• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • eristystiivisteet

Tulokset hakusanalle

Eristystiivisteet - Tuonti ja vienti

 1. E. BOURGEOIS MATERIAUX TEXTILES

  Ranska

  Verified by europages badge

  Manufacturer of tapes and straps, we specialise in technical fabrics. We weave, braid and knit - impregnated, coated and dyed articles, we manufacture conductive tapes and felts for electromechanical applications. Manufacturer of prepreg fabrics, we develop tapes, braids and cords impregnated with polyester resin or settable epoxy for the aeronautical and electromechanical industries. ISO 9001 (2000) certification VALEO 1000 certification - Aerospace certification. Manufacturer of textile items for industries, including electro-technical: high-temperature insulated sheathing. Conductive tapes and felts. Coating of technical fabrics such as adhesive and non-adhesive tapes, straps, coated or extruded sheaths, braided, knitted tubular items, cords, halyards, thermal joints, knitted copper, felts.

 2. PLASTFIT PVC PROFILE

  Turkki

  Verified by europages badge

  Plastfit PVC Profil is a fast-growing company producing extruded sealing solutions made of PVC, TPE, and TPV for over 30 years in Turkey. The company designs and manufactures gasket types used in dozens of different areas, primarily interior room doors, exterior doors, fire doors, and windows in its factory in Hadımköy, Istanbul. The company has developed a solution-oriented business model enabling the company to think multi-dimensionally and reach specific results quickly for many sealing solutions. Plastfit’ s priority is to bring in life the most accurate sealing solutions for their customer’s most critical applications. However, Plastfit is committed to the mission as its understanding of how important each of its products is to the final product and strives to make each product a part of the whole. Plastfit constantly updates its machinery and production line to provide its customers with consistent product quality and continuously improve the latest innovations. Using the principle of providing precise sealing solutions as a core value, the company aims to become a trusted supplier for long-term partnerships. The company's vision is to bring sustainable sealing solutions to all needed points by updating our experience in a way that always modernizes. As long as Plastfit serves on behalf of the sealing solutions industry, we guarantee to fit into your business. #wefitanywhere

 3. MONTERO FYE

  Espanja

  Yritys valmistaa ja jakelee tiivisteitä, tiivisteiden levyjä valetusta grafiitista, PTFE: stä ja leikattuja osia. Tiivistetarvikkeet pumppuihin ja venttiileihin, erikoistekstiilit korkeisiin lämpötiloihin.

 4. VR-PLAST, LLC

  Venäjä

  VR-PLAST, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivistyslaitteet, rakennusteollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, Kumituotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Putket ja letkut, kumiset, Eristystiivisteet, Kumituotteet, Kumi - lääkinnälliset tarvikkeet, Putket ja letkut, kumiset. Sen sijainti on Kazan, Venäjä.

 5. GRAND-REMONT KFT

  Unkari

  GRAND-REMONT KFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säänkestourakointi, Vedeneristysrakennustuotteet, Teollisuuden hartsipinnoitteet, Säänkestourakointi, Vedeneristysrakennustuotteet, Teollisuuden hartsipinnoitteet. Sen sijainti on Mogyoród, Unkari.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. INNOPAN TECH KFT.

  Unkari

  INNOPAN TECH KFT., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmöneristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, Eristystiivisteet. Sen sijainti on Budaörs, Unkari.

 2. CENTRALA SAINT-GOBAIN ISOVER POLSKA SP. Z O.O.

  Puola

  CENTRALA SAINT-GOBAIN ISOVER POLSKA SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Säänkestourakointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, vuorivilla, rakennusten eristykset, eristystuotteet, Eristystiivisteet. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 3. OMNI-TERM

  Belgia

  OMNI-TERM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eristystiivisteet, lämpöpumput, lämmityksen asennus, kylpyvedenlämmittimet. Sen sijainti on Izegem, Belgia.

 4. EUPOR GROUP KFT

  Unkari

  EUPOR GROUP KFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Sen sijainti on Cserkeszőlő, Unkari.

 5. IZOSERWIS SP. Z O. O.

  Puola

  IZOSERWIS SP. Z O. O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Äänieristysmateriaalit, teolliset eristeet, rakennuksen lämpöeristys, Äänieristysmateriaalit, eristejärjestelmät. Sen sijainti on Tuliszków, Puola.

 1. ZAKŁADY PRODUKCYJNO-HANDLOWE KOMBI SP. Z O.O.

  Puola

  ZAKŁADY PRODUKCYJNO-HANDLOWE KOMBI SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, Eristystiivisteet, valssatut, tangot teräsbetonia varten, hartsit. Sen sijainti on Łódź, Puola.

 2. INSULATION-MATTRESSES

  Liettua

  INSULATION-MATTRESSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 1. EMS INOX

  Portugali

  EMS INOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Messinki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallihuonekalut, Metallihuonekalut, huonekalutehdas, huonekalujen lisäosat, eristystiivisteet. Sen sijainti on Beiriz, Póvoa De Varzim, Portugali.

 2. HAJUNG IND INC

  Etelä-Korea

  HAJUNG IND INC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Peiteaineet, eriste, Sähköeristys, Peiteaineet, eriste, Sähköeristys, Eristepäällysteet, eristeet. Sen sijainti on Anyang, Etelä-Korea.

 3. IDT INDUSTRIE- UND DICHTUNGSTECHNIK WERK KUPFERRING GMBH

  Saksa

  IDT INDUSTRIE- UND DICHTUNGSTECHNIK WERK KUPFERRING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Eristystiivisteet, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Eristystiivisteet. Sen sijainti on Annaberg-Buchholz, Saksa.

 4. M-BUD

  Ukraina

  M-BUD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaihtopuristimet. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 5. SYSTEMY DACHOWE FIRESTONE - DACHY PŁASKIE

  Puola

  SYSTEMY DACHOWE FIRESTONE - DACHY PŁASKIE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Sen sijainti on Łomianki, Puola.

 6. BSN YAPI INŞAAT MALZEMELERI LTD ŞTI

  Turkki

  BSN YAPI INŞAAT MALZEMELERI LTD ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. JAMIAL SRLS

  Italia

  JAMIAL SRLS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla peittoeristeet. Sen sijainti on Genova, Italia.

 8. MERT SÖVE DEKORASYON

  Turkki

  MERT SÖVE DEKORASYON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretaanivvaahdot pakkausta varten, julkisivujen päällysteiden komposiittimateriaalit. Sen sijainti on Uzunköprü, Turkki.

 1. WARMUP GMBH

  Saksa

  WARMUP GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla äänieristeet. Sen sijainti on Wildeshausen, Saksa.

 2. ESTANLOCK ESTANQUEIDAD

  Espanja

  ESTANLOCK ESTANQUEIDAD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 3. PP PROTTELITH PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Itävalta

  PP PROTTELITH PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonituotteet ja konglomeraatit, Rakoseinät - eristysmateriaalit, Eristystiivisteet, Betonituotteet ja konglomeraatit, Rakoseinät - eristysmateriaalit, Eristystiivisteet. Sen sijainti on Liebenfels, Itävalta.

 4. AK CONSTRUCTION

  Turkki

  AK CONSTRUCTION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla peittoeristeet, eristys. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 5. ETABLISSEMENTS LICA

  Belgia

  ETABLISSEMENTS LICA, joka toimii toimialalla Lämmöneristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, Säänkestourakointi, Eristystiivisteet, Säänkestourakointi. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 6. WUXI GIANT BRAND THERMAL INSULATION MATERIAL CO.,LTD.

  Kiina

  WUXI GIANT BRAND THERMAL INSULATION MATERIAL CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Sen sijainti on Jiangyin, Kiina.

 7. PORTUGAL

  Portugali

  PORTUGAL, joka toimii toimialalla Säänkestourakointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Eristys - ruiskumateriaalit, Eristystiivisteet, Äänieristysmateriaalit, Lämmöneristysmateriaalit, Eristys - ruiskumateriaalit. Sen sijainti on Albergaria A Velha, Portugali.

 8. FAAL ALUMINYUM SAN TIC A.Ş.

  Turkki

  FAAL ALUMINYUM SAN TIC A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runko ja kehykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eristystiivisteet, alumiinikehystarvikkeet, Eristystiivisteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. EJOT - TECHNIKA MOCOWAN SP. Z O.O. S. KOMANDYTOWA

  Puola

  EJOT - TECHNIKA MOCOWAN SP. Z O.O. S. KOMANDYTOWA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmöneristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mutterit ja pultit, Eristystiivisteet, Mutterit ja pultit, Eristystiivisteet. Sen sijainti on Ciasna, Puola.

 10. HYDROBYD

  Puola

  HYDROBYD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Eristystiivisteet. Sen sijainti on Koronowo, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen