• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hedelmäsäilykkeet ja hillot

Tulokset hakusanalle

Hedelmäsäilykkeet ja hillot - Tuonti ja vienti

 1. CLEMENT FAUGIER

  Ranska

  Verified by europages badge

  Clément Faugier at Privas in the Ardèche: we've been producing and selling all chestnut based products since 1882: : chestnut ice cream, Ardèche chestnut cream. We produce and sell Marpom's, a mix of chestnut cream and mashed potato. Range of organic products. Clément Faugier now provides frozen fruit and vegetable puree, plain portionable frozen chestnut purée, in the form of 8 or 15 pallets.

 2. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Hollanti

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader is the expert in onions. We are immersed in onion cultivation with our specialised sorting and packing station. Onions are sorted at a capacity of 75 tons per hour. High-tech equipment combined with craftsmanship ensures that the FlevoTrade onion is globally renowned for its quality. Additionally, FlevoTrade offers a wide range of 'shelf-ready' products under its own brand. Thanks to years of experience in import and export, our products are carefully selected and exported to over 70 countries worldwide. Situated in Flevoland, the Netherlands, we provide quality in-house service and extensive storage capacity. Due to our global network, we manage logistics from field to customer, guaranteeing a worldwide taste of quality.

 3. MAISON NIALÉ

  Ranska

  Verified by europages badge

  MAISON NIALÉ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla juomat, yrttiteet, mehujuomat, hillot. Sen sijainti on Gennevilliers, Ranska.

 4. LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES

  Ranska

  Verified by europages badge

  LA FRANCOMTOISE DE CONFITURERIE - CONFITURES ARTISANALES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot, hedelmähillot. Sen sijainti on Marnay, Ranska.

 5. COMME UN ZEST DE GOURMANDISE

  Ranska

  Verified by europages badge

  COMME UN ZEST DE GOURMANDISE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ateriapalvelut, Liikelahjat, elintarvikkeet, säilykkeet, ateriapalvelut - palvelut, Ateriapalvelut, Liikelahjat. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ANTALYA RECELLERI

  Turkki

  ANTALYA RECELLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 2. BIOSOLNATURA SRL

  Italia

  BIOSOLNATURA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Carlentini, Italia.

 3. HANDS ON EARTH LDA.

  Portugali

  HANDS ON EARTH LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Organics - elintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka - tuonti ja vienti, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, Ruoka - tuonti ja vienti, yrttiteet, Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on São Pedro De Oliveira, Portugali.

 4. SAFRUNAT SL

  Espanja

  SAFRUNAT SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Campllong, Espanja.

 5. CONSERVAS RAJOPE

  Espanja

  CONSERVAS RAJOPE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Quel-La Rioja, Espanja.

 1. ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX

  Espanja

  ALIMENTOS CARNICOS DE EXTREMADURA ALICEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Oliiviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet ja hillot, annoskahvi, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, kerta-annospakkausten täyttökoneet, tomaattitiiviste. Sen sijainti on Jerez De Los Caballeros-Badajoz, Espanja.

 2. SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L.

  Espanja

  SABORES DE ANABEL GASTRONOMIA Y CATERING, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot, ekstraneitsytoliiviöljy. Sen sijainti on Catarroja, Espanja.

 1. BIOLOKLOCK

  Ranska

  BIOLOKLOCK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuivatut hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet ja hillot, biologiset hillot, luomuhillot, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, hedelmälevite. Sen sijainti on Montpezat D'agenais, Ranska.

 2. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

  Italia

  AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luomuhillot, käsiteollisuustyöt, hillot, makea viini. Sen sijainti on Macerata, Italia.

 3. VIDECA

  Espanja

  VIDECA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet, Hedelmäsäilykkeet. Sen sijainti on Villanueva De Castellón-Valencia, Espanja.

 4. MINGABIO GMBH & CO. KG

  Saksa

  MINGABIO GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Vihannekset, juurekset ja juurimukulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, Ruoka - tuonti ja vienti, Hedelmät, Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, Ruoka - tuonti ja vienti. Sen sijainti on München, Saksa.

 5. DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES

  Ranska

  DOUCEUR PLAISIR ET GOURMANDISES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruoat, gourmet-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet ja hillot, Kahvi, tee, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, laadukkaat maustetuotteet, Kahvi, tee, lahjarasiat suklaata varten. Sen sijainti on Saint Georges Sur Loire, Ranska.

 6. UNISTAR TREJD

  Pohjois-Makedonia

  UNISTAR TREJD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hedelmäsäilykkeet, vihanneslevite, elintarvikkeet, säilykkeet. Sen sijainti on Veles, Pohjois-Makedonia.

 7. SUN & FRUITS

  Espanja

  SUN & FRUITS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käsiteollisuustuotanto, luomuhedelmät. Sen sijainti on Sant Hipòlit De Voltregà, Espanja.

 8. GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC

  Azerbaidžan

  GILAN GABALA KONSERV ZAVODU LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmämehut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmäsäilykkeet ja hillot, laadukkaiden hedelmämehujen valmistus, granaattiomenapohjainen virvoitusjuoma, Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Baku, Azerbaidžan.

 1. PRISCA

  Portugali

  PRISCA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Trancoso, Portugali.

 2. TIENDAS CASA ALONSO

  Espanja

  TIENDAS CASA ALONSO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ekstraneitsytoliiviöljy. Sen sijainti on Guijo De Santa Bárbara, Espanja.

 3. ROUCADIL

  Ranska

  ROUCADIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, kuivatut, Hedelmät, kuivatut. Sen sijainti on Montayral, Ranska.

 4. AZERPOLTRADE SP. Z O. O.

  Puola

  AZERPOLTRADE SP. Z O. O., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kahvi, tee. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmämehut, Hedelmäsäilykkeet ja hillot, tee, tomaattitiiviste, Hedelmämehut, Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 5. ORGANIKADAN

  Turkki

  ORGANIKADAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeet diabeetikoille, hedelmähillot. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 6. LES CONFITURES DU CLOCHER

  Ranska

  LES CONFITURES DU CLOCHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Ars En Re, Ranska.

 7. MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS

  Turkki

  MND KAHVALTILIK GIDA SAN VE TIC AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hillot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 8. FRESHCUT S.L.

  Espanja

  FRESHCUT S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Vigo, Espanja.

 9. REINES DE TOURAINE

  Ranska

  REINES DE TOURAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Rivarennes, Ranska.

 10. DOGTAT GIDA URETIM SAN. TIC. A.S

  Turkki

  DOGTAT GIDA URETIM SAN. TIC. A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Sen sijainti on Kartepe, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen