• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • höyryturbiinit

Tulokset hakusanalle

Höyryturbiinit - Tuonti ja vienti

 1. ROTORSTECH

  Slovakia

  Verified by europages badge

  ROTORSTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmakompressorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmakompressorit - työkalut ja lisälaitteet, Öljyt - hyötykäyttö ja kierrätys, roottorit, betoninsekoittimet, höyryturbiinit, Ilmakompressorit - työkalut ja lisälaitteet, ilma- ja kaasukompressorit, Screw pair rotor for plastering station, ruuvikompressorit. Sen sijainti on Bratislava, Slovakia.

 2. JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH

  Saksa

  JORDAN PROZESSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 3. FRANK GMBH

  Saksa

  FRANK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Sen sijainti on Sinn, Saksa.

 4. SCANSONIC PGS GMBH

  Saksa

  SCANSONIC PGS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet ja tiivistemateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasuturbiinit, höyryturbiinit, Kaasuturbiinit, liitokset, teollisuustiivisteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. PROMPRIVOD

  Valko-Venäjä

  PROMPRIVOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyryejektori, tyhjiöpumput, lämpöä talteenottavat lämmönvaihtimet, laitosten jäähdytyslaitteet. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. G-TEAM A.S.

  Tsekin tasavalta

  G-TEAM A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Sen sijainti on Plzen, Tsekin tasavalta.

 2. INNCO

  Iran

  INNCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turbiinit, kaasuturbiinit. Sen sijainti on Tehran, Iran.

 3. TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE

  Saksa

  TCS-H GMBH // TURBINENSERVICE & KOMPRESSOR SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitehuolto. Sen sijainti on Auerbach, Saksa.

 4. SPIRAX SARCO

  Belgia

  SPIRAX SARCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrykoneet, kaasuvirtaaman mittauslaitteet, voimakkuusmittarit, servomoottorit. Sen sijainti on Zwijnaarde, Belgia.

 5. G-TEAM A.S.

  Tsekin tasavalta

  G-TEAM A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinit, Turbiinit. Sen sijainti on Praha, Tsekin tasavalta.

 1. NORMANDY CONTROL GROUP SAS

  Ranska

  NORMANDY CONTROL GROUP SAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Sen sijainti on Harfleur, Ranska.

 2. ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN

  Saksa

  ZWECKVERBAND FERNWASSERVERSORGUNG OBERFRANKEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkönjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, Höyryturbiinit, Ilmastointilaitteet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Kronach, Saksa.

 1. DRESSER RAND SA

  Ranska

  DRESSER RAND SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ammattiliitot, ammattiyhdistykset ja etujärjestöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kompressorit, Kaasuturbiinit, Höyryturbiinit, Kompressorit, lingot, Kaasuturbiinit, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Le Havre, Ranska.

 2. SCHARR TEC GMBH & CO. KG

  Saksa

  SCHARR TEC GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkönjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, Höyryturbiinit, Ilmastointilaitteet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Neukirchen, Saksa.

 3. GSK ENERGY

  Intia

  GSK ENERGY, joka toimii toimialalla Kivihiilivoimalat, laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaasuturbiinit, höyryturbiinit, höyrykattila. Sen sijainti on Vijayawada, Intia.

 4. ENKOTHERM GMBH

  Saksa

  ENKOTHERM GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Lämmönvaihtimet, Höyryturbiinit, Kaasunjäähdytysaineet, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Lämmönvaihtimet, Höyryturbiinit, Kaasunjäähdytysaineet. Sen sijainti on Merkendorf, Saksa.

 5. LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG

  Saksa

  LORENZ GMBH & CO. BEHÄLTER UND APPARATEBAU KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastosäiliöt, Sulatusuunit, uunit ja polttouunit, sähkökäyttöiset, Varastosäiliöt, Sulatusuunit, uunit ja polttouunit, sähkökäyttöiset. Sen sijainti on Landshut, Saksa.

 6. REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH

  Saksa

  REINHARDT ENERGIETECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkönjakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, Höyryturbiinit, Ilmastointilaitteet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Vilshofen an der Donau, Saksa.

 7. COGEFROID

  Ranska

  COGEFROID, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Höyryturbiinit, Höyryturbiinit, yhteistuotanto, Lämpöpumppulämmitykset. Sen sijainti on Vaux Et Chantegrue, Ranska.

 8. UAB "ENERGETIKOS REMONTO IR MONTAVIMO CENTAS" (ERMC)

  Liettua

  UAB "ENERGETIKOS REMONTO IR MONTAVIMO CENTAS" (ERMC), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korjaukset - teollisuuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyryturbiinit. Sen sijainti on Visaginas, Liettua.

 1. SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD

  Kiina

  SHANGHAI BETTER INDUSTRY CO., LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 2. STANDART BUHAR KAZANI

  Turkki

  STANDART BUHAR KAZANI, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrykoneet, höyrytyskoneet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  TRANSTECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, Sähkönjakelu, Ilmastointilaitteet, Sähkönjakelu. Sen sijainti on Holzkirchen, Saksa.

 4. MAINTENANCE PARTNERS WALLONIE

  Belgia

  MAINTENANCE PARTNERS WALLONIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollinen huolto, höyryturbiinit. Sen sijainti on Naninne, Belgia.

 5. VAPOR

  Belgia

  VAPOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Höyryturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrykattilat teolliseen käyttöön, kuumailmageneraattorit teolliseen käyttöön. Sen sijainti on Oudenaarde, Belgia.

 6. SORA' S.R.L.

  Italia

  SORA' S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Chienes, Italia.

 7. EXMONT-ENERGO, A.S.

  Tsekin tasavalta

  EXMONT-ENERGO, A.S., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinit, Höyryturbiinit, Turbiinit, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Brno , Tsekin tasavalta.

 8. PJ DIESEL ENGINEERING A/S

  Tanska

  PJ DIESEL ENGINEERING A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasuturbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinit, Höyryturbiinit, Turbiinit, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Koebenhavn Oe, Tanska.

 9. TURBINE S.A.S.

  Italia

  TURBINE S.A.S., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Como, Italia.

 10. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italia

  VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turbiinit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Höyryturbiinit. Sen sijainti on Schio, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen