• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hammaspyörät

Tulokset hakusanalle

Hammaspyörät - Tuonti ja vienti

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Näemme itsemme laajennettuna työpenkinä, olemme konepajatoimittaja sekä yksittäisiä voimansiirtoosia tarvitsevalle teollisuudelle. Asiakkaat tulevat meri-, rautatie-, tuulivoima-, erikoisvaihteista / erikoisvaihteista ja laitosrakennuksista. Yrityksemme investoi jatkuvasti uusiin valmistusteknologioihin varautuakseen tuleviin haasteisiin. Toteutamme standardoituja, mutta myös erittäin monimutkaisia ​​ja erittäin vaativia hammaspyöriä ja akseleita sekä rengashampaita (myös raskaita koneita! ). Siksi ZWP, jolla on yli 200 työntekijää, on johtava korkean tarkkuuden tuotteiden valmistaja "Made in Germany". Huolimatta pitkistä toimitusreiteistä esimerkiksi Aasiasta, meitä pidetään luotettavana paikallisena kumppanina käyttötekniikassa. Olemme hammaspyörätekniikan, pääkäytön, koneenelementtien, laivan hammaspyörien, isojen hammaspyörien, kaivostekniikan, vaihteistotuotannon yleensä, hammasakselien yhteyshenkilö tunnetuille yrityksille ja tarjoamme sinulle myös strategisen kumppanuuden luotettavana konepajatoimittajana. Asiantuntijoina otamme jo valmiiksi valmistavien yritysten ulkoistamisen. Ei ole harvinaista, että olemme tuuliturbiinien, vesivoimaloiden, kaasun puristus- tai keskusvoiman osien strateginen toimittaja. Tuotteitamme käytetään myös esimerkiksi rautatievaihteissa, planeettavaihteissa, merikäyttöissä, teollisuusvaihteissa ja kruunuhammasvaihteiden kytkimissä jne.

 2. EHGARTNER MASCHINENBAU GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  Ehgartner offers you everything from precision gears, spiral bevel gears, gearboxes and drives, gear wheels, worm wheels, splined shafts, welded constructions to repairs from a single source. Our gears, shafts and other gear parts are produced with an accuracy of a thousandth of a millimetre and are designed for extreme continuous loads in aircraft or locomotives, in power stations or in mining. Maximum precision is offered for the relevant gear profiles, rotational and milled parts.

 3. STELTER ZAHNRADFABRIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Quality partner. For more than 60 years. Founded in 1950, our owner-managed company has developed throughout Europe to become the leader in terms of quality of toothed components. Today, around 400 employees in a factory area of more than 26, 000 m² produce large- and small-scale series with a precision and variety that sets standards. The best comes together here: /// Market stability and innovative strength. Delivery reliability is of the highest priority for our customers. The market stability of the company, proven over decades, gives you the security of always having a reliable partner at your side in the long term too. An extremely high innovation potential is added to the continued availability of the precision products. Our ability to manufacture new products for new applications in the shortest time is the best basis for growing together with our customers.

 4. PIZZIRANI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Since 1968, Pizzirani has manufactured and marketed technical industrial articles relating to the transmission of movement: Pulleys and tapered sockets, belts, rubber sheets, long tubes and tubing with chuck, chains, rails for motor mountings, hose clamps. The company works internationally and exports in the EMEA zone with even greater penetration in the European market.

 5. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  Since the founding of Franz Morat GmbH in 1912, gear and drive engineering has been in a continuous state of development at the company’s headquarters in Eisenbach. With subsidiaries in the United States, Turkey, Poland and The Netherlands as well as a worldwide network of sales partners, Framo Morat is a globally operating manufacturer of high-quality drive solutions for many industries. Gear technology is our speciality. We perform all quality-relevant production technologies in-house. Framo Morat is one of the leading European providers of worm gear sets in particular. Framo Morat sees itself as a consulting company, combining automatic production with the services of a design office. Based on the many years of experience, Framo Morat is your ideal partner, from specifying your drive idea, to development and design, through to prototype construction, testing, assembly and production.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. OFFICINE MECCANICHE A. VECCHI

  Italia

  Verified by europages badge

  Our company is your ideal partner if you need medium and large gears or want to design and develop special reduction gears, kinematic mechanisms or machines not currently available on the market. We're fitted out to design and build both interior and exterior gears with a diameter of up to 4000mm (module 30), bevel gears with straight teeth and a diameter of up to 1000mm (module 30), and racks up to 5000mm long (module 30).

 2. ENKA MAKINA DISLI

  Turkki

  Verified by europages badge

  ENKA MAKINA DISLI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Drive technology, Bevel gears/bevel gear sets, Spur gears, Chains for agricultural machines, Sprockets, CNC metal machining, Toothed racks, Rotary chains, Turned parts for mechanical engineering. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BEA ANTRIEBSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Neckartailfingen, Saksa.

 4. NEY DRAHTERODIEREN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  NEY DRAHTERODIEREN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauseroosiotyöt, CNC wire eroding work, Wire eroding work, Electrical discharge machining work, Custom tool manufacturing, Toothed wheels for precision mechanics, Ring gears, milled. Sen sijainti on Wallerfangen, Saksa.

 5. MÄDLER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MÄDLER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kytkimet, Tangot, kierre-, Rubber-metal buffers, Hammashihnapyörät, karat, holkit, Flanged bearings, kartiohammaspyörästöt, Kytkimet. Sen sijainti on Stuttgart, Saksa.

 1. UNLIMITED DRIVE SYSTEMS

  Saksa

  Verified by europages badge

  UNLIMITED DRIVE SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Selbitz, Saksa.

 2. HARMA RONALD MANZ GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HARMA RONALD MANZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Ebersbach, Saksa.

 1. MVDL - VERTRIEB UND MANAGEMENT

  Saksa

  Verified by europages badge

  MVDL - VERTRIEB UND MANAGEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Wetzlar, Saksa.

 2. REKUPLAST GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  REKUPLAST GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Wertheim, Saksa.

 3. HERZOG INTERTEC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HERZOG INTERTEC GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Mahlstetten, Saksa.

 4. GRELL-GEAR AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  GRELL-GEAR AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Mohlin, Sveitsi.

 5. C.T. INGRANAGGI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  C.T. INGRANAGGI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaihteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, hammaspyörät, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit. Sen sijainti on Cento, Italia.

 6. BIGIPARTS GMBH CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  BIGIPARTS GMBH CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Pforzheim, Saksa.

 7. MASSIMO MOLTRASIO INGRANAGGI

  Italia

  Verified by europages badge

  MASSIMO MOLTRASIO INGRANAGGI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaihteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tavaroiden nostotaljojen vaihteistot, pumppujen hammaspyörästöt, pignone, hammaspyörävaihteistot, tavaroiden nostotaljat - varaosat ja tarvikkeet, sylinterivaihteistot, hammaspyörät, vaihteistot voimansiirtolaitteita varten, trapetsikierteiset ruuvit. Sen sijainti on Cusano Milanino, Italia.

 8. SAIM EUROPE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SAIM EUROPE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Mittelbiberach, Saksa.

 1. CRASTECH GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  CRASTECH GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Taufkirchen, Saksa.

 2. HERO GEARS A/S

  Tanska

  HERO GEARS A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sylinterivaihteistot. Sen sijainti on Roedovre, Tanska.

 3. HEYNAU GEARSPRODUCTIONSERVICE GMBH

  Saksa

  HEYNAU GEARSPRODUCTIONSERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Alentimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hammaspyörät, Vaihteistolaskenta, Hammaspyörät. Sen sijainti on Landshut, Saksa.

 4. ZAMA GMBH & CO. KG

  Saksa

  ZAMA GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vinohampaiset kartiohammaspyörät, kartiohammaspyörästöt, sylinterivaihteistot. Sen sijainti on Bordesholm, Saksa.

 5. TENTE SAS

  Ranska

  TENTE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, metalliset, Hammaspyörät, Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn, rullat, Pyörät ja rullat, metalliset, Hammaspyörät, Pyörät ja rullat, tavarankäsittelyyn. Sen sijainti on Saint Fargeau Ponthierry, Ranska.

 6. HOLTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH&CO.KG

  Saksa

  HOLTECH ANTRIEBSTECHNIK GMBH&CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Schloß Holte-Stukenbrock, Saksa.

 7. DHM PRODUKTMANAGEMENT GMBH

  Saksa

  DHM PRODUKTMANAGEMENT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laakerit, kuula-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hammaspyörät, rullaketjut, Kuljetusketjut, Hammaspyörät, Elastomeerikytkimet. Sen sijainti on Moers, Saksa.

 8. ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG

  Itävalta

  ZIMM MASCHINENELEMENTE GMBH + CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kytkimet, voimansiirtoelimet, käynnistykset, Kytkimet, lineaarijohteet. Sen sijainti on Lustenau, Itävalta.

 9. DÖBLER SONDERMASCHINEN/VORRICHTUNGSBAU/FEI GMBH

  Saksa

  DÖBLER SONDERMASCHINEN/VORRICHTUNGSBAU/FEI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Wedel, Saksa.

 10. STRÖTER CNC-DREH- UND VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH

  Saksa

  STRÖTER CNC-DREH- UND VERZAHNUNGSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaspyörät. Sen sijainti on Velbert, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen