• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • eläimet ja karjankasvatus

Tulokset hakusanalle

Eläimet ja karjankasvatus - Tuonti ja vienti

 1. UFTER HOLDING B.V

  Hollanti

  Verified by europages badge

  Since 1994, Northlink Trading GMBH has excelled as a key player in international trade, specializing in the import and export of goods. Our core strength lies in procuring items in bulk and reselling them at highly competitive prices. Over 28 years, we have fostered strong partnerships with renowned brands like Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator, and more. Our success is anchored in the strategic advantage of our European location, minimizing transportation costs and ensuring efficient global delivery. At Northlink Trading GMBH, our unwavering mission is to consistently surpass customer and partner expectations. We achieve this by providing safe products with distinct quality, leveraging modern technologies, and maintaining a highly trained workforce. Committed to social and environmental responsibility, we strive to create value for customers, partners, employees, shareholders, and society at large. Our goal is to be acknowledged as a company of excellence in the international market, excelling in processing and selling high-quality products across various food and commercial brands. Dedicated to expanding our global presence, we offer 24/7 customer support and seamless worldwide shipping, ensuring prompt delivery to your doorstep. Contact us for more information!

 2. UNION BIO S.R.L.

  Italia

  UNION BIO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hyönteiskarkotteet, Eläintenhoitotuotteet, luonnontuote. Sen sijainti on Arezzo, Italia.

 3. LEUCILLIN

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LEUCILLIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintenhoitotuotteet, bakeereja tappavat aineet, tuotteet eläinlääkärin käyttöön. Sen sijainti on Dorchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. ITAGRI

  Italia

  ITAGRI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Solarolo Rainerio, Italia.

 5. SENOL GIDA SANAYI A.S.

  Turkki

  SENOL GIDA SANAYI A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliivin puristemassa. Sen sijainti on Sultanhisar, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. UNIMARK PET FOOD

  Espanja

  UNIMARK PET FOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koiranruoka. Sen sijainti on Fraga, Espanja.

 2. EUROPEAN GULF COMPANY

  Hollanti

  EUROPEAN GULF COMPANY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lampaanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläimet ja karjankasvatus, Nautakarja, Eläimet ja karjankasvatus, halal-lihajalosteet, liha, tukkumyynti, Nautakarja. Sen sijainti on Rotterdam, Hollanti.

 3. CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH

  Sveitsi

  CAVACHON PRIME DESIGNER DOG ZUERICH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Meilen, Sveitsi.

 4. ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A.

  Yhdysvallat

  ESTABLECIMIENTOS COLONIA S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kanat, pakastettu naudanliha. Sen sijainti on Summerfield, Yhdysvallat.

 5. ERFA

  Turkki

  ERFA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eläintenruokien lisäaineet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgia

  LA FERME D'ARTAGNAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hanhenmaksa, maalaistalot, hedelmänviljely, Kananjalostus, Hanhenmaksa. Sen sijainti on Haccourt, Belgia.

 2. CHATTERIE ARMONICAT

  Ranska

  CHATTERIE ARMONICAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Ste Soulle, Ranska.

 1. FABROCA

  Belgia

  FABROCA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rotueläimet, rotunautakarja, siitosnautakarja. Sen sijainti on Porcheresse, Belgia.

 2. ADIVETER S.L.

  Espanja

  ADIVETER S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Reus, Espanja.

 3. PROGRESSIVE FARMS

  Ukraina

  PROGRESSIVE FARMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 4. LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU

  Belgia

  LES ÉLEVAGES DU MOULIN DU VAL DIEU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kananjalostus, ankan rintafilee, käsiteollisuustuotanto, kananliha. Sen sijainti on Aubel, Belgia.

 5. SMARTFARM

  Kreikka

  SMARTFARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Automatiikat. Sen sijainti on Serres, Kreikka.

 6. GREFFEUILLE AVEYRON

  Ranska

  GREFFEUILLE AVEYRON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lampaat ja vuohet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläimet ja karjankasvatus, Eläimet ja karjankasvatus, lihakarja. Sen sijainti on Rignac, Ranska.

 7. ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL

  Espanja

  ECO TIERRA DE DIATOMEAS SL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Atarfe, Espanja.

 8. WATER CLUBS FOR SHIPPING

  Turkki

  WATER CLUBS FOR SHIPPING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Mezitli-Mersin, Turkki.

 1. HORSE OF BELGIUM

  Belgia

  HORSE OF BELGIUM, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siitostilat, rotueläimet, Siitostilat, nautatila. Sen sijainti on Pipaix, Belgia.

 2. GREEN LAND

  Espanja

  GREEN LAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nautakarja, eläintekstiilikuiduista valmistetut kankaat. Sen sijainti on Tarragona, Espanja.

 3. ZOOTECNIA SL

  Espanja

  ZOOTECNIA SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rehut ja eläintekniset tarvikkeet. Sen sijainti on La Laguna (tenerife), Espanja.

 4. MONTE DO PASTO

  Portugali

  MONTE DO PASTO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Cuba, Portugali.

 5. ROYAL CONTINENTALS

  Saksa

  ROYAL CONTINENTALS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Sen sijainti on Eigeltingen, Saksa.

 6. BBCI

  Belgia

  BBCI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siitossonnit, rotunautakarja, siitosnautakarja. Sen sijainti on Hyon, Belgia.

 7. PLUKON MOUSCRON

  Belgia

  PLUKON MOUSCRON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Filminkehitys - tuotteet, elintarviketurvallisuus, Filminkehitys - tuotteet, Kanojen teurastus. Sen sijainti on Mouscron, Belgia.

 8. LA FERME DES BISONS

  Belgia

  LA FERME DES BISONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokous- ja seminaarisalit, Maaseutumatkailu, biisoninliha, Kokous- ja seminaarisalit, Maaseutumatkailu, alueelliset tuotteet. Sen sijainti on Noville-Lez-Bastogne, Belgia.

 9. XHAWIRS HORSE FARM

  Belgia

  XHAWIRS HORSE FARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hevoset, Lampaanmaito. Sen sijainti on Xhendelesse, Belgia.

 10. FERRZOOTECNIA DI FERRARONI FABIO

  Italia

  FERRZOOTECNIA DI FERRARONI FABIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Juottokaukalot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläimet ja karjankasvatus, infrapunalamput, Eläimet ja karjankasvatus, infrapunalämpömittarit. Sen sijainti on Verona, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Eläimet ja karjankasvatus - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

6 191 Yritykset