• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hoitolaitteistot

Tulokset hakusanalle

Hoitolaitteistot - Tuonti ja vienti

 1. NETRACO & SERVICES

  Ranska

  Verified by europages badge

  Netraco & Services is an international supplier of medical equipment based at Villenave d’Ornon, France. Our company has extensive experience in the field to offer you its medical equipment sales service in France and Europe. The products in our catalogue are all renowned for their quality, reliability and long service life. Our entire product line complies with European standards and is designed to withstand the harshest medical environments. Our proactive, professional team will respond to all your requests in the shortest possible time and we will deliver to you throughout Europe and Africa. Our specialists will be delighted to give guidance and advise medical analysis laboratories, dental laboratories, veterinarians, hospitals, territorial institutions, pharmacies, retirement homes, etc. Contact us today to browse through our product catalogue!

 2. AFTECH

  Ranska

  Verified by europages badge

  AFTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliötyöt, Autoklaavit, Vertical autoclave, Horizontal autoclave, Mobile autoclave, Fixed autoclave, Emergency autoclave, Autoclave for hospitals, Sterilisers. Sen sijainti on Ennery, Ranska.

 3. ARAM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Saksa

  Verified by europages badge

  ARAM UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Naamarit, suoja-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalat ja klinikat, antigen test, Rapid test, Corona, COVID, Coronavirus test, Covid test, PCR, Wholesale. Sen sijainti on Seelze, Saksa.

 4. SCHELLENBERGER BÜRSTENFABRIK GMBH

  Saksa

  SCHELLENBERGER BÜRSTENFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, puhdistusharjat, aseidenpuhdistusaineet, Putkenpuhdistusharjat. Sen sijainti on Bechhofen, Saksa.

 5. FIRST INTERNATIONAL CLAIMS FILING LTD

  Ranska

  FIRST INTERNATIONAL CLAIMS FILING LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työ- ja suojavaatteet, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Työ- ja suojavaatteet, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Artikkelit sairaanhoitoon, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Paris, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MEDECOM

  Ranska

  MEDECOM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Radiologialaitteet ja -instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet, tieteelliset, lääketieteen kuvannuslaitteet, Radiologialaitteet, tieteelliset, hoitolaitteistot, Röntgenlaitteet. Sen sijainti on Plougastel Daoulas, Ranska.

 2. NUOVA LARIS SRL

  Italia

  NUOVA LARIS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalavuoteet, Sairaalavuoteet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Sarno, Italia.

 3. DANISH HEALTHCARE APS

  Tanska

  DANISH HEALTHCARE APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, kirurgia, leikkaussalien pöydät. Sen sijainti on Fjenneslev, Tanska.

 4. KAZAMAENT CO., LTD.

  Etelä-Korea

  KAZAMAENT CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Kaasut, lääke- - koneet ja laitteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Kaasut, lääke- - koneet ja laitteet, hoitolaitteistot, lääketieteelliset sähkölaitteet. Sen sijainti on Paju, Etelä-Korea.

 5. OPIA INNOVATION MEDICAL HEALTH

  Turkki

  OPIA INNOVATION MEDICAL HEALTH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naamarit, suoja-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaala- ja lääkäripalvelut, Sairaala- ja lääkäripalvelut, suojahaalarit, kertakäyttöiset lääkäritarvikkeet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 1. OMNIMED AT HOME

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  OMNIMED AT HOME, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot. Sen sijainti on Winchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. RA TURKIYE

  Turkki

  RA TURKIYE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, hengityssuojaimet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. AKIN GLOBAL MEDICAL

  Turkki

  AKIN GLOBAL MEDICAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radiologialaitteet ja -instrumentit, lääketieteelliset laitteet, hoitolaitteistot, sisätautien ja kirurgian alan tarvikkeet, Radiologialaitteet ja -instrumentit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. MEDEKIP MEDICAL HOSPITAL EQUIPMENTS

  Turkki

  MEDEKIP MEDICAL HOSPITAL EQUIPMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sterilointi ja desinfektio - lääkintälaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikkaussalien pöydät, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. AYU DENTAL

  Singapore

  AYU DENTAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, lääketieteen laserlaitteet, lääketieteellisten ja kirurgisten laitteiden kokoaminen, hammashoitolalaitteiden suunnittelu. Sen sijainti on Singapore, Singapore.

 4. ORYX HEALTHCARE

  Turkki

  ORYX HEALTHCARE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet ja varusteet neurologiaa varten, lääketieteelliset laitteet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. YEOLLIN SESANG CO.

  Etelä-Korea

  YEOLLIN SESANG CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, sairaaloiden kalusteet, toimistovaunut. Sen sijainti on Seoul, Etelä-Korea.

 6. ADVANCED HEALTHCARE

  Kreikka

  ADVANCED HEALTHCARE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terveydenhoitoalan laitteet, kojeet ja tarvikkeet, hoitolaitteistot, kertakäyttöiset lääkäritarvikkeet, stetoskoopit. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 7. CARDIMED ASIA MEDICAL

  Turkki

  CARDIMED ASIA MEDICAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, sisätautien ja kirurgian alan tarvikkeet, laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. MEDICSHOPPING.IT

  Italia

  MEDICSHOPPING.IT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, lääkäritarvikkeet, ravintolisä, hoitovarusteet sterilointia ja desinfiointia varten. Sen sijainti on Busto Arsizio (va), Italia.

 1. BIOTEK TEKNIK SERVIS VE MEDIKAL SAN TIC LTD STI

  Turkki

  BIOTEK TEKNIK SERVIS VE MEDIKAL SAN TIC LTD STI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Biotekniikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hemodialyysituotteet, desinfioimisaineet lääketieteelliseen käyttöön, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. ECOWIRE SA

  Sveitsi

  ECOWIRE SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naamarit, suoja-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kertakäyttöiset lääkäritarvikkeet, lääketieteelliset laitteet, lääkintä- ja terveystavarat, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Geneve, Sveitsi.

 3. DMR MEDICAL

  Turkki

  DMR MEDICAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, lääketieteelliset laitteet, apteekkien testaustuotteet, Farmaseuttiset tuotteet - tuonti ja vienti, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Fatih/istanbul, Turkki.

 4. POROD MEDIZINTECHNIK GMBH

  Itävalta

  POROD MEDIZINTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puhdistusaineet, kertakäyttökäsineet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Frauenhofen, Itävalta.

 5. PERSINUS TRADE CARE

  Yhdysvallat

  PERSINUS TRADE CARE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaupallinen koulutus, kosmetiikka-, kauneudenhoito- ja hygieniatuotteet, hoitolaitteistot, Kaupallinen koulutus, teollisuuskoneet. Sen sijainti on Los Angeles, Yhdysvallat.

 6. BALAMIR MEDICAL

  Turkki

  BALAMIR MEDICAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, suojahaalarit, Nitriilikäsineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. AFAMYA PHARMA

  Turkki

  AFAMYA PHARMA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vaihtoehtoinen lääketiede. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot, lääketuotteet, aromaattiset yrtit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 8. IVORY PEAK MEDICAL EST.

  Saudi-Arabia

  IVORY PEAK MEDICAL EST., on Jakelija, joka toimii toimialalla Lääketiede ja kirurgia - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten, lääketieteelliset laitteet, hammastuotteet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Riyadh, Saudi-Arabia.

 9. VENDORAMED

  Saksa

  VENDORAMED, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saniteettilaitteet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Oberhaching, Saksa.

 10. MUZAMEDICAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MUZAMEDICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hoitolaitteistot. Sen sijainti on Hemel Hempstead, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen