• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • elintarvikkeiden säilöntäaineet

Tulokset hakusanalle

Elintarvikkeiden säilöntäaineet - Tuonti ja vienti

 1. NEUPERT INGREDIENTS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Neupert Ingredients stands for worldwide trade with plant-based raw materials, additives and specialities. For many years, we have supplied the food, cosmetics, pharmaceutical and animal feed industries with raw materials that are then processed to create a wide variety of notable products. Our customers' high standards in terms of quality and price-performance ratio take priority. Our product range includes thickening, binding and gelling agents, anti-oxidation agents, functional proteins, superfoods, powdered milk products, amino acids, psyllium, acidity regulators, lecithins, sweeteners and starch derivatives, micro algae, extracts and different specialities. Our long-standing experience in raw materials trade allows us to analyse the international market continually and provide customers with expert advice on price development and purchase decisions for recognisable trends.

 2. AROMI MEDITERRANEI VISA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  AROMI MEDITERRANEI VISA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden aromiaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvike-esanssit, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, elintarvike- ja säilyketeollisuuden luontaiset aromit, natural extracts, leivonnaisteollisuuden makuaineet, Elintarvike-esanssit, aromatics and dehydrated vegetables, luontaiset aromit. Sen sijainti on Nocera Inferiore, Italia.

 3. PURIF'AIR

  Ranska

  Verified by europages badge

  PURIF'AIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeiden säilöntäaineet, ilmanpuhdistimet, Odour purification, Saasteet - ympäristöpalvelut, Odour elimination, hajunpoistotuote, hajujen käsittely, hajujen käsittely ja opisto, Products to fight olfactory pollution. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 4. MANUFACTURAS CEYLAN SL

  Espanja

  Täydelliset reseptit ja aromit kemianteollisuudelle. CEYLAMIX-mausteet ja -aromit.

 5. FODEY ENTERPRISES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FODEY ENTERPRISES LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla arabikumi. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH

  Saksa

  BESTHEMP, DIPL. ING. FH UTA STECHL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Rattenkirchen, Saksa.

 2. ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL

  Espanja

  ADITIVOS DEL MEDITERRÁNEO SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lisäaineet, elintarvike-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka ja juomat - aineosat, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Ruoka ja juomat - aineosat, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, elintarviketärkkelys, kemialliset raaka-aineet. Sen sijainti on Picassent, Espanja.

 3. VITALUNDFITMIT100 GMBH

  Saksa

  VITALUNDFITMIT100 GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Jüchen, Saksa.

 4. BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE

  Belgia

  BIENCA - BIOTECHNOLOGICAL ENZYMATIC CATALYSE, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, entsyymit, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet. Sen sijainti on Seneffe, Belgia.

 5. CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO

  Italia

  CALABRIA & CALABRIA DI SIRIANNI AGOSTINO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säilykkeet, hillot, Mausteet, kastikkeet. Sen sijainti on Polistena, Italia.

 1. GALACTIC

  Belgia

  GALACTIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maitohappo, elintarviketärkkelys. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL

  Espanja

  INGREDIENTES ALIMENTARIOS COMEXSA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mausteet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, lisäaineet, Mausteet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Vilassar De Dalt, Espanja.

 1. O SOLE E NAPULE SRL

  Italia

  O SOLE E NAPULE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vihannessäilyke, viinietikka, pakatut parsakaalit. Sen sijainti on Marigliano, Italia.

 2. GLASS STUDIO

  Bulgaria

  GLASS STUDIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla buffetit, buffet-illallinen, hotellien, ravintoloiden ja julkisten laitosten lipastot. Sen sijainti on Pernik, Bulgaria.

 3. WOODCHEM

  Hollanti

  WOODCHEM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puun käsittely sienten- ja hyönteistentorjunta-aineilla. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Puunsuoja-aineet, Sienenestoaineet ja bakteereja tappavat aineet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Alkmaar, Hollanti.

 4. STIERNON

  Belgia

  STIERNON, joka toimii toimialalla Kosmetiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeiden säilöntäaineet, luontaistuotteet, tutkimus ja kehtiys, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, ravintolisä. Sen sijainti on Ghislenghien, Belgia.

 5. HANDARY

  Belgia

  HANDARY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, elintarvike-, Lisäaineet, elintarvike-. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 6. SPD PIR

  Ukraina

  SPD PIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarviketeollisuuden kemialliset säilöntäaineet. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 7. LANUCO GMBH

  Saksa

  LANUCO GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Vitamiinit ja provitamiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäravinteet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Elintarvikkeiden aromiaineet, Mehiläisvaha, Lisäravinteet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Elintarvikkeiden aromiaineet, Mehiläisvaha. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 8. THE PROTEIN COMPANY

  Belgia

  THE PROTEIN COMPANY, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, tutkimus ja kehtiys, proteiinit, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet. Sen sijainti on Bastogne, Belgia.

 1. ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD.

  Kiina

  ARSHINE FOOD ADDITIVES CO., LTD., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Changsha, Kiina.

 2. FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH

  Saksa

  FFB GEBRÜDER HOLZINGER HANDELSKONTOR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka ja juomat - aineosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Neu-Ulm, Saksa.

 3. GEBRÜDER LEIMER KG

  Saksa

  GEBRÜDER LEIMER KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka ja juomat - aineosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet, Elintarvikkeiden säilöntäaineet, Rakennusmateriaalien valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Traunstein, Saksa.

 4. YURT KONSERVE

  Turkki

  YURT KONSERVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. PMP DISTRIBUCIONES

  Espanja

  PMP DISTRIBUCIONES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Las Palmas De Gran Canaria, Espanja.

 6. BROES CHEMICALS

  Belgia

  BROES CHEMICALS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruoka ja juomat - aineosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarvikkeiden säilöntäaineet, ravintolisä, elintarvikkeet, elintarviketärkkelys, Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Antwerp, Belgia.

 7. ENERGY366 PTY LTD

  Etelä-Afrikka

  ENERGY366 PTY LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Johannesburg, Etelä-Afrikka.

 8. SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD

  Kiina

  SHANTOU YUFENG MACHINERY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Shantou, Kiina.

 9. CROP IBERICA SA

  Espanja

  CROP IBERICA SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Esanssit ja tuoksut - muut kuin elintarvike, Ruoka ja juomat - aineosat, Hiivat ja elintarvikkeiden käyteaineet, Esanssit ja tuoksut - muut kuin elintarvike, Ruoka ja juomat - aineosat, Hiivat ja elintarvikkeiden käyteaineet. Sen sijainti on Arganda, Espanja.

 10. FIBRACO 1998 SL

  Espanja

  FIBRACO 1998 SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elintarvikkeiden säilöntäaineet. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen