• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • eläintekniikka - tutkimuskeskukset

Tulokset hakusanalle

Eläintekniikka - tutkimuskeskukset - Tuonti ja vienti

 1. CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L

  Espanja

  CENTRO ESTUDIOS GAUS-CUENCA, S.L, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Cuenca, Espanja.

 2. ACADEMIACARTABLANCA

  Espanja

  ACADEMIACARTABLANCA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. CHXOUT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CHXOUT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Durham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. CENTRO ANENDO

  Espanja

  CENTRO ANENDO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lastenhoitopalvelu, fysioterapia, kotieläinjalostuksen palvelut ja siihen liittyvä toiminta. Sen sijainti on Málaga, Espanja.

 5. CEFOP

  Belgia

  CEFOP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Yleinen, jatko- ja erityiskoulutus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ammatillinen ohjaus- ja tukielin, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Ammatillinen ohjaus- ja tukielin, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Mons, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL

  Italia

  EUROPROJECT INTERNATIONAL SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siipikarja, kynijät, siipikarjankasvatustilat ja -tarvikkeet, kanahäkit. Sen sijainti on Monticello Conte Otto, Italia.

 2. INSEME S.P.A.

  Italia

  INSEME S.P.A., joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Modena, Italia.

 3. ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO

  Italia

  ISTITUTO ZOOPROFILATTICO SPERIMENTALE DEL MEZZOGIORNO, joka toimii toimialalla Karja - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Reggio Calabria, Italia.

 4. CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME

  Italia

  CENTRO PROVINCIALE PER LA FECONDAZIONE ARTIFICIALE E LA BONIFICA SANITARIA DEL BESTIAME, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 5. A.B.S. ITALIA S.R.L.

  Italia

  A.B.S. ITALIA S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Cremona, Italia.

 1. NOVAGEN S.R.L.

  Italia

  NOVAGEN S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Podenzano, Italia.

 2. SEMENITALY - S.P.A.

  Italia

  SEMENITALY - S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karja - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, rotunautakarja, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Reggio Emilia, Italia.

 1. ZOO PROGRESS S.R.L.

  Italia

  ZOO PROGRESS S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Eläimet ja karjankasvatus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Karja - palvelut, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Persico Dosimo, Italia.

 2. AVICOLA ROSSI SRL

  Italia

  AVICOLA ROSSI SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Karja - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintekniikka - tutkimuskeskukset, Eläintekniikka - tutkimuskeskukset. Sen sijainti on Faenza (Ra), Italia.

 3. SUD CARNI S.R.L.

  Italia

 4. RUPI NICOLA

  Italia

 5. CENTRO TORI CHIACCHIERINI DI CHIACCHIERINI ANNA

  Italia

 6. RAMELLINI PIERANGELO

  Italia

 7. AZ.AGR.PODERETO S.A.S. DI SOZZI BIBIANA E C.SOCIETA' AGRICOLA

  Italia

 8. SOCIETA' AGRICOLA SERENI S.S.

  Italia

 1. ANICA ASSOCIAZIONE NAZIONALE ITALIANA CAVALLO ARABO

  Italia

 2. STALLA SAN FORTUNATO SOCIETA' COOP. A R.L.

  Italia

 3. WIKO GARTEN & ZOO GMBH

  Saksa

 4. ISTIT ZOOPROFILATTICO SPERIM PUGLIA E BASILICATA

  Italia

 5. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI DI RAZZA P R F

  Italia

 6. AZIENDA AGRICOLA MONREALE

  Italia

 7. ARRIGONI AVE

  Italia

 8. ASSOCIAZIONE NAZIONALE ALLEVATORI BOVINI ITALIANI DA CARNE

  Italia

 9. INTERSTATES BREEDERS S.R.L.

  Italia

 10. CO.F.A.ZO. (SOC.COOP.R.L.)

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen