• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • eläinlääkintätuotteet

Tulokset hakusanalle

Eläinlääkintätuotteet - Tuonti ja vienti

 1. H3D FRANCE

  Ranska

  Verified by europages badge

  In 1994 Denis HEITZ, a French vet, was confronted with the problem of removing ticks from his four legged patients. He then designed a simple and efficient tick hook, registered a patent and sold it under the O’TOM® then Tick Twister® brands. In 1995 he sold his veterinary practice and set up H3D. The Tick Twister® quickly became a best-seller with over 2 million items sold each year in over 35 countries worldwide. In 2010 H3D launched a new product: BambooStick®, a cotton bud specially designed to clean dogs' ears. Just like the Tick Twister®, the BambooStick® became a worldwide success with millions sold around the world. Located in the Jura, H3D today makes 60 % of its turnover form exports and works with professionals from different sectors: vets, pet shops, pharmacies, outdoor stores, … H3D sells products under its own brand names(Tick Twister® & BambooStick®) and also supplies many distributors and laboratories worldwide. H3D privileges "Made in France" so as to pass on French know-how and reduce distances for transporting our products. With our skilled and dynamic 6-strong team, H3D satisfies all its clients' requests. Don't hesitate to contact us for more details about our products!

  Kaikki tuotteet kirjainyhdistelmällä "eläinlääkintätuotteet"

 2. CORIS BIOCONCEPT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Coris Bioconcept, founded in 1996 and ISO 13485-certified, manufactures high-tech diagnostic kits for the biomedical sector (for detecting viruses responsible for digestive and respiratory conditions, immunochromatographic testing for fast detection of CPE and OXA-48, etc.). Coris Bioconcept specializes in physical and natural science research and development for the pharmaceutical industry.

  Kaikki tuotteet kirjainyhdistelmällä "eläinlääkintätuotteet"

 3. MÉD-I-VET

  Ranska

  Verified by europages badge

  MÉD-I-VET, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veterinary products for horses, Veterinary products for dogs, Veterinary products for cats, Regenerative medicine, Veterinary anti-inflammatories, Natural veterinary products, Medical devices for vets, Treatments for animals, Veterinary products. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 4. IMV IMAGING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  IMV IMAGING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintävälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, tuotteet eläinlääkärin käyttöön, veterinary ultrasound, veterinary X-ray, Eläinlääkintätuotteet, Veterinary imaging, Veterinary supplies, Veterinary supplier, Veterinary manufacturer. Sen sijainti on Bellshill, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. BIOTECH APB

  Sveitsi

  Biotech APB valmistaa tuotteita eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista ympäristöä varten, ilmankäsittelyyn, mukavuustuotteisiin ja eläinten hoitotuotteisiin (hevoset, kissat, koirat, linnut jne.). Markkinoimme mukavuus- ja hyvinvointituotteita, kuten luonnon eteerisiä öljyjä sisältäviä ilmanraikastimia, nestesaippuoita ja geelejä käsille, hyönteis- ja punkkimyrkkyjä, hajunpoistajia, rasvanpoistajia, antiseptisia puhdistusaineita ynnä muuta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ASTRA VET

  Egypti

  ASTRAVET on yksi johtavista markkinatoimijoista rehujen lisäaineiden ja eläinten lääkevalmisteiden aloilla Egyptissä. Yrityksen perusti vuonna 1995 kokenut ryhmä eläinlääkäreitä, jotka ovat toimineet rehujen lisäaineiden, lääkevalmisteiden ja eläinrokotteiden aloilla vuodesta 1976 Lähi-idässä ja Afrikassa. ASTRAVET on kasvanut perustamisestaan lähtien, ja yrityksellä on toimittajia ympäri maailmaa. Pääkonttorimme sijaitsee Kairossa Pyramidien lähellä.

 2. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, toksikologia, lääkintätarvikkeet, Eläinlääkintätuotteet, laboratoriotiskit. Sen sijainti on Buseck, Saksa.

 3. MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rokotteet eläimiä varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL

  Espanja

  PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Lugo, Espanja.

 5. AIP DEVELOPPEMENT SA

  Belgia

  AIP DEVELOPPEMENT SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, Eläinlääkintäinstrumentit, sutuurat, Eläinlääkintätuotteet, Eläinlääkintäinstrumentit. Sen sijainti on Olne, Belgia.

 1. KEVIN BACON'S

  Belgia

  KEVIN BACON'S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Grace Hollogne, Belgia.

 2. VETEQ

  Hollanti

  VETEQ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, leikkaussalien pöydät. Sen sijainti on Wervershoof, Hollanti.

 1. "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION

  Ukraina

  "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Visable supports the Ukrainian companies, lääkkeet eläinlääkärin käyttöön, Visable supports the Ukrainian companies. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 2. GENEON ENZYME TECHNOLOGIES

  Turkki

  GENEON ENZYME TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. DOPHARMA B.V.

  Hollanti

  DOPHARMA B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet. Sen sijainti on Raamsdonksveer, Hollanti.

 4. JM SANTE PHARMA

  Puola

  JM SANTE PHARMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintenhoitotuotteet. Sen sijainti on Będzin, Puola.

 5. BYKONTES

  Turkki

  BYKONTES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. CITOXLAB

  Ranska

  CITOXLAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, Eläinlääkintätuotteet, biofarmasiatuotteet. Sen sijainti on Evreux, Ranska.

 7. DERMOVET PHARMA

  Portugali

  DERMOVET PHARMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuotteet eläinlääkärin käyttöön, lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten, tarvikkeet eläinlääkärin käyttöön. Sen sijainti on Vila Nova de Gaia, Portugali.

 8. PAK STAR CO.

  Italia

  PAK STAR CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Villa Carcina, Italia.

 1. TRUST CARE COMPANY

  Egypti

  TRUST CARE COMPANY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesiviljely ja kalanviljely, Vesiviljely ja kalanviljely. Sen sijainti on Obour, Egypti.

 2. SHANGHAI YUKING WATER SOLUBLE MATERIAL TECH CO., LTD.

  Kiina

  SHANGHAI YUKING WATER SOLUBLE MATERIAL TECH CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 3. G GROUP SRLS

  Italia

  G GROUP SRLS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kertakäyttöiset lääkäritarvikkeet, kertakäyttöesineet, injektioruiskut lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Marsala, Italia.

 4. BIOGANCE

  Ranska

  BIOGANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Champtocé-Sur-Loire, Ranska.

 5. RTA LABORATORIES

  Turkki

  RTA LABORATORIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuotteet eläinlääkärin käyttöön, diagnostiikkatuotteet, mikrobiologia, molekyylibiologinen laboratorio. Sen sijainti on Gebze, Turkki.

 6. BELKAROLIN LTD

  Valko-Venäjä

  BELKAROLIN LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, Eläinlääkkeet, lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten, Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, rokotteet eläimiä varten. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

 7. LES NUISIBLES

  Ranska

  LES NUISIBLES, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rottien hävitys, jyrsijät. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 8. LATAC, S.A.

  Espanja

  LATAC, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Terrassa/ Barcelona, Espanja.

 9. BIOVETA, A.S.

  Tsekin tasavalta

  BIOVETA, A.S., on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huume, rokotteet, rokotteet eläimiä varten, diagnostiikka. Sen sijainti on Ivanovice Na Hané, Tsekin tasavalta.

 10. PHYSIO-DOC

  Saksa

  PHYSIO-DOC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvit ja yrtit, lääke-, elintarvikelisät eläimiä varten, Kasvit ja yrtit, lääke-, luomusertifioidut eteeriset öljyt. Sen sijainti on Söhrewald, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Eläinlääkintätuotteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

477 Yritykset