• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hiilen kaasutus - laitteet ja välineet

Tulokset hakusanalle

Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet - Tuonti ja vienti

 1. JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD

  Kiina

  JIYUAN XIANGHE METALLURGICAL FORGING MACHINERY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sulatusuunit, uunit ja polttouunit, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet, Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet, Kaasunkehitys, teollisuusuunit, kaasulla toimivat höyrygeneraattorit teolliseen käyttöön. Sen sijainti on Jiyuan, Kiina.

 2. CONDMAG SA

  Romania

  CONDMAG SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet, Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet. Sen sijainti on Brasov, Romania.

 3. FOBOS

  Bulgaria

  FOBOS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 4. R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  R.S. BROOKHOUSE ENGINEERING (EVESHAM) LIMITED, joka toimii toimialalla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet, Hiilen kaasutus - laitteet ja välineet. Sen sijainti on Alcester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. OVERGAS INC A D

  Bulgaria