• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • dieselmoottorit

Tulokset hakusanalle

Dieselmoottorit - Tuonti ja vienti

 1. RENATO VARRIALE & C.

  Italia

  Verified by europages badge

  RENATO VARRIALE e C, is a company based in Naples that deals in spare parts and engines for the industrial, agricultural, marine and automotive sectors. The Varriale company sells Lombardini, Kohler, Perkins, Sabre and Idrojet Castoldi engines. The company is the Lombardini F.I.M. dealer for Naples, Caserta and Isernia; Perkins engines for the Campania and Potenza regions.

 2. IRM DIESELPARTS

  Ranska

  Verified by europages badge

  IRM DIESELPARTS, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valve grinding machines, Termostaattiventtiilit, Test bench, Servo gear motors, Solenoid valves, Tecjet, Maintenance and sale of speed regulators, Training sessions on regulators, Heinzmann. Sen sijainti on Saint Pol Sur Mer, Ranska.

 3. EPS ELECTRIC POWER SYSTEMS GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  EPS ELECTRIC POWER SYSTEMS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Sen sijainti on Maria Anzbach, Itävalta.

 4. NEP (UK) LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NEP toimittaa 50 Hz: n ja 60 Hz: n Perkins-, MTU-, Volvo- ja Cummins-dieselgeneraattoreita 5 kVA - 3 500 kVA: n teholähteineen avoimena ja kehyksillä varustettuina. NEP on erikoistunut kaasuturbiineihin, keskeytymättömän tehonsyötön teholähteisiin, tornivaloihin, muuntajiin, dieselpumppuihin, diesel- ja kaasumoottoreihin. Yritys on kansainvälisesti tunnustettu, seuraavien tuotteiden brittiläinen valmistaja ja toimittaja: sähkögeneraattorit, tornivalot, pumput, tekniset laitteet ja varaosat. Olemme tuoneet kansainvälisille markkinoille parhaimpia tuotteita vuodesta 1978. Toimitamme tuotteita eri aloja varten, kuten öljy- ja kaasuteollisuutta, rakennusteollisuutta, laivateollisuutta, lääketeollisuutta, petrokemianteollisuutta, maataloutta, elintarviketeollisuutta, sähköntuotantoa, infrastruktuuria, hallituksia ja tuotantoteollisuutta varten. Diesel- ja kaasugeneraattorimme on varustettu maailmanlaajuisesti arvostetuilla koneilla ja vaihtovirtageneraattoreilla mukaan luettuina Perkins, MTU, Cummins, Volvo, Lister Petter ja CAT, Stamford, Leroy Somer ja Meccalte.

 5. ENERGEN CO., LTD.

  Etelä-Korea

  Olemme generaattorien valmistaja, joka haluaa tarjoata parasta elääksemme yhdesä tässä kauniissa maailmassa. Tämän yrityksen ovat perustaneet asiantuntijat, jotka ovat työskennelleet generaattorien valmistuksen parissa yli 20 vuotta. Iskulauseemme on "Luovaan arvoon perustuva hallinta", jota toteutamme käytännössä. Teemme parhaamme, jotta voimme olla huipputehokas vähähiilisten generaattorien kehittäjä.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALFA GENERATORS SL

  Espanja

  Valmistamme voimayksikötiä sekä diesel- ja kaasugeneraattoreita. Palamattomat moottorit ja kaikentyyppiset vaihto-osat. Äänieristetyt kontit (20', 40', high cube) ja voimayksiköt.

 2. ALFAMARINESPAREPARTS

  Hollanti

  ALFAMARINESPAREPARTS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Sähköiset navigointivälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Dieselmoottorit, moottoripyörät, Dieselmoottorit, teolliset sumuttimet. Sen sijainti on Amersfoort, Hollanti.

 3. ATLAS NRG TECH, S.L.

  Espanja

  ATLAS NRG TECH, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Voimayksiköt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkögeneraattorit, Uusiutuva energia, Dieselmoottorit, Sähkögeneraattorit, Uusiutuva energia, Dieselmoottorit, äänieristetyt autokorit. Sen sijainti on El Albujón-Murcia, Espanja.

 4. GERMAN INDUSTRY PARTS

  Saksa

  GERMAN INDUSTRY PARTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Polttomoottoreiden venttiilit, venttiilit, Ohjauskaapelit (sähk.), Polttomoottoreiden venttiilit, helikopterin osat. Sen sijainti on Ludenscheid, Saksa.

 5. NELLOS AG

  Sveitsi

  NELLOS AG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Sen sijainti on Brittnau, Sveitsi.

 1. AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalous - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Dieselmoottorit, jyrsijät, puutarhanhoito, jyrsijöiden niittokoneet, bensiinimoottorit, Dieselmoottorit. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. TURBOWORKS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TURBOWORKS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autot, Turbokompressorien tarkastus, autot, autonosat, Autot. Sen sijainti on Turboworks Ltd, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. DIESELDB

  Romania

  DIESELDB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselmoottorien pumppuruiskutusjärjestelmät. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 2. STARDEX DIESEL

  Eesti

  STARDEX DIESEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselmoottoreiden common rail -ruiskutusjärjestelmät, dieselmoottorien pumppuruiskutusjärjestelmät, dieselpumppujen testauspöydät. Sen sijainti on Tallinn, Eesti.

 3. HAMOFA INDUSTRIAL ENGINES

  Belgia

  HAMOFA INDUSTRIAL ENGINES, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusmoottorit, moottoreiden tarkastus. Sen sijainti on Hamont, Belgia.

 4. HOFMANN-SCHRANTZ G.M.B.H.

  Itävalta

  HOFMANN-SCHRANTZ G.M.B.H., on Jakelija, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Sen sijainti on Rannersdorf, Itävalta.

 5. TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TRUFLO AIR MOVEMENT LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköajoneuvot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Dieselmoottorit, Dieselmoottorit, LVI-ilmanvaihtojärjestelmä, aksiaalituulettimet. Sen sijainti on Tipton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. GEMINIANI SPA

  Italia

  GEMINIANI SPA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Dieselmoottoreiden varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselmoottorit, dieselmoottorineuvonta, dieselmoottorieden varaosat. Sen sijainti on Lugo, Italia.

 7. BÜCKER & ESSING GMBH

  Saksa

  BÜCKER & ESSING GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Sen sijainti on Lingen (ems), Saksa.

 8. YANGZHOU YONGCAI MACHINERY CO., LTD.

  Kiina

  YANGZHOU YONGCAI MACHINERY CO., LTD., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkögeneraattorit, Sähkögeneraattorit, dieselgeneraattorit. Sen sijainti on Xiannv Town, Yangzhou City, Kiina.

 1. UDT GROUP LLC

  Azerbaidžan

  UDT GROUP LLC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut, metallin työstö - osat ja lisälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselmoottorit. Sen sijainti on Baku, Azerbaidžan.

 2. ANADOLU MOTOR URETIM VE PAZARLAMA A.S

  Turkki

  ANADOLU MOTOR URETIM VE PAZARLAMA A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jyrsijät, moottoripumput. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 3. HUNTER

  Belgia

  HUNTER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huviveneet - komponentit, moottorit ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Dieselmoottorit, Kaasumoottorit, Dieselmoottorit, Kaasumoottorit, generaattoreiden suunnittelu, toteutus ja valmistus, pumput. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 4. TIMIK AGRICULTURAL LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TIMIK AGRICULTURAL LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Sen sijainti on Southampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. CUMMINS FRANCE

  Ranska

  CUMMINS FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Moottorit, poltto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Voimayksiköt, Dieselmoottorit, Voimayksiköt, Dieselmoottoriaggregaatit, Dieselmoottorit. Sen sijainti on Chassieu Cedex, Ranska.

 6. SECODI RHONE ALPES

  Ranska

  SECODI RHONE ALPES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teollisuuslaitteiden vuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselmoottorit, veneiden dieselmoottorit. Sen sijainti on Chassieu, Ranska.

 7. R DIESEL SRLS

  Italia

  R DIESEL SRLS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Moottorit, poltto- - komponentit ja osat, ruiskut moottoreita varten, ruiskutuspumput moottoreita varten, varaosat, Moottorit, poltto- - komponentit ja osat. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 8. SECODI ILE DE FRANCE

  Ranska

  SECODI ILE DE FRANCE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Dieselmoottorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla veneiden dieselmoottorit, dieselmoottoreiden huolto, dieselmoottorieden varaosat. Sen sijainti on Bondoufle, Ranska.

 9. CMT - COMPAGNIE DES MOTEURS ET TRANSMISSIONS

  Ranska

  CMT - COMPAGNIE DES MOTEURS ET TRANSMISSIONS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Moottorit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusmoottorit, dieselmoottorit, sähkögeneraattorit, moottoripumput. Sen sijainti on Saint-Jory, Ranska.

 10. SPARTEK

  Turkki

  SPARTEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Haarukkatrukit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Dieselmoottorit, nostotrukit, nostovaunut kuljetukseen, Dieselmoottorit. Sen sijainti on Konya, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Dieselmoottorit - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

407 Yritykset