• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • eläinten syöttölaitteet

Tulokset hakusanalle

Eläinten syöttölaitteet - Tuonti ja vienti

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kiina

  Verified by europages badge

  -WHATSAPP : +8615713352738 -Yutian Futai International Trade Co., Ltd. -http: //husbandry-poutry.en.alibaba.com -Contacting Person: Mr.will -E-mail: futai_vet@126.com Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. GUIBOR INGENIERIA

  Argentiina

  GUIBOR INGENIERIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmien, vihannesten ja kalan pesulaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinten syöttölaitteet, Elintarvikkeet - pakkauskoneet teollisuudelle, Eläinten syöttölaitteet, silppuri, Elintarvikkeet - pakkauskoneet teollisuudelle. Sen sijainti on Buenos Aires, Argentiina.

 3. STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalouskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinten syöttölaitteet, Eläinten syöttölaitteet, tarvikkeet eläinten elintarvikkeita varten, raelinjat, kulumista kestävä. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. EFFEKTRI

  Hollanti

  EFFEKTRI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koiranruoka, Lisäravinteet, kalaöljyt, Koiranruoka, Lisäravinteet. Sen sijainti on Deventer, Hollanti.

 5. HANMAK

  Turkki

  HANMAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hevosenruoka, ruokalappu, elintarvikelisät eläimiä varten. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CFE GROUP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CFE GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on St Helens, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. DOG BOX

  Italia

  DOG BOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Acerra, Italia.

 3. NUTRIFEED

  Espanja

  NUTRIFEED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Figueres, Espanja.

 4. KARPA GRUP LTD STI

  Turkki

  KARPA GRUP LTD STI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihakarja, nautakarja. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. TECNOMEDIANA

  Italia

  TECNOMEDIANA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eristyssuoja, koirankopit, juottopaikka, koirien laatikot. Sen sijainti on Pordenone, Italia.

 1. VAN REE

  Hollanti

  VAN REE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koirat ja kissat - tarvikkeet, Koirat ja kissat - tarvikkeet, lintujen tarvikkeet, kalojen tarvikkeet, jyrsijöiden tarvikkeet. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 2. HEROES EN CO

  Belgia

  HEROES EN CO, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinten syöttölaitteet, Taimet, sipulit, siemenet, Eläinten syöttölaitteet, Taimet, sipulit, siemenet, Maanparannusaineet ja lannoitteet. Sen sijainti on Sint-Pieters-Rode, Belgia.

 1. BURKON MAKINE

  Turkki

  BURKON MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. ALMIMET SA

  Ranska

  ALMIMET SA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinten syöttölaitteet, Eläinten syöttölaitteet, eläinten rehujauhot. Sen sijainti on PARIS, Ranska.

 3. ACTION

  Belgia

  ACTION, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistusaineet, kotitalouksien, Puutarhavarusteet, Eläinten syöttölaitteet, Puhdistusaineet, kotitalouksien, sisätilojen kalustus ja koristelu, Puutarhavarusteet, Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Aalst, Belgia.

 4. BAYLE (ETS)

  Ranska

  BAYLE (ETS), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinten syöttölaitteet, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Teollisuusrobotit, Eläinten syöttölaitteet, Maatalouskoneet ja -lisälaitteet, Teollisuusrobotit. Sen sijainti on Rodez, Ranska.

 5. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

  Hollanti

  OTTEVANGER MILLING ENGINEERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Moerkapelle, Hollanti.

 6. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Saksa

  WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Erilaiset eläinperäiset tuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläinten syöttölaitteet, hevospilttuut, Koripajuaidat, koirien laatikot, Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Siegenburg, Saksa.

 7. DR. GRANDEL GMBH

  Saksa

  DR. GRANDEL GMBH, joka toimii toimialalla Hajuvedet - esanssit ja tuoksut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luonnonmukaiset lannoitteet, Eläinten syöttölaitteet, Uutteet, elintarvike-, Jauhojen jauhatus - koneet ja laitteet, Luonnonmukaiset lannoitteet, Eläinten syöttölaitteet, Uutteet, elintarvike-, Jauhojen jauhatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Augsburg, Saksa.

 8. ORYEM MAKINA

  Turkki

  ORYEM MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. TOPRAKCILAR MAKINA

  Turkki

  TOPRAKCILAR MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla karjan rehun tuotantokoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Karaman, Turkki.

 2. DE POORTERE HENDRIK

  Belgia

  DE POORTERE HENDRIK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lemmikkieläinruoat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kariloomade toit ja kodulindude, Eläinten syöttölaitteet, Kariloomade toit ja kodulindude, Eläinten syöttölaitteet, Kananrehu, puutarhanhoitotarvikkeet. Sen sijainti on Wasmes, Belgia.

 3. XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD

  Kiina

  XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Xinxiang, Kiina.

 4. RAW BRIGHT INTERNATIONAL

  Egypti

  RAW BRIGHT INTERNATIONAL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Shibin El Kom, Egypti.

 5. ERGE MAKINA

  Turkki

  ERGE MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Corum, Turkki.

 6. WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS

  Kiina

  WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Wuxi, Kiina.

 7. SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD

  Kiina

  SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on Suzhou, Kiina.

 8. SODIMA

  Ranska

  SODIMA, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siilot, maatila-, Eläinten syöttölaitteet, Siilot, maatila-, Eläinten syöttölaitteet. Sen sijainti on HINX, Ranska.

 9. MACROVET

  Hollanti

  MACROVET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eläinten kauneus- ja terveystuotteet, Eläinlääkkeet. Sen sijainti on Den Burg, Hollanti.

 10. BIONATURE

  Ranska

  BIONATURE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eläinten syöttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eläinten lisäelintarvikkeet, magneettipöydät. Sen sijainti on Arzal, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen