• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • eläinlääkintätuotteet

Tulokset hakusanalle

Eläinlääkintätuotteet - Tuonti ja vienti

 1. PLUS SAFETY

  Turkki

  Verified by europages badge

  Founded in 1998, the mission for PLUS SAFETY MEDICAL PRODUCTS CO., Ltd. (hereinafter referred to as PLUS GROUP) is "To Consolidate and Grow PLUS GROUP as the Premier Supplier of Medical Products and Equipment in the World". With over twenty year experience of producing disposable medical products, PLUS SAFETY has become one of the most professional and biggest disposable medical products manufacturers in TURKEY, it also covers OEM service. To date, over 180 of the company's products have passed CE, ISO9001 and ISO13485 certificate and are sold to more than 15 countries worldwide. PLUS GROUP holds other 2 subsidiaries : Hadımköy branch and Yeşilköy Branch. PLUS GROUP main products include: Surgical Mask, Faceshield and Goggles series, Medical Gown, Surgical Overalls series and other medical product series. Till now, PLUS GROUP registered 6 patented products and still dedicated to research and manufacturing new products. PLUS GROUP aims to provide high-quality products with science and technology innovation to clients, pay attention to sustainable development and reduce its product cost. PLUS GROUP is committed to use managing experience of advanced enterprises in the world as reference, continuously impel and promote management level, grasp the front development of international medical products, and enhance the co-operation with international partners. Don't hesitate to contact us for more information !

 2. CORIS BIOCONCEPT

  Belgia

  Verified by europages badge
 3. MÉD-I-VET

  Ranska

  Verified by europages badge

  MÉD-I-VET, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veterinary products for horses, Veterinary products for dogs, Veterinary products for cats, Regenerative medicine, Veterinary anti-inflammatories, Natural veterinary products, Medical devices for vets, Treatments for animals, Veterinary products. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 4. IMV IMAGING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  IMV IMAGING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintävälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, tuotteet eläinlääkärin käyttöön, veterinary ultrasound, veterinary X-ray, Eläinlääkintätuotteet, Veterinary imaging, Veterinary supplies, Veterinary supplier, Veterinary manufacturer. Sen sijainti on Bellshill, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. BIOTECH APB

  Sveitsi

  Biotech APB valmistaa tuotteita eteerisistä öljyistä ja kasviuutteista ympäristöä varten, ilmankäsittelyyn, mukavuustuotteisiin ja eläinten hoitotuotteisiin (hevoset, kissat, koirat, linnut jne.). Markkinoimme mukavuus- ja hyvinvointituotteita, kuten luonnon eteerisiä öljyjä sisältäviä ilmanraikastimia, nestesaippuoita ja geelejä käsille, hyönteis- ja punkkimyrkkyjä, hajunpoistajia, rasvanpoistajia, antiseptisia puhdistusaineita ynnä muuta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. H3D FRANCE

  Ranska

 2. AIP DEVELOPPEMENT SA

  Belgia

  AIP DEVELOPPEMENT SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, Eläinlääkintäinstrumentit, sutuurat, Eläinlääkintätuotteet, Eläinlääkintäinstrumentit. Sen sijainti on Olne, Belgia.

 3. MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  MEDIS MEDICAL TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laboratoriokalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintätuotteet, toksikologia, lääkintätarvikkeet, Eläinlääkintätuotteet, laboratoriotiskit. Sen sijainti on Buseck, Saksa.

 4. MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  MEDICAVET TARIM HAYV. ILAC VE KIMYA SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rokotteet eläimiä varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL

  Espanja

  PET NATURA DE SANIDAD ANIMAL SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Lugo, Espanja.

 1. KEVIN BACON'S

  Belgia

  KEVIN BACON'S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Grace Hollogne, Belgia.

 2. VETEQ

  Hollanti

  VETEQ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, leikkaussalien pöydät. Sen sijainti on Wervershoof, Hollanti.

 1. DOPHARMA B.V.

  Hollanti

  DOPHARMA B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasia - perus- ja aputuotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet. Sen sijainti on Raamsdonksveer, Hollanti.

 2. JM SANTE PHARMA

  Puola

  JM SANTE PHARMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintenhoitotuotteet. Sen sijainti on Będzin, Puola.

 3. BYKONTES

  Turkki

  BYKONTES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. GENEON ENZYME TECHNOLOGIES

  Turkki

  GENEON ENZYME TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION

  Ukraina

  "UKRZOOVETPROMPOSTACH" CORPORATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lääkkeet eläinlääkärin käyttöön. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 6. J&G BIOTECH LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  J&G BIOTECH LTD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. INTERCHEMIE WERKEN "DE ADELAAR"

  Hollanti

  INTERCHEMIE WERKEN "DE ADELAAR", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Waalre, Hollanti.

 8. PHYSIO-DOC

  Saksa

  PHYSIO-DOC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvit ja yrtit, lääke-, elintarvikelisät eläimiä varten, Kasvit ja yrtit, lääke-, luomusertifioidut eteeriset öljyt. Sen sijainti on Söhrewald, Saksa.

 1. LATAC, S.A.

  Espanja

  LATAC, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Terrassa/ Barcelona, Espanja.

 2. BIOVETA, A.S.

  Tsekin tasavalta

  BIOVETA, A.S., on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huume, rokotteet, rokotteet eläimiä varten, diagnostiikka. Sen sijainti on Ivanovice Na Hané, Tsekin tasavalta.

 3. CEVA SANTE ANIMALE

  Ranska

  CEVA SANTE ANIMALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintäpalvelut. Sen sijainti on Libourne Cedex, Ranska.

 4. RTA LABORATORIES

  Turkki

  RTA LABORATORIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuotteet eläinlääkärin käyttöön, diagnostiikkatuotteet, mikrobiologia, molekyylibiologinen laboratorio. Sen sijainti on Gebze, Turkki.

 5. SAGA AGROPECUARIOS

  Espanja

  SAGA AGROPECUARIOS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Estella, Espanja.

 6. DOLLVET

  Turkki

  DOLLVET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Sanliurfa, Turkki.

 7. BELKAROLIN LTD

  Valko-Venäjä

  BELKAROLIN LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, Eläinlääkkeet, lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten, Eläinlääkintävälineet ja -instrumentit, rokotteet eläimiä varten. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

 8. LES NUISIBLES

  Ranska

  LES NUISIBLES, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rottien hävitys, jyrsijät. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 9. ARIADNA CO., LTD

  Ukraina

  ARIADNA CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Odesa, Ukraina.

 10. BIOGANCE

  Ranska

  BIOGANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Champtocé-Sur-Loire, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen