• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • henkilöllisyyskortit

Tulokset hakusanalle

Henkilöllisyyskortit - Tuonti ja vienti

 1. TEKNIKKART CARD TECHNOLOGY SYSTEMS

  Turkki

  TEKNIKKART CARD TECHNOLOGY SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto, luotto- ja pankkikortit, kortit, Postikortit. Sen sijainti on Türkiye, Turkki.

 2. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

  Saksa

  IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyys - kortit, Käyntikortit, Henkilöllisyys - kortit, Käyntikortit, magneettikortit. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 3. PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG

  Saksa

  PLASTICARD-ZFT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käyntikortit, Henkilöllisyys - kortit, Käyntikortit, magneettikortit, Henkilöllisyys - kortit. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 4. LANYARDS TOMORROW

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LANYARDS TOMORROW, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaula-avaimenperät. Sen sijainti on Letchworth Garden City, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. PLASTIC-ID.COM LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PLASTIC-ID.COM LTD, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Lonson, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. WHOLESALE ID

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WHOLESALE ID, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikorttitunnistusjärjestelmät, kaulanauhat, henkilötodistuskotelot, tulostimien värinauhat. Sen sijainti on Brackley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. CORONA PRINT

  Belgia

  CORONA PRINT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla henkilökortit, muovikorttitulostimet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 3. IDEKORT APS

  Tanska

  IDEKORT APS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Glostrup, Tanska.

 4. INFOCUS ID LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INFOCUS ID LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovikorttitunnistusjärjestelmät, etikettitulostimet, henkilötodistuskotelot. Sen sijainti on Broughton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. MAGICARD LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MAGICARD LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Greenford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. ID CARD STORE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ID CARD STORE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Liverpool, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. BUNDESDRUCKEREI GMBH

  Saksa

  BUNDESDRUCKEREI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Monistus, Painanta, Silkkipainanta, Ladonta, valoladonta ja valopainanta, Monistus, Painanta, Silkkipainanta, Ladonta, valoladonta ja valopainanta. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 1. THE SMART CARD STORE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE SMART CARD STORE LTD, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turvallisuustuotteet, -varusteet ja -järjestelmät. Sen sijainti on Hove, East Sussex, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. COMPANY CARDS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  COMPANY CARDS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on St Helens, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. BITPOWER

  Belgia

  BITPOWER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kulunvalvonta - järjestelmät ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyyskortit, Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Evergem, Belgia.

 4. FIMAK GROUP LTD

  Irlanti

  FIMAK GROUP LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyyskortit, Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Clonsilla, Irlanti.

 5. DOCUMENTS EXPRESS

  Ranska

  DOCUMENTS EXPRESS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Lille, Ranska.

 6. SCHÄFER DRUCK + VERSAND GMBH

  Saksa

  SCHÄFER DRUCK + VERSAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kirjoituspaperi ja kirjekuoret, Kirjoituspaperi ja kirjekuoret. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 7. DOCUMENTOS FALSOS

  Espanja

  DOCUMENTOS FALSOS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Donostia, Gipuzkoa,, Espanja.

 8. IDENTILAM PLC

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  IDENTILAM PLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköteollisuuden muovituotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyyskortit, Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Horsham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. D & S ORGANISATION GMBH

  Saksa

  D & S ORGANISATION GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilöllisyyskortit, Henkilöllisyyskortit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. V. & A. SPINNING CO. (CULLINGWORTH) LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 3. LPZ KARTENSYSTEME GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  LPZ KARTENSYSTEME GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Villingen-Schwenningen, Saksa.

 4. ID SYSTEMS AS

  Eesti

  Maksupääte- ja tukijärjestelmät.Henkilökorttien valmistus ja personointi.Varusteet henkilökorttien personointiin.Elektroniset maksujärjestelmät (sähköinen varojen siirto, maksupäätteet).Henkilökortit.

 5. CARDPLUS OY

  Suomi

  CardPlus Oy on muovikorttien valmistamiseen ja yksilöintiin keskittynyt suomalainen yritys Tarjoamme muovikorttiratkaisuja yrityksenne kaikkiin tarpeisiin. Autamme suunnittelemaan muovikortit, yksilöintiprosessit ja niiden postituspalvelut.

 6. TICADO MEDIA GMBH

  Saksa

  TICADO MEDIA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Bielefeld, Saksa.

 7. RINAS GERÄTETECHNIK GMBH

  Saksa

  RINAS GERÄTETECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Herdwangen-Schönach, Saksa.

 8. CARD-IT GMBH & CO. KG

  Saksa

  CARD-IT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Gütersloh, Saksa.

 9. PROFICARD INH. FELIX EBERT

  Itävalta

  PROFICARD INH. FELIX EBERT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Hallein, Itävalta.

 10. FLEETCOR DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  FLEETCOR DEUTSCHLAND GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Luotto- ja henkilöllisyyskortit - tuotanto. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen