikkaa, viralliset ajoneuvot, kartat ja vakuutukset julkiseen palveluun. TAXISALICANTE tarjoaa ainutlaatuista palvelua autoissa, joissa on mukana kuljettaja, takseissa ja tila-autoissa, joissa on 5-6-7 paikkaa.

 3. AUTOCORB - BUS RENTAL

  Espanja

  Tarjoamme bussien ja minibussien vuokrauspalveluja julkisille laitoksille ja yksityissektorille, koulutuskeskuksille, matkatoimistoille, tapahtumajärjestäjille, urheiluseuroille, harrastusseuroille ja yhteisöille.

 4. BUS PLUS

  Espanja

  Turistivierailut. Retket. Kuljetukset lukioihin. Kokouskuljetus. Hääkuljetus. Kuljetukset jäähyväismatkoja varten. Tilauspalvelut. Autoissa jopa 76 paikkaa.

 5. CEM BUS CONFORT SRL

  Romania

  CEM BUS CONFORT SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Galati, Romania.

 1. IDEZ AUTO PARTS

  Turkki

  IDEZ AUTO PARTS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS

  Espanja

  AUTOCARES Y MINIBUSES RAFABUS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sukkulabussien vuokraus. Sen sijainti on Ses Cadenes-Palma, Espanja.

 1. MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT.

  Valko-Venäjä

  MINSK AUTOMOBILE PLANT ( MAZ ) REPUBLICAN UNITARY ENT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, Bussit ja linja-autot, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Traktorit ja perävaunut, maatalouden, erikoiskuljetusauto, Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Minsk Minsk Region, Valko-Venäjä.

 2. SECKIN OTOMOTIV

  Turkki

  SECKIN OTOMOTIV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, laitteet, Bussit ja linja-autot, tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 3. TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR

  Italia

  TRANSFER&VOYAGER BUS OPERATOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Autonvuokraus kuljettajineen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, linja-auto ja pikkubussi kuljettajineen, matkailubussien vuokraus kuljettajineen, Bussit ja linja-autot, käytettävissä pikkubusseja. Sen sijainti on Partanna, Italia.

 4. DNL OTOMOTIV

  Turkki

  DNL OTOMOTIV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Linja-autot, tarvikkeet jakeluautomaatteja varten, bussi, Linja-autot, minibussit. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 5. AUTOCARES J. DOMINGUEZ

  Espanja

  AUTOCARES J. DOMINGUEZ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Linja-autot, bussivuokraus, autonvuokraus, Linja-autot, minibussit. Sen sijainti on Estepona-Málaga, Espanja.

 6. ZED CLIMATE CONTROLS

  Turkki

  ZED CLIMATE CONTROLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. VIP CAR S.A.

  Espanja

  VIP CAR S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turistibussi- ja linja-autovuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, koulubussien vuokraus, Bussit ja linja-autot, autonvuokraus, matkustajien kuljetus. Sen sijainti on Getafe-Madrid, Espanja.

 8. AUTOCARES AGUILERA

  Espanja

  AUTOCARES AGUILERA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla linja-autojen vuokraus kuljettajineen, koulubussiliikenne, matkat, opinto-, matkailubussien vuokraus kuljettajineen. Sen sijainti on Málaga, Espanja.

 1. AUTOCARES CABRANES

  Espanja

  AUTOCARES CABRANES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turistibussi- ja linja-autovuokraus, Bussit ja linja-autot, Turistibussi- ja linja-autovuokraus, bussi, Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Gijón-Asturias, Espanja.

 2. ETNABUS TRAVEL

  Italia

  ETNABUS TRAVEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turistibussi- ja linja-autovuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, suurten turistibussien vuokraus, linja-autojen vuokraus, Bussit ja linja-autot, autonvuokraus - palvelut. Sen sijainti on Pedara, Italia.

 3. FIBE BUS GMBH

  Saksa

  FIBE BUS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Pilsting-Ganacker, Saksa.

 4. P.U.PROSERWIS

  Puola

  P.U.PROSERWIS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Korjaamot - ajoneuvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, lcd-näytöt, Bussit ja linja-autot, tietokonetuki. Sen sijainti on Będzin, Puola.

 5. VDM TOURS

  Hollanti

  VDM TOURS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Wateringen, Hollanti.

 6. ATLAS BUS

  Espanja

  ATLAS BUS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Getafe-Madrid, Espanja.

 7. TFS TEKNIK FREN SISTEMLERI OTOM.YED.PARC.LTD.STI

  Turkki

  TFS TEKNIK FREN SISTEMLERI OTOM.YED.PARC.LTD.STI, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot, käytetyt, Sähköajoneuvot, Kuorma-autot, pakettiautot ja hyötyajoneuvot, Autot, Ajoneuvot, käytetyt, Sähköajoneuvot, Kuorma-autot, pakettiautot ja hyötyajoneuvot, Autot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. AUTOCARES VORAMAR EL GAUCHO

  Espanja

  AUTOCARES VORAMAR EL GAUCHO, joka toimii toimialalla Bussit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, Turistibussi- ja linja-autovuokraus, Linja-autot, Maantiekuljetus - matkustajat, Bussit ja linja-autot, Turistibussi- ja linja-autovuokraus, Linja-autot, Maantiekuljetus - matkustajat. Sen sijainti on Sant Antoni De Portmany-Ibiza-Baleares, Espanja.

 9. MANDEL CAR TOERISME

  Belgia

  MANDEL CAR TOERISME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkatoimistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Bussit ja linja-autot, matkanjärjestäjä, joukkoliikenne, Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Izegem, Belgia.

 10. BUS CHARTER BERLIN

  Saksa

  BUS CHARTER BERLIN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Bussit ja linja-autot. Sen sijainti on Lüchow, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen