• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • geotermiset energiajärjestelmät

Tulokset hakusanalle

Geotermiset energiajärjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. PERFOITALIA S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  PERFOITALIA S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Keskipakopumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, Ohjainpaneeli - sähkö, Geotermiset energiajärjestelmät, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, vedenalaiset pumput, wall-fitted boilers, sähköpumput, Lämminvesisäiliöt, teollisuuden, electric compressors for air. Sen sijainti on Bari, Italia.

 2. BURKHARDT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BURKHARDT GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Neuweiler, Saksa.

 3. TERAMEX AUSTRIA GMBH

  Itävalta

  TERAMEX AUSTRIA GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Radenthein, Itävalta.

 4. RAINER GMBH & CO KG

  Itävalta

  RAINER GMBH & CO KG, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Villach, Itävalta.

 5. POWERSAFE SRL

  Italia

  POWERSAFE SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Aurinkopaneelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radioaktiivinen jäte - uudelleenkäyttö ja varastointi, Aurinkoenergia, Julkisten töiden urakoitsijat, Geotermiset energiajärjestelmät, Radioaktiivinen jäte - uudelleenkäyttö ja varastointi, Aurinkoenergia, Julkisten töiden urakoitsijat, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Limbadi, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AQUALE

  Belgia

  AQUALE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ympäristö - neuvonta ja valvonta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, hydrogeologia, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Noville-Les-Bois, Belgia.

 2. VERHELST LUC

  Belgia

  VERHELST LUC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, Geotermiset energiajärjestelmät, Keinokastelu- ja sadetinjärjestelmät, vaakaporaukset, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Warneton, Belgia.

 3. TERRAVOLT

  Belgia

  TERRAVOLT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpöpumput, kodin ilmastointilaitteet, ilmastointilaitteiden asentaminen. Sen sijainti on Zele, Belgia.

 4. GEOPARTNER

  Luxemburg

  GEOPARTNER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maaperän puhdistus, Veden ja maaperän tutkimus, Maaperän puhdistus, Veden ja maaperän tutkimus, geotekniset tutkimukset, Geotekniset ratkaisut maaperää varten. Sen sijainti on Niederanven, Luxemburg.

 5. EPD

  Ranska

  EPD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, erikoisrahastot, kaivonporaus, Poraus ja koeporaus - laitteet, porauskairat. Sen sijainti on Brest, Ranska.

 1. POMPES A CHALEUR - VELUM

  Ranska

  POMPES A CHALEUR - VELUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämpöpumput, kotitalouksien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Bischoffsheim, Ranska.

 2. NAVEN INGENIEROS

  Espanja

  NAVEN INGENIEROS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, ilmastointilaitteiden suunnittelu, teollisuuslaitosten suunnittelu, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Mutilva, Espanja.

 1. CHIARINI E FERRARI ENERGIA

  Italia

  CHIARINI E FERRARI ENERGIA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, aurinkosähkölaitteet, aurinkopaneeleiden huolto, Geotermiset energiajärjestelmät, aurinkoenergia. Sen sijainti on Anzola Dell'emilia, Italia.

 2. GEOTERMIA Y BIOMASA

  Espanja

  GEOTERMIA Y BIOMASA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla biomassa, puhaltimella varustettu ilmanlämmitin, aurinkoenergianeuvonta, elementtilattialämmitys. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 3. WE PLUS GROUP

  Turkki

  WE PLUS GROUP, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, Geotermiset energiajärjestelmät, pellettilämmitys, pellettikattilat, sähkögeneraattorit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 4. SCHELDIMMO

  Belgia

  SCHELDIMMO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, huviloiden suunnittelu, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Schelderode, Belgia.

 5. GUILLE ONTIVERO

  Espanja

  GUILLE ONTIVERO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Lämmitys- ja ilmastointityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, ilmastointi, ilmastointi ja lämmitys, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 6. HIFI WIND SPA

  Italia

  HIFI WIND SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuulienergian tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, tuuligeneraattori, ilmansuojelu, Geotermiset energiajärjestelmät, vaohtoehtoiset energialähteet. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 7. TIPFOR SRL

  Romania

  TIPFOR SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Juomavesilähteet, Geotermiset energiajärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, Porauspalvelut, Juomavesilähteet, Geotermiset energiajärjestelmät, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 8. SANTORO DM

  Italia

  SANTORO DM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, Geologia - opiskelu ja tutkimus, arteesisten kaivojen huolto, Geotermiset energiajärjestelmät, nostolaitteet vettä varten. Sen sijainti on Milano, Italia.

 1. LOGOTECH

  Ranska

  LOGOTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermia. Sen sijainti on Faulquemont, Ranska.

 2. HOLVEN LTD

  Ukraina

  HOLVEN LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 3. AM CONSTRUCTIONS

  Kreikka

  AM CONSTRUCTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 4. MCCOMMONS GEOTHERMAL

  Yhdysvallat

  MCCOMMONS GEOTHERMAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geoterminen lämmitys, maanlämpöenergianeuvonta. Sen sijainti on Mechanicsburg, Yhdysvallat.

 5. GALAICONTROL S.L.

  Espanja

  GALAICONTROL S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermia. Sen sijainti on Vigo, Espanja.

 6. GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS

  Italia

  GEOTHERM SRL - EARTH ENERGY SYSTEMS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Soave, Italia.

 7. KRAFT GEOTHERMIE

  Ranska

  KRAFT GEOTHERMIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermia, Lämpöpumppulämmitykset. Sen sijainti on gigean, Ranska.

 8. SARL DASSONVILLE

  Ranska

  SARL DASSONVILLE, joka toimii toimialalla Uusiutuva energia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, Lämmitys- ja ilmastointityöt, Geotermiset energiajärjestelmät, Lämmitys- ja ilmastointityöt. Sen sijainti on Fleurbaix, Ranska.

 9. JONSTAR ENERGY BROKERS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JONSTAR ENERGY BROKERS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Leicester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. GEO-ÉNERGIES

  Ranska

  GEO-ÉNERGIES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Energialähteet, vaihtoehtoiset - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotermiset energiajärjestelmät, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Clermont Ferrand, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen