Ranska, Astaffort
Le Grand Bluff : Kasvisruokien ja luomuruokien gastronominen universumi Sukella Le Grand Bluffin maukkaaseen ja yllättävään maailmaan! Olemme uskaltaneet keksiä ranskalaisen gastronomian klassikot 100 % kasvis- ja luomuversiona. Enemmän kuin pelkkä brändi, Le Grand Bluff edustaa intohimoista liikettä kestävämmän ja ympäristöä, eläimiä sekä terveyttä kunnioittavan ruokavalion puolesta. Tutustu in...
Portfolio (7)
Bulgaria, Kubrat
Madjarov 92 Ltd. on arvostettu eurooppalainen yritys, joka perustettiin vuonna 1992. Yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella asiantuntemuksemme keskittyy kasvien, yrttien ja hedelmien viljelyyn. Sitoutumisemme ulottuu pelkästä tuotannosta; meillä on syvä huoli sekä planeetastamme että sen asukkaista, mikä heijastaa omistautumistamme vastuullisiin käytäntöihin, jotka ovat täynnä intohimoa ja huolenpi...
Muut tuotteet
Laventeli
Laventeli
Portfolio (2)
Belgia, Antwerpen
...Hanhenmaksa & Tryffelit Vuodesta 1994 NIVO-finess on myynyt huippulaatuista hanhenmaksaa ammattikäyttäjille. Huippulaatu alkaa tiukasta tuottajien ja teurastamoiden valinnasta, jossa noudatetaan korkeita eettisiä normeja. Meillä on myös oma kasvatusohjelma, jossa hanhet viettävät suurimman osan elämästään ulkona, syövät täysmaissia ja saavat vain kohtuullisesti lisäruokintaa. Tämä toimintatapa...
Ranska, Gourdon
VALETTE-yhtiö on erikoistunut foie gras'n ja Périgordin mustan tryffelin tuotantoon ja myyntiin vuodesta 1920. VALETTE FOIE GRAS on perheyritys, joka myy aitoja ja paikallisia ruokia. Me valmistamme näitä tuotteita runsaasti ja tarjoamme niitä myös tyypillisissä Etelä-Ranskan ruokalajeissa, kuten cassoulet'ssa. Jakelumme kattaa Ranskan ja vientimarkkinat.
Bulgaria, Rakovski
Pienessä mutta taivaallisessa Bulgariassa, joka sijaitsee Euroopan kaakkoisosassa, korkeiden vuorten ja tasankojen välissä, on kaupunki, jolla on rikas historia, joka kertoo meille, että ahkera työ ei ole myytti vaan todellisuus - perheeni on vuosikymmenten ajan kasvattanut ankkoja, joita ruokitaan puhtaalla maissilla, tarjoten luonnollisen ja terveellisen ympäristön. Perheeni velvollisuus ja rak...
Portfolio (10)
Ranska, Objat
Käsityöyritys, joka sijaitsee Corrèzessa vuodesta 1979. Ankka- ja hanhituotteiden säilykkeiden valmistus - Koko puolikypsä ankanmaksaa tai säilykkeinä, luonnollisena tai Périgordin tryffelin kanssa, maksapaloja. - Koko hanhenmaksaa säilykkeinä, luonnollisena tai tryffelin kanssa. - Maksapohjaiset erikoisuudet: maksalla täytetyt viikunat, maksapihvit, levitteet maksasta, ankanmaksarillettet, maksal...
Portfolio (7)
Ranska, Emerainville
VDC France markkinoi korkealaatuisia gourmet-tuotteita, jotka ovat peräisin Ranskan alueilta ja joilla on sekä luovia että herkullisia laatumerkkejä. Kauden ja tilaisuuksien myötä tuotteemme mukautuvat ajankohtaisiin trendeihin. VDC France haluaa olla merkittävä toimija kansainvälisessä vientikaupassa. Tämän saavuttamiseksi tuotevalikoimamme on kehittyvä ja laajenee kuluttajamieltymysten mukaan er...
Unkari, Szeged
Olemme merkittävä ankka- ja hanhenmaksatuottaja Unkarissa. Unkarilainen foie gras on yksi maailman suosituimmista tuotteista. Yrityksen omistaja on työskennellyt tällä alalla yli 25 vuotta, ja ylläpidämme erittäin korkeita laatuvaatimuksia, mikä avaa meille mahdollisuuksia viedä tuotteitamme ympäri maailmaa. Päätoimintamme on parantaa, ruokkia ja tuottaa parhaat laadukkaat rasva-anat ja hanhituott...
Ranska, Pomarez
Kolmen sukupolven ajan DUMECQ-perhe, joka sijaitsee Chalosse-alueen sydämessä, on valmistanut foie gras -tuotteita. Foie gras -tuotteiden lisäksi DUMECQ-yritys tuottaa säilykkeitä ja tuoreita maatilan tuotteita. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita: tuoreita tuotteita (ankkasuikaleita, kokonaisia ankkoja, ankkafoie gras -tuotteita, ankanrintafileitä), ankkafoie gras -säilykkeitä tai purkkeja, r...
Ranska, OSSES
Basque-maakunnassa sijaitseva ARNABAR-yritys on erikoistunut foie gras -tuotteiden ja baskimaalaisten tuotteiden valmistukseen. Se tuottaa ja markkinoi seuraavia paikallisia tuotteita: foie gras -lohkot, kokonaiset foie gras -palat, puolikypsät foie gras -tuotteet, ankka-confit, axoa, baskilaiset reseptit, pateet ja rilletit, makkarat, suolatut lihat, Espelette-paprika, baskilaiset viinit ja juoma...
Ranska, Barcus
LA FERME UHARTIA on erikoistunut maatilan ankkoihin. Olemme perustaneet perinteisen ankkojen kasvatuksen ja maissin syöttötyöpajan ennen kuin aloitimme käsityötuotteiden valmistuksen tilamme CEE-standardien mukaisesti. Näin ollen tarjoamme laajan valikoiman ankasta valmistettuja tuotteita, kuten maatilan ankan foie gras, ankan confit, ankan rillettes, foie gras -pasteijat sekä valmiita ruokia, kut...
Ranska, Lescar Cedex
EURALIS GASTRONOMIE työskentelee tiiviissä yhteistyössä elintarvikealan ammattilaisten kanssa tarjotakseen ratkaisuja heidän catering-toimintaansa ja toimittaakseen heille hanhenmaksaa. EURALIS GASTRONOMIE:lla on useita brändejä eri markkinoita varten, kuten ROUGIÉ, MONFORT tai JEAN STALAVEN. Olemme erikoistuneet ankkojen ja hanhien kasvatukseen ja jalostukseen.
Belgia, Waterloo
Foie gras-, terriini- ja artesaanimakkaratuottaja vuodesta 1984. Ammattilaisille tai yksityishenkilöille: tarjoamme laajan valikoiman kotitehtyjä tuotteita, jotta voitte nauttia mukavasta hetkestä vieraidenne kanssa. Quality & Traditionista löydätte monia huipputuotteita, kuten foie gras, terriinit, riista, rintafileet sekä lukuisia muita lisätuotteita.
Ranska, Badefols Sur Dordogne
Le Domaine de la Barbe, joka tunnetaan myös nimellä Foie Gras Kuster, tuottaa ankkojen ja hanhien foie gras -maksaa. Domaine tarjoaa foie gras -tuotteita ilman lisäaineita tai kemiallisia säilöntäaineita. Domaine myy myös foie gras -erikoisuuksia, pateita, rillettejä, rasvoja, hillottuja tuotteita, sisäelimiä, hillottuja erikoisuuksia, kuivattuja rintafileitä sekä valmiita ruokia, kuten Périgourd...
Ranska, Castelnau-Chalosse
Mummojen maalaistyyppinen keittiö - La Basse-Cour Gourmet on perheyritys, joka on erikoistunut Foie Grasiin ja sijaitsee lähellä Daxia, Chalosse-alueella, keskellä maaseutua Landesissa (40) Lounais-Ranskassa, perinteisen maatalousalueen sydämessä. Rakkaudesta alueelliseen gastronomiaan perheemme vaalii asennetta tuottaa parasta ankka-ruokaa. Kaikki tuotteemme ovat peräisin mulard-ankasta, joka on ...
Muut tuotteet
GOURMET-MAA
GOURMET-MAA
Portfolio (1)
Ranska, Rungis Cedex
EUROVOLAILLES: tukkukauppias siipikarjassa ja riistassa Rungisissa. Riista: kauris, hirvi, villisika ja peura. Pieni riista: sinisorsa, metsäjänis, fasaani. Erikoisuudet: kastikkeessa valmistettu siipikarja, grillattu siipikarja, luomusiipikarja ja Label Rouge -leikkeitä, maatilapossuja koko Ranskasta, kalkkunoita, ankkafileitä, kyyhkysiä, paistia (grillattua paistia ja valmistettua paistia). EURO...
Portfolio (24)
Sijaitsemme Etelä-Lännen sydämessä, Albiin alueella, ja omistamme koko toimintamme korkealaatuisten tuotteiden valmistamiseen, kuten foie gras, confit ja cassoulet, sekä moniin muihin. Olemme tarjonneet tuoreita tuotteita ympäri vuoden neljän sukupolven ajan, lisäksi säilykkeet ja herkulliset paketit. Älä odota, vaan tutustu heti etelä-lännen ankan- ja hanhenrintoihin sekä confiteihin.
Portfolio (4)
Ranska, Beaumont De Lomagne
Se on rakkaus käsityöhön ja vakavuus, joka on johtanut pieneen beaumontilaiseen lihapuotiin, joka perustettiin vuonna 1888 ja jota pitää Antoine Micouleau, ja joka on nyt La Maison Micouleau, käsityökonservoimona. Olemme siirtäneet reseptimme isältä pojalle. Maamme sydämessä, Lomagnessa, annamme sanalle terroir sen täyden maun. Foie gras'it, confit't, cassoulet't ja muut tyypilliset ruoat valmis...
Ranska, la Trinité
Ylelliset gourmet-tuotteet ja korkealaatuiset herkkukauppatuotteet, jotka on valinnut Brysselin arvostetun gastronomiakoulun valmistunut, joka on syntynyt ravintola-alan perheeseen jo kolmannessa sukupolvessa. Olemme perustaneet Melba Diffusionin, koska haluamme arvostaa kulinaarista taidetta ja perinnettä. Kaikki tuotteemme voidaan tilata verkossa verkkosivustoltamme: http://www.melba-diffusion.c...
Portfolio (3)
Ranska, Laguiole
DROSERA GOURMANDE on yritys, joka on erikoistunut alueellisten ruokatuotteiden käsityövalmistukseen. DROSERA GOURMANDE valmistaa näin ollen monia ankkaan perustuvia elintarvikkeita, kuten foie gras, foie gras -lohkot, foie gras -mousse, siivet, hillot, ankan rintafileet jne. Yritys tarjoaa myös tripou't, makkaraa, pateita, friton'ia, cassoulet'ia, galantine'ja, aperitiiviterreinejä ja riistaterrei...
Portfolio (2)
Espanja, Villamartín De Campos - Palencia
Ranska, Gourdon
Ranska, Hagetmau
Bulgaria, Haskovo
Ranska, Vezac
Perustettu yli 80 vuotta sitten, DELMOND FOIE GRAS on perheyritys, joka on erikoistunut foie gras -tuotantoon. Yrityksellä on teurastamo ja leikkausyksikkö Dordognessa. Sen tukkukauppa- ja puolittaismyyntitoiminta kasvaa joka vuosi. Näin ollen yritys tuottaa ja myy foie gras -tuotteita, rintafileitä, fileepaloja, reisiä, käsivarsia, mahanpaloja jne. Perinteiden ja osaamisen yhdistäminen, DELMOND...
Ranska, Cambiac
Kaikki ankamme kasvatetaan yli 20000 m²:n puistossa. Perhetila, joka harjoittaa omavaraisuutta, valkuaisruokinnalla, hyväksytty säilyke. Politiikkamme perustuu eläinten kasvatuksen laatuun ja ruokaketjun jäljitettävyyteen. https://www.producteur-foie-gras.net/elevage-des-canard/ Tarjoamme valikoiman säilykkeitä, jotka ovat tiukasti peräisin omasta kasvatuksestamme: foie gras, pate, galantine, conf...
Portfolio (1)
Ranska, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA on käsityöläisyritys, joka valmistaa foie gras -tuotteita, pateita ja valmiita ruokia. Tuotteet ovat korkealaatuisia, perinteitä kunnioittaen, ilman väriaineita tai säilöntäaineita. BIO-sertifiointi on saatavilla pateille sekä omenasoseelle. Valikoimassa on kolme kasvismuhennosta. Tarjoamme gastronomisia paketteja kunnille ja yritysneuvostoille. Vienti ja suurtilaukset ovat mahdollisia.
Portfolio (1)
Ranska, Hagetmau
Vuodesta 1929 BESSE FOIE GRAS -yhtiö on erikoistunut foie gras -tuotantoon ja -myyntiin. Yritys tarjoaa puolikypsää foie gras -tuotetta, ankka- ja hanhifoiota sekä foie gras -erikoisuuksia. Se tarjoaa myös terriinejä, pateita, ankka-konserveja, Landais-tyylisiä cassouletteja sekä herkullisia lahjapakkauksia yritysneuvostoille.
SUDREAU on yritys, joka on erikoistunut foie gras'n, ankkarintojen, sisäelinten, ankkarillettien, ankkaconfitin ja Lounais-Ranskan tyypillisten ruokien, kuten Cahorsin Coq au Vin tai cassouletin, tuotantoon ja myyntiin.
Ranska, Figeac
Jean LARNAUDIE -talo on erikoistunut valmistamaan alueellisia erikoisuuksia ankkanlihasta. Näin ollen yritys tuottaa foie gras -sydämiä, confit'ja, terriinejä ja valmiita ruokia. Jean Larnaudie -yrityksessä kokonainen foie gras valmistetaan edelleen käsin ja perinteisesti. Yli 60 vuotta Lotissa Quercyssa juurtuneena Jean Larnaudie edustaa ennen kaikkea miehiä ja naisia, jotka ovat sitoutuneet alu...
Suositut maat tälle hakutermille

europages-sovellus on täällä!

Käytä parannettua palveluntarjoajahaun toimintoa tai luo tiedusteluja liikkeellä ollessasi uudella europages-sovelluksella ostajille.

Lataa App Storesta

App StoreGoogle Play