• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hedelmäpohjaiset valmisteet

Tulokset hakusanalle

Hedelmäpohjaiset valmisteet - Tuonti ja vienti

 1. KASAG SWISS AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  KASAG is a medium-sized industrial company in Langnau in the Swiss region of Emmental. Since 1929, the company has been creating jobs in this region for a qualified skilled workforce. This hilly region in the canton of Bern, endowed with a beautiful landscape, is not just home to the world-renowned cheese with holes, but also to numerous innovative companies that have gained a great reputation globally. KASAG is one of them. Design and construction of devices, containers, pressure vessels, heat exchangers, fractionating columns, assemblies, etc. for the chemical and pharmaceutical industries, as well as food, environmental and bioengineering. Engineering and manufacture of batch cooking plants for producing fruit bases, jams, compotes, marmalades, sauces, vegetables and other foods. Engineering of installations for heat recovery from waste water systems, as well as production and assembly of sewer heat exchangers for different types of sewers.

 2. WIMAR-CHLODNIA SP. Z O.O.

  Puola

  Jalostamme hedelmiä ja vihanneksia ja erityisesti mansikoiden, kirsikoiden, herukoiden, vadelmien sekä kukkakaalien ja parsakaalien. Tuotteitamme toimitetaan sekä kotimaan että ulkomaanmarkkinoille. Noin 12 toimintavuotemme aikana tuotteemme ovat löytäneet asiakkaansa Saksasta, Hollannista, Venäjältä, Tanskasta ja Englannista. Odotamme tilaisuutta harjoittaa liiketoimintaa kanssasi. Takaamme, että olet tyytyväinen.

 3. F2S S.A.S.

  Ranska

  F2S S.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmät, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäpohjaiset valmisteet, Hedelmäpohjaiset valmisteet, eksoottinen juoma ja hedelmämehu, hedelmähillokkeet, hedelmäkastike. Sen sijainti on Valence, Ranska.

 4. MNDGIDA

  Turkki

  MNDGIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmeladit ja hillot, elintarvikehunaja, aamiainen sisältyy hintaan. Sen sijainti on Kazan/ankara, Turkki.

 5. CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER

  Saksa

  CATERING WAGNER INH. PETRA DÖRR-WAGNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Offenbach, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SOC. AGR. MONTELAURO S.S.

  Italia

  SOC. AGR. MONTELAURO S.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot. Sen sijainti on Monterosso Almo, Italia.

 2. JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG

  Saksa

  JUICE TRADE (JT) GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. TIM.CO LLC

  Venäjä

  TIM.CO LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla MAKEISET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmämehut, Dieetti- ja luomuruoat, Hedelmäpohjaiset valmisteet, Kuivatut hedelmät, Hedelmämehut, Dieetti- ja luomuruoat, Hedelmäpohjaiset valmisteet, Kuivatut hedelmät. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 4. KEYWAN FRUITS

  Turkki

  KEYWAN FRUITS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Dalaman, Turkki.

 5. AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO.

  Italia

  AGRIPANTEL SNC DI ANDREA PAOLO LA ROSA & CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla appelsiinihillot. Sen sijainti on Campobello Di Mazara, Italia.

 1. J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H

  Itävalta

  J. ZEJMA & SÖHNE HANDELSGES.M.B.H, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Groß-Enzersdorf, Itävalta.

 2. EMEK GIDA INC.

  Turkki

  EMEK GIDA INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. GAGET SA

  Ranska

  GAGET SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka ja juomat - aineosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäpohjaiset valmisteet, aromaattiset tuotteet elintarvikkeita varten, makeiset, Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Nogent-Sur-Seine, Ranska.

 2. MAMMA MIA SRL

  Italia

  MAMMA MIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hedelmälevite, hillot, hillot, hedelmänektarit. Sen sijainti on Siracusa, Italia.

 3. TESORI DI SICILIA

  Italia

  TESORI DI SICILIA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot, tyypilliset hunajat, aromatisoitu mantelimassa, tyypilliset tuotteet. Sen sijainti on Nicosia, Italia.

 4. MARMELADENHERZ

  Saksa

  MARMELADENHERZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot, sokerittomat hillot, hedelmähillot. Sen sijainti on Markt Schwaben, Saksa.

 5. D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L.

  Italia

  D'ALESSANDRO CONFETTURE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot, biologiset hillot, laadukkaiden hedelmämehujen valmistus, luomuhillot. Sen sijainti on Giuliano Teatino, Italia.

 6. STREECK SPECIALITEITEN

  Hollanti

  STREECK SPECIALITEITEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Nieuwegein, Hollanti.

 7. IDIA SRL

  Italia

  IDIA SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot, hillot, biologiset hillot, luomuhillot. Sen sijainti on Crotone, Italia.

 8. CROPSAL SARL

  Ranska

  CROPSAL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmeladit ja hillot, hedelmätaikinat, hillot. Sen sijainti on Nousty, Ranska.

 1. ALFA-NISTRU SA

  Moldavia

  ALFA-NISTRU SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet, Hedelmäsäilykkeet. Sen sijainti on Soroca, Moldavia.

 2. MS EXPERT PR SRL

  Romania

  MS EXPERT PR SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Brasov, Romania.

 3. VALLISER, S.L.

  Espanja

  VALLISER, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Vilobí Del Penedès, Espanja.

 4. PRIMERANO S.R.L.

  Italia

  PRIMERANO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sokeroidut hedelmät, hillot, hedelmämehut, sitrushedelmät. Sen sijainti on Rosarno, Italia.

 5. AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA

  Puola

  AGRO-TRANSPOL KAZIMIERZ MALINOWSKI URSZULA MALINOWSKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäpohjaiset valmisteet, Vihannekset, etikkaliemessä, Hedelmäpohjaiset valmisteet, Marmeladit ja hillot, Vihannekset, etikkaliemessä. Sen sijainti on Drzewica, Puola.

 6. VELESTRADE

  Serbia

  VELESTRADE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuoreet vihannekset, tuoreet hedelmät, vihannessäilykkeet. Sen sijainti on Belgrade, Serbia.

 7. GNT FRANCE SARL

  Ranska

  GNT FRANCE SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeet. Sen sijainti on Champagne-Au-Mont-D'or, Ranska.

 8. IL SOLE DEL GARGANO S.R.L.

  Italia

  IL SOLE DEL GARGANO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, hillot, hillot, Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, luomusitrushedelmät. Sen sijainti on Rodi Garganico, Italia.

 9. VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW

  Puola

  VORTUMNUS SP. Z O.O. ZAKLAD PRZETWORSTWA OWOCOW I WARZYW, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Hedelmäpohjaiset valmisteet, Vihannekset, juurekset ja juurimukulat, Hedelmäpohjaiset valmisteet. Sen sijainti on Skolyszyn, Puola.

 10. VIN KON S A

  Puola

  VIN KON S A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäpohjaiset valmisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, pakastekuivatut, Mehut, hedelmä- ja vihannes-, Juomat - tiivisteet ja jauheet, Vihannekset, pakastekuivatut, Mehut, hedelmä- ja vihannes-, Juomat - tiivisteet ja jauheet. Sen sijainti on Konin, Puola.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen