• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hiekkakivi

Tulokset hakusanalle

Hiekkakivi - Tuonti ja vienti

 1. DIME S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  DIME S.P.A., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kaakelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivilaatat, Hiekkakivi, Kylpyhuoneet - kalusteet ja varusteet, kylpyhuonekalusteet, lattia, Kivilaatat, keramiikka, Hiekkakivi, parketti. Sen sijainti on Castellanza, Italia.

 2. PIEDRA NATURAL RUBIO

  Espanja

  Luonnonkiviä työstävä RUBIO S.L. on erikoistunut luonnonkivestä valmistettavien rakennus-, arkkitehtuuri- ja koristeratkaisujen louhintaan, tuotantoon, myyntiin ja jakeluun..

 3. ARTESANIA EN PEDRA PARCERISA

  Espanja

  Hiekkakivilouhos. Luonnonkiven työstö. Kivikirkkojen ja -rakennusten restaurointi. Käsiteollisuuden kivityöt. Marmorityöt.

 4. EXTRAMISA

  Espanja

  Piedra Brañosera -hiekkakivilouhoksesta saadaan erittäin kovaa hiekkakiveä, joka kestää erittäin hyvin haitallisia ilmasto-olosuhteita. Lohkot, katukivet, laatat, lohkokiver ja hiotut kivet.

 5. MARMOLES AGUILERA SL

  Espanja

  MARMOLES AGUILERA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonkivet, marmori, Louhokset, hiekkakivet. Sen sijainti on Los Corrales, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. VETRERIA RONDINA SILVIO SRL

  Italia

  VETRERIA RONDINA SILVIO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tasolasi ja peilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkakivi, Marmori ja luonnonkivet, Fajanssitavarat, Hiekkakivi, Marmori ja luonnonkivet, Fajanssitavarat. Sen sijainti on Sant'ippolito, Italia.

 2. PEDRES MAGAMI

  Espanja

  PEDRES MAGAMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla louhokset, hiekkakivet, kivi, louhostuotteet. Sen sijainti on Vinaixa-Lleida, Espanja.

 3. ARENISCAS STONE

  Espanja

  ARENISCAS STONE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalkkikivet, hiekkakivet. Sen sijainti on Vilviestre Del Pinar, Espanja.

 4. LES GRÈS DU CONDROZ

  Belgia

  LES GRÈS DU CONDROZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkakivi, Hiekkakivi. Sen sijainti on Marchin, Belgia.

 5. VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI

  Italia

  VIA ROMA CERAMICHE - PRODUZIONE CERAMICHE E RIVESTIMENTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka - kaakelointi, lasitettu hiekkakivi, lattiat lasitetusta savesta, Keramiikka - kaakelointi, hiekkakivilaatat. Sen sijainti on Salerno, Italia.

 1. FORMENBAU TRÄNKL

  Saksa

  FORMENBAU TRÄNKL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Sen sijainti on Geretsried, Saksa.

 2. SL IMPORT-EXPORT

  Saksa

  SL IMPORT-EXPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tiilet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pienet patsaat, suihkulähteet, kylpyammeet, hiekkakivet. Sen sijainti on Schmelz, Saksa.

 1. CARRIERE DE MOUZAIVE

  Belgia

  CARRIERE DE MOUZAIVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisivutiilet, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Julkisivutiilet, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, liuskekivilouhokset, hiekkakivi rakennuksille. Sen sijainti on Mouzaive, Belgia.

 2. MONTEFIORE

  Belgia

  MONTEFIORE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiekkapuhalluslaitteet metalleja varten, pumppujen lisätarvikkeet, ruostumaton teräs. Sen sijainti on Huizingen, Belgia.

 3. ANTONIO ROSA CERAMICS

  Portugali

  ANTONIO ROSA CERAMICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keramiikka, posliini ja savi - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla savet, hiekkakivi. Sen sijainti on Maiorga, Portugali.

 4. VANTO NATURAL STONES, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  VANTO NATURAL STONES, S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakelit, Hiekkakivi, Liuskekivi, Kaakelit, Hiekkakivi, Liuskekivi. Sen sijainti on Kunovice, Tsekin tasavalta.

 5. CHARLES KESTELEYN

  Belgia

  CHARLES KESTELEYN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekka ja sora. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkakivi, Hiekkakivi, Mukulakivet, sora rakennusta varten, soran louhinta. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 6. MULTI-MIX

  Belgia

  MULTI-MIX, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoniharkot, sementtipalkit, Betoniharkot, Mukulakivet, hiekkakivi. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 7. CONFORTGRES

  Espanja

  CONFORTGRES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rakennusmateriaalit, mosaiikkilaatat, lattia, wc-kalusteet. Sen sijainti on Chiclana De La Frontera, Espanja.

 8. ANGEL COMPANY SRL

  Romania

  ANGEL COMPANY SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkakivi, Liisterit, tarttuvat, Fajanssitavarat, Koristekeramiikka, Hiekkakivi, Liisterit, tarttuvat, Fajanssitavarat, Koristekeramiikka. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 1. KINDSMÜLLER & PLONNER GBR

  Saksa

  KINDSMÜLLER & PLONNER GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkakivi, Hautamuistomerkit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Hiekkakivi, Hautamuistomerkit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Mainburg, Saksa.

 2. FLEXSTONE INTERNATIONAL AG

  Saksa

  FLEXSTONE INTERNATIONAL AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkakivi, Kumituotteet, Muovilattiapinnoitteet, Puu, käsittelemätön, Hiekkakivi, Kumituotteet, Muovilattiapinnoitteet, Puu, käsittelemätön. Sen sijainti on Velten, Saksa.

 3. CARRIERE EMOND SA

  Belgia

  CARRIERE EMOND SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Marmori ja luonnonkivet, rakennuskivet. Sen sijainti on Chassepierre, Belgia.

 4. ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH

  Sveitsi

  ATELIER SCHEIDEGGER & KUNZ STEINKUNST GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkakivi, Hautamuistomerkit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Hiekkakivi, Hautamuistomerkit, Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Rothrist, Sveitsi.

 5. KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN

  Saksa

  KORI HANDEL INH. RALF KOPLIN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusmateriaalit, kylpyhuonekalusteet, kylpyhuonekalusteet mittatilaustyönä, suihkualtaat, Rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Lohmen, Saksa.

 6. ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL

  Espanja

  ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kalkkikivi, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Graniitti, hiekkakivet, Mukulakivet, Marmori ja luonnonkivet, Graniitti. Sen sijainti on Lleida, Espanja.

 7. PIEDRAS MARAGATAS

  Espanja

  PIEDRAS MARAGATAS, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiekkakivet, luonnonkivet, louhokset, kivityöt. Sen sijainti on Santa Colomba De Somoza-León, Espanja.

 8. MÁRMOLES Y PIEDRAS MONCADA

  Espanja

  MÁRMOLES Y PIEDRAS MONCADA, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marmori ja luonnonkivet, Marmori ja luonnonkivet, luonnonkivet, hiekkakivet, kivityöt. Sen sijainti on Moncada-Valencia, Espanja.

 9. MARIS

  Belgia

  MARIS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Graniitti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiekkakivi, laatoitukset luonnonkivestä, basaltit. Sen sijainti on Heist-Op-Den-Berg, Belgia.

 10. ANTONIA ROSA CERAMICS

  Portugali

  ANTONIA ROSA CERAMICS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiekkakivi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keramiikka-astiat, keramiikka, Keramiikka-astiat. Sen sijainti on Maiorga-Alcobaça, Portugali.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen