• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hitsaus- muovin - koneet

Tulokset hakusanalle

Hitsaus- muovin - koneet - Tuonti ja vienti

 1. KIEFEL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KIEFEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Freilassing, Saksa.

 2. MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Möhnesee, Saksa.

 3. EVOSYS LASER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  EVOSYS LASER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Erlangen, Saksa.

 4. HERZ GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HERZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Neuwied, Saksa.

 5. PERIFERI SAS

  Ranska

  Verified by europages badge

  PERIFERI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Ruiskutus, muovin - koneet, Hitsaus, muovin - koneet, we design finishing machines for plastic parts, blown plastic parts, finishing machines for blown parts, finishing machines for injected parts, Teollisuuskoneiden automatisointi, robot grippers. Sen sijainti on Woustviller, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CANDAN MAKINA

  Turkki

  Candan Makina LTD on PPR-putkenhitsauskoneiden, puskuhitsauskoneiden, muoviputkien katkaisimien, paineentestauspumppujen ja erilaisten messinkiventtiilien ja uimureiden johtava valmistaja. Tuotanto tapahtuu tehtaallamme Istanbulissa Turkissa 8000 m2: n alueella ja ryhmäämme kuuluu 150 kokenutta henkilöä. Candan on alan suosituin tavaramerkki, sillä se ylläpitää parasta mahdollista laatua ja toimii tehokkaasti putkenhitsauskoneiden tuotantoalalla. Suosio syntyy sopivista hinnoista, ajallaan tapahtuvista toimituksista ja taatusta myynninjälkeisestä huoltopalvelusta. Laadunvalvontaosastomme testaa kaikki kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteemme, ja kun ne tuodaan markkinoille, ne noudattavat kansainvälisiä standardeja ja DIN-normeja.

 2. IONPULSE LIMITED

  Saksa

  IONPULSE LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Wonneberg, Saksa.

 3. FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Saksa

  FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovihitsauskoneet, induktiohitsaus, ultraäänihitsaus, värähtelyhitsauskoneet. Sen sijainti on Berkatal, Saksa.

 4. MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE

  Saksa

  MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Henstedt-Ulzburg, Saksa.

 5. SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L

  Espanja

  SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovihitsauslaitteet, Pussien sinetöintikoneet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 1. WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Schlierbach, Saksa.

 2. RINCO ULTRASONICS

  Ranska

  RINCO ULTRASONICS, joka toimii toimialalla Hitsaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Ultraäänimittauslaitteet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Ultraäänimittauslaitteet. Sen sijainti on Eragny Sur Oise, Ranska.

 1. WWM SNC

  Italia

  WWM SNC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Schio, Italia.

 2. FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.

  Puola

  FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovien hitsaus. Sen sijainti on Pietrzykowice, Puola.

 3. SONIMAT ULTRASONS

  Ranska

  SONIMAT ULTRASONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausten sulkemiskoneet, ultraäänileikkuulaitteet, Pakkausten sulkemiskoneet, ultraäänihitsaus, kuumahitsauskoneet. Sen sijainti on Lencloître, Ranska.

 4. DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Eschborn, Saksa.

 5. BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovihitsauslaitteet, kuorma-autojen vedenpitävät pressut. Sen sijainti on Blackburn, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L.

  Espanja

  ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teolisuusprosessien automatisointi, sähköautomaatioiden ja teollisuusrobotiikan suunnittelu, mekatroniikan suunnittelutoiminnot, Kehittäminen ja innovointi. Sen sijainti on Barbera Del Valles, Espanja.

 7. KRAH HF-ELEKTRODEN E.K.

  Saksa

  KRAH HF-ELEKTRODEN E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suurtaajuuselektrodit, CAD-suunnittelu. Sen sijainti on Cadolzburg, Saksa.

 8. NOVAPLEST

  Ranska

  NOVAPLEST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämpömuovaus, muovin - koneet, Hitsaus, muovin - koneet, Lämpömuovaus, muovin - koneet, Hitsaus, muovin - koneet, lämpömuovaus, muovien lämpömuovaus. Sen sijainti on Danjoutin, Ranska.

 1. WEGENER INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  WEGENER INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Taivutuskonetyökalut, Hitsaus, muovin - koneet, Kumin ja muovin hitsaus, Kumin ja muovin taitto, taivutus ja hitsaus, Taivutuskonetyökalut, Hitsaus, muovin - koneet, Kumin ja muovin hitsaus. Sen sijainti on Eschweiler, Saksa.

 2. FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN

  Saksa

  FOLIENSCHWEISSGERÄTE JÜRGEN BERN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Pakkausten sulkemiskoneet, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti, Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Pakkausten sulkemiskoneet, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Ascheberg, Saksa.

 3. ARPEX ULTRASONIK

  Turkki

  ARPEX ULTRASONIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. HORST SITTE

  Saksa

  HORST SITTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Kumi ja muovi - työstäminen, Kumin ja muovin ruiskupuristus, Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Kumi ja muovi - työstäminen, Kumin ja muovin ruiskupuristus. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 5. HSK KUNSTSTOFF SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Saksa

  HSK KUNSTSTOFF SCHWEISSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden rautatavara, Hitsaus, kolvaus ja juotto - välineet ja tarvikkeet, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Teollisuuden rautatavara, Hitsaus, kolvaus ja juotto - välineet ja tarvikkeet, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Bad Honnef, Saksa.

 6. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Saksa

  TAO TECHNOLOGIES GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Koneenrakennus - tilaustyöt, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Koneenrakennus - tilaustyöt, Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Sen sijainti on Stuttgart, Saksa.

 7. SMART ENGINEERING GMBH

  Saksa

  SMART ENGINEERING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bergisch Gladbach, Saksa.

 8. WOMBI ULTRASCHALLTECHNIK

  Saksa

  WOMBI ULTRASCHALLTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin työstöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Kleinwallstadt, Saksa.

 9. JOHNSON MATTHEY CATALYSTS (GERMANY) GMBH PIEZOPRODUCTS

  Saksa

  JOHNSON MATTHEY CATALYSTS (GERMANY) GMBH PIEZOPRODUCTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Hitsaus, muovin - koneet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Ajoneuvot - telematiikka, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Hitsaus, muovin - koneet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, Ajoneuvot - telematiikka. Sen sijainti on Redwitz, Saksa.

 10. HERZ AUSTRIA GMBH

  Itävalta

  HERZ AUSTRIA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wolkersdorf Im Weinviertel, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen