• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • eläinrasvat ja -öljyt

Tulokset hakusanalle

Eläinrasvat ja -öljyt - Tuonti ja vienti

 1. SARL NOOH AS

  Ranska

  Verified by europages badge

  At N.O.O.H. AS, we are proud to offer you a truly exceptional culinary experience. Our passion for superior quality sunflower oils drives us to scour the globe seeking out the most delectable sources. Discover the essence of culinary perfection by trying our meticulously selected sunflower oils. Quality drives our pledge to Nature at N.O.O.H. AS based on our unwavering commitment to quality and sustainability. We believe that nature offers us precious treasures. Intransigence on quality: Every drop of our sunflower oil is the result of combined passion and quality. We select the finest sunflower seeds scrupulously to produce a 100% pure oil, free of any additives or modifications. We believe in sustainability and environmental responsibility. Our production process is designed to minimise our impact on the planet. We are investing in a better future starting with our responsible agricultural practices through to our environmentally-friendly packaging. Our partnerships with local and international producers are grounded in ethical principles. We undertake to offer fair and equitable working conditions. Every batch of oil is subjected to thorough quality tests to guarantee no-compromise products every time.

 2. STELLA

  Belgia

  Verified by europages badge

  STELLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinrasvat ja -öljyt, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kosmetiikka, Öljyt - hyötykäyttö ja kierrätys, lanoliinin talteenottolaitteet, Eläinrasvat ja -öljyt, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kosmetiikka, Öljyt - hyötykäyttö ja kierrätys. Sen sijainti on Mouscron, Belgia.

 3. FRITZ ROCK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  FRITZ ROCK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Sen sijainti on Kirchberg, Saksa.

 4. EUROCOMMERCE LTD

  Ukraina

  EUROCOMMERCE LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Rapsiöljy, auringonkukkaöljyt, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, soijaöljyt. Sen sijainti on Chervonograd, Ukraina.

 5. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgaria

  GOUT DE CANARD LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, Eläinrasvat ja -öljyt, Hanhenmaksa, Säilykkeet, Pasteijat, Eläinrasvat ja -öljyt, Hanhenmaksa, Säilykkeet. Sen sijainti on Rakovski, Bulgaria.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

  Itävalta

  OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ravintorasvat, ihra, Ravintorasvat, eläinpohjaiset kasvirasvat, elintarvikkeet. Sen sijainti on Enzersdorf An Der Fischa, Itävalta.

 2. PROGRASA SL

  Espanja

  PROGRASA SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puruluu, lihajauheet, eläinpohjaiset kasvirasvat, eläinten rehujauhot. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 3. OLIO GLORIOSO

  Italia

  OLIO GLORIOSO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliiviöljy, Oliiviöljy, orgaaninen oliiviöljy, ekstraneitsytoliiviöljy, Ekstraneitsytoliiviöljy. Sen sijainti on Santa Ninfa, Italia.

 4. D. KAMPITI SONS O.E.

  Kreikka

  D. KAMPITI SONS O.E., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalostetut teollisuusöljyt. Sen sijainti on Naoussa, Kreikka.

 5. AJV GRUPE, JSC

  Liettua

  AJV GRUPE, JSC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt ja rasvat, ravinto-, rasvahapot, Glyseroli, Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt ja rasvat, ravinto-. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 1. YUROK

  Ukraina

  YUROK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eläinpohjaiset kasvirasvat, elintarvikerasvat, Rasvojen kierrätys. Sen sijainti on Lviv Region, Ukraina.

 2. BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS

  Espanja

  BIOMEGA NATURAL NUTRIENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, elintarvike-, tuotteet ravintolisiä varten, Lisäaineet, elintarvike-. Sen sijainti on Boiro, A Coruña, Espanja.

 1. OLVEA

  Ranska

  OLVEA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinrasvat ja -öljyt, Eläinrasvat ja -öljyt, kalaöljyt. Sen sijainti on Saint Leonard, Ranska.

 2. BAETEN & C

  Belgia

  BAETEN & C, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt ja rasvat, ravinto-, Kasviöljy, kasviperäisten elintarvikeöljyjen ja -rasvojen jalostuskoneet ja -laitteet, Öljyt ja rasvat, ravinto-, elintarvikeöljyt ja -rasvat, Kasviöljy. Sen sijainti on Berlare, Belgia.

 3. DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG

  Saksa

  DEUTSCHE LANOLIN GESELLSCHAFT PARMENTIER GMBH & CO KG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Esanssit ja tuoksut - muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinrasvat ja -öljyt, Eläinrasvat ja -öljyt, Hapan öljy. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 4. INDUSTRIAS AFINES, S.L.

  Espanja

  INDUSTRIAS AFINES, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Sen sijainti on Mos, Espanja.

 5. BIODIESEL KÄRNTEN GMBH

  Itävalta

  BIODIESEL KÄRNTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalostamattomat kasviöljyt, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Jalostamattomat kasviöljyt, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Sen sijainti on Arnoldstein, Itävalta.

 6. DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS

  Tanska

  DANISH PROTEINS AND FEED SUPPLIERS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Maatalous - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Copenhagen, Tanska.

 7. SEAPROMEGA

  Ranska

  SEAPROMEGA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous. Sen sijainti on Saint Jean De Brevelay, Ranska.

 8. PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT

  Valko-Venäjä

  PJSC BELYNICHI PROTEIN PLANT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Sen sijainti on Mogilev, Valko-Venäjä.

 1. SONAC ELSHOLZ GMBH

  Saksa

  SONAC ELSHOLZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinrasvat ja -öljyt, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Voiteluaineet, teollisuuden, Eläinrasvat ja -öljyt, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Voiteluaineet, teollisuuden. Sen sijainti on Elsholz, Saksa.

 2. ADEL

  Ukraina

  ADEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokaöljy, jalostamoöljyt, Rapsiöljy, auringonkukkaöljyt. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 3. TECOSOL GMBH

  Saksa

  TECOSOL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalostamattomat kasviöljyt, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Suola, teollisuus-, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Jalostamattomat kasviöljyt, Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin, Suola, teollisuus-, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Sen sijainti on Ochsenfurt, Saksa.

 4. DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS)

  Ukraina

  DAIRY COMPLEX SOKOLOVSKY LLE (DCS), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla voi. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 5. VADA

  Belgia

  VADA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, Eläinrasvat ja -öljyt, Kasviöljy, Eläinrasvat ja -öljyt. Sen sijainti on Hoevenen, Belgia.

 6. ATERIMAR DISTRIBUCION

  Espanja

  ATERIMAR DISTRIBUCION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalaöljyt. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 7. LEBERTRAN-INFO.DE

  Saksa

  LEBERTRAN-INFO.DE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalanmaksaöljy. Sen sijainti on Wehrbleck, Saksa.

 8. SUNTRADE SE LLC

  Ukraina

  SUNTRADE SE LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auringonkukkaöljyt. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 9. FAPRO

  Belgia

  FAPRO, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Erilaiset eläinperäiset tuotteet, Erilaiset eläinperäiset tuotteet, eläinperäiset elintarvikeöljyt. Sen sijainti on Ichtegem, Belgia.

 10. INGRA BROZZI S.P.A.

  Italia

  INGRA BROZZI S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rasvat, muut kuin elintarvike, Eläinrasvat ja -öljyt, Rasvat, muut kuin elintarvike, Eläinrasvat ja -öljyt. Sen sijainti on Viadana, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen