• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • etanat- säilyke-

Tulokset hakusanalle

Etanat- säilyke- - Tuonti ja vienti

 1. PERLESCARGOTS LTD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  PERLESCARGOTS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, säilyke-, Valmisateriat, pakastetut, etanat, Jäädytys, luksuselintarvikkeet vientiin, Elintarvikesertifikaatit, etanoiden viljely, valmiit etanat, etanankasvatus. Sen sijainti on Sevlievo, Bulgaria.

 2. ROMANZINI SAS

  Ranska

  Romanzini on ranskalainen etanoihin erikoistunut yritys, joka valmistaa etanasäilykkeitä, simpukkatuotteita ja täytettyjä etanoita… Etana on perheasia. Romanzini on erikoistunut etanoihin ja kotiloihin vuodesta 1921: etanat sinällään, etanat kastikkeessa, valmisruuat etanoista, etanapiirakat, persiljavoi, simpukat, sammakot, etanat sinällään, etanasäilykkeiden reseptit, pakastetut ja jäähdytetyt etanat.

 3. LUMACA ITALIA

  Italia

  LUMACA ITALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanat, luomutila. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 4. MERCADO CARACOL

  Espanja

  MERCADO CARACOL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on El Prat De Llobregat-Barcelona, Espanja.

 5. AGROFARMA

  Kreikka

  AGROFARMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Larisa, Greece, Kreikka.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CARACOLES PERIBÁÑEZ

  Espanja

  CARACOLES PERIBÁÑEZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, Etanat. Sen sijainti on Beniparrell (valencia), Espanja.

 2. LA LUMACA

  Italia

  LA LUMACA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, säilyke-, Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Viterbo, Italia.

 3. HELIFRUSA

  Espanja

  HELIFRUSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, säilyke-, etanat, valmiit etanat, Kypsennettävät etanat, Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Lorca, Espanja.

 4. FEREIKOS

  Kreikka

  FEREIKOS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elävät etanat, etanoiden viljely, Esikypsennetyt etanat, Pakaste-etanat. Sen sijainti on Corinth, Kreikka.

 5. HÉLIX SANTA ANA

  Espanja

  HÉLIX SANTA ANA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, säilyke-, etanat, Etanat, säilyke-, valmiit etanat. Sen sijainti on La Coruña, Espanja.

 1. HELIXMUR

  Espanja

  HELIXMUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, säilyke-, etanoiden viljely, Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Murcia, Espanja.

 2. EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI.

  Turkki

  EMIR-PA PAZARLAMA VE GIDA SAN. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. AZIENDA AGRICOLA PRADA

  Italia

  AZIENDA AGRICOLA PRADA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanat. Sen sijainti on Brembate, Italia.

 2. LUMACHERIA ITALIANA S.R.L.

  Italia

  LUMACHERIA ITALIANA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Cherasco, Italia.

 3. BIOCARACOL

  Portugali

  BIOCARACOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla simpukka, valmiit etanat. Sen sijainti on Leiria, Portugali.

 4. CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S.

  Italia

  CHIOCCIOLA SILASARDA S.A.R.L.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maataloustuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Etanat, säilyke-, etanoiden viljely, Etanat, säilyke-. Sen sijainti on San Giovanni In Fiore, Italia.

 5. HELIXIRION SNAILS

  Kreikka

  HELIXIRION SNAILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanankasvatus, simpukka, Kypsennettävät etanat. Sen sijainti on Volos, Kreikka.

 6. LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA

  Italia

  LA LUMACA BIANCA S.S. SOCIETÀ AGRICOLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luomukosmetiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla LUOMUMAANVILJELY, Etanat, säilyke-, LUOMUMAANVILJELY, Etanat, säilyke-, Kypsennettävät etanat, etanat. Sen sijainti on Ghedi, Italia.

 7. RAVLYKOVA KHATA

  Ukraina

  RAVLYKOVA KHATA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanat, etanankasvatus. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 8. LA LUMACA BAIATA

  Italia

  LA LUMACA BAIATA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanoiden viljely. Sen sijainti on Paceco, Italia.

 1. HELIXLAND

  Kreikka

  HELIXLAND, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanoiden viljely, käsitellyt etanat, valmiit etanat. Sen sijainti on Kastoria, Kreikka.

 2. POLISH SNAIL HOLDING

  Puola

  POLISH SNAIL HOLDING, on Jakelija, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Elbląg, Puola.

 3. L'ESCARGOT FRAIS

  Belgia

  L'ESCARGOT FRAIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanankasvatus, käsiteollisuustuotanto. Sen sijainti on Mouscron, Belgia.

 4. ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE

  Turkki

  ESCARGOTS VIVANT, CHAIRS, COQUILLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 5. BAGES CARGOL S.L

  Espanja

  BAGES CARGOL S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivatut sienet. Sen sijainti on Fonollosa, Espanja.

 6. UAB BALTIC ESCARGOTS

  Liettua

  UAB BALTIC ESCARGOTS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 7. HELIX ITALIA SRL

  Italia

  HELIX ITALIA SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Sen sijainti on Sassari, Italia.

 8. LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR

  Indonesia

  LUWES - KEONG SUMBER MAKMUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanat. Sen sijainti on Sukoharjo, Indonesia.

 9. LA LUMACA PERFETTA

  Italia

  LA LUMACA PERFETTA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanat, Elävät etanat. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 10. ARDESEN RUTAY

  Turkki

  ARDESEN RUTAY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puukattojen rakennus, infrastruktuurien rakentaminen, etanoiden viljely. Sen sijainti on Ardeşen Rize, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen