• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hitsaus- muovin - koneet

Tulokset hakusanalle

Hitsaus- muovin - koneet - Tuonti ja vienti

 1. GRUPO BRELLO

  Espanja

  Verified by europages badge

  GRUPO BRELLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakeistus, muovin - koneet, Ajoneuvojen valmistusteollisuuden muovituotteet, Hitsaus, muovin - koneet, muoviaineiden valmistus, lämmitysmateriaalit, Rakeistus, muovin - koneet, Muovit - raaka-aineet, Muovit, teollisuustuotteet, Ajoneuvojen valmistusteollisuuden muovituotteet. Sen sijainti on Huarte, Espanja.

 2. KIEFEL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KIEFEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Freilassing, Saksa.

 3. MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MASCHINEN + TECHNIK VOGT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Möhnesee, Saksa.

 4. HERZ GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HERZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Neuwied, Saksa.

 5. PERIFERI SAS

  Ranska

  Verified by europages badge

  PERIFERI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Ruiskutus, muovin - koneet, Hitsaus, muovin - koneet, we design finishing machines for plastic parts, blown plastic parts, finishing machines for blown parts, finishing machines for injected parts, Teollisuuskoneiden automatisointi, robot grippers. Sen sijainti on Woustviller, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CANDAN MAKINA

  Turkki

  Candan Makina LTD on PPR-putkenhitsauskoneiden, puskuhitsauskoneiden, muoviputkien katkaisimien, paineentestauspumppujen ja erilaisten messinkiventtiilien ja uimureiden johtava valmistaja. Tuotanto tapahtuu tehtaallamme Istanbulissa Turkissa 8000 m2: n alueella ja ryhmäämme kuuluu 150 kokenutta henkilöä. Candan on alan suosituin tavaramerkki, sillä se ylläpitää parasta mahdollista laatua ja toimii tehokkaasti putkenhitsauskoneiden tuotantoalalla. Suosio syntyy sopivista hinnoista, ajallaan tapahtuvista toimituksista ja taatusta myynninjälkeisestä huoltopalvelusta. Laadunvalvontaosastomme testaa kaikki kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteemme, ja kun ne tuodaan markkinoille, ne noudattavat kansainvälisiä standardeja ja DIN-normeja.

 2. EVOSYS LASER GMBH

  Saksa

  EVOSYS LASER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Erlangen, Saksa.

 3. FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH

  Saksa

  FISCHER KUNSTSTOFF-SCHWEISSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovihitsauskoneet, induktiohitsaus, ultraäänihitsaus, värähtelyhitsauskoneet. Sen sijainti on Berkatal, Saksa.

 4. IONPULSE LIMITED

  Saksa

  IONPULSE LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Wonneberg, Saksa.

 5. MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE

  Saksa

  MTH MASCHINENBAU-TECHNOLOGIE HERRDE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Henstedt-Ulzburg, Saksa.

 1. SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L

  Espanja

  SOLUCIONES RADIO FRECUENCIA S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovihitsauslaitteet, Pussien sinetöintikoneet. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 2. WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  WIDMANN MASCHINEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Schlierbach, Saksa.

 1. NOVAPLEST

  Ranska

  NOVAPLEST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kumi ja muovi - työstäminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämpömuovaus, muovin - koneet, Hitsaus, muovin - koneet, Lämpömuovaus, muovin - koneet, Hitsaus, muovin - koneet, lämpömuovaus, muovien lämpömuovaus. Sen sijainti on Danjoutin, Ranska.

 2. SONIMAT ULTRASONS

  Ranska

  SONIMAT ULTRASONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausten sulkemiskoneet, ultraäänileikkuulaitteet, Pakkausten sulkemiskoneet, ultraäänihitsaus, kuumahitsauskoneet. Sen sijainti on Lencloître, Ranska.

 3. WWM SNC

  Italia

  WWM SNC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Schio, Italia.

 4. KRAH HF-ELEKTRODEN E.K.

  Saksa

  KRAH HF-ELEKTRODEN E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suurtaajuuselektrodit, CAD-suunnittelu. Sen sijainti on Cadolzburg, Saksa.

 5. ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L.

  Espanja

  ENGINYERIA TEKNICS SABADELL S. L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teolisuusprosessien automatisointi, sähköautomaatioiden ja teollisuusrobotiikan suunnittelu, mekatroniikan suunnittelutoiminnot, Kehittäminen ja innovointi. Sen sijainti on Barbera Del Valles, Espanja.

 6. RINCO ULTRASONICS

  Ranska

  RINCO ULTRASONICS, joka toimii toimialalla Hitsaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Ultraäänimittauslaitteet, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Ultraäänimittauslaitteet. Sen sijainti on Eragny Sur Oise, Ranska.

 7. BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BARNES PLASTIC WELDING EQUIPMENT LIMITED, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovihitsauslaitteet, kuorma-autojen vedenpitävät pressut. Sen sijainti on Blackburn, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K.

  Puola

  FIAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SP.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muovien hitsaus. Sen sijainti on Pietrzykowice, Puola.

 1. DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  DUKANE IAS DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Eschborn, Saksa.

 2. ARPEX ULTRASONIK

  Turkki

  ARPEX ULTRASONIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hitsaus, muovin - koneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. SEWING-HF-TECHNIK

  Saksa

  SEWING-HF-TECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Putkityöt, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Sen sijainti on Bickhusen, Saksa.

 4. RAYPACK KG

  Saksa

  RAYPACK KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Teollisuuslaitteiden vuokraus, Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Teollisuuslaitteiden vuokraus. Sen sijainti on Stuttgart, Saksa.

 5. SCHMITT ULTRASCHALLTECHNIK

  Saksa

  SCHMITT ULTRASCHALLTECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Tieteelliset laitteet ja välineet, Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Mühlheim-Lämmerspiel, Saksa.

 6. SMART ENGINEERING GMBH

  Saksa

  SMART ENGINEERING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bergisch Gladbach, Saksa.

 7. TAO TECHNOLOGIES GMBH

  Saksa

  TAO TECHNOLOGIES GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Koneenrakennus - tilaustyöt, Tuonti ja vienti - koneenrakennus, Hitsaus, muovin - koneet, Ultraäänijärjestelmät - Muovin jalostus, Koneenrakennus - tilaustyöt, Tuonti ja vienti - koneenrakennus. Sen sijainti on Stuttgart, Saksa.

 8. IBQ-SERVICE GMBH

  Saksa

  IBQ-SERVICE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Terästen ja metallien lämpökäsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Ajoneuvot - telematiikka, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot, Hitsaus, muovin - koneet, Ajoneuvot - telematiikka, Hammaslääketiede - laitteet ja instrumentit, Viestitys - järjestelmät ja laitteistot. Sen sijainti on Mülheim, Saksa.

 9. RST HOCHFREQUENZTECHNIK

  Saksa

  RST HOCHFREQUENZTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkityöt, teollisuus, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Putkityöt, teollisuus, Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet, Hitsaus, muovin - koneet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Sen sijainti on Lauenburg, Saksa.

 10. HAWO GERÄTEBAU GMBH

  Saksa

  HAWO GERÄTEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovi - teollisuuskoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Pakkausten sulkemiskoneet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Hitsaus, muovin - koneet, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit - koneet ja laitteet, Pakkausten sulkemiskoneet, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Sen sijainti on Mosbach, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen