• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hotelli

Tulokset hakusanalle

Hotelli - Tuonti ja vienti

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Puola

  Verified by europages badge

  Stecko Meble is a renowned furniture manufacturing company that offers high-quality and stylish furniture solutions to transform living and office spaces. Our product range is extensive and diverse, catering to various needs and preferences. Whether you're looking for elegant living room sets, ergonomic office furniture, modern bedroom collections, or functional kitchen solutions, we offer a wide array of options to suit different styles and requirements. From classic designs to contemporary trends, we constantly evolve our product lineup to stay ahead of the curve and meet evolving customer demands. With our team of skilled designers and craftsmen, we take pride in our ability to create custom-made furniture tailored to individual specifications. From concept development to installation, we ensure a seamless and satisfying experience for our clients. We actively seek eco-friendly materials and production processes, minimizing our carbon footprint and contributing to a greener future. With our strong reputation built on reliability and excellence, we have successfully served a wide range of clients, including residential customers, interior designers, and commercial establishments. Whether it's a single piece of furniture or a comprehensive furnishing project, we approach each undertaking with professionalism and a dedication to exceeding expectations.

 2. AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON

  Ranska

  Verified by europages badge

  AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit ja ravintolat, Hotellit ja ravintolat, lomatalot. Sen sijainti on Sanilhac, Ranska.

 3. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italia

  Verified by europages badge

  AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatilamatkailu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotelli, Maaseutumatkailu, paikalliset juustoerikoisuudet, adventure park, Hotelli, aamiaismajoitus, typical products, hotelli, Maaseutumatkailu. Sen sijainti on Altamura, Italia.

 4. EDENRED AUSTRIA GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  EDENRED AUSTRIA GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 5. BLEU VILLAGE VILLAGGIO TURISTICO

  Italia

  Verified by europages badge

  BLEU VILLAGE VILLAGGIO TURISTICO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aamiaismajoitus. Sen sijainti on Meta, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO

  Italia

  Verified by europages badge

  AGRITURISMO MASSERIA CHINUNNO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatilamatkailu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotelli, Maaseutumatkailu, paikalliset juustoerikoisuudet, adventure park, Hotelli, aamiaismajoitus, typical products, hotelli, Maaseutumatkailu. Sen sijainti on Altamura, Italia.

 2. HOTEL VILLA CASAGRANDE

  Italia

  Verified by europages badge

  HOTEL VILLA CASAGRANDE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vanhanaikainen loma-asunto, well-being hotel centre, uima-allas ja vesihieronta, kongressikeskus, kylpylähotelli, kalustetut asunnot. Sen sijainti on Figline E Incisa Valdarno, Italia.

 3. PC-COLLEGE TRAINING GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  PC-COLLEGE TRAINING GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. MGR CARTS

  Italia

  Verified by europages badge

  MGR CARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säkkikärryt, Tarvikkeet ravintoloita varten, Hotelli, Seinävaatteet, kankaat, internal transport containers, tavaroiden huoltolaitteet, Säkkikärryt, food supplies for catering industry, seinävaatteet käsityönä. Sen sijainti on Cicerale, Italia.

 5. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

  Italia

  Verified by europages badge

  ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit ja ravintolat, tyylikäs, neljän tähden, Hotellit ja ravintolat, sviitti, wifi-palvelun saatavuus, näköalakuntosali,saatavuus, kongressi-istuimet hotellikeskuksissa, business-hotelli. Sen sijainti on Udine, Italia.

 1. VILLAGGIO TURISTICO CAMPING GOFREE

  Italia

  Verified by europages badge

  VILLAGGIO TURISTICO CAMPING GOFREE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Turistilomapaikat, kalustetut asunnot, avoinna ympäri vuoden, Turistilomapaikat, loma-asunto, turistikylä, puumökit, bungalowit. Sen sijainti on Pragelato, Italia.

 2. DI.GI.MA.

  Italia

  Verified by europages badge

  DI.GI.MA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ravintorasvat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jauhot ja mannasuurimot, Leivonnaiset, Rautatavara, rakentamiseen, Hotelli, eläinpohjaiset kasvirasvat, production of fats and meat-based protein flours, eläinrehu, Jauhot ja mannasuurimot, elintarvikejauho. Sen sijainti on Villanterio, Italia.

 1. AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO

  Italia

  Verified by europages badge

  AZIENDA DI SOGGIORNO E TURISMO MERANO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Matkailu ja turismi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotelli, hotelli, turisti-informaatio, Hotelli, matkatoimisto, matkailuvirasto, museot, matkailun edistäminen, loma-asunto. Sen sijainti on Merano, Italia.

 2. HOTEL EDEN **

  Ranska

  Martigues'ssa sijaitseva Hôtel Logis de France on 3 "takan" (hotelliketjun oma luokittelujärjestelmä) hotelli. Näköala satamaan, 5 minuuttia Côte Bleuen rannalle, 10 minuuttia Marseillen lentokentälle. Ilmainen laajakaista internet-yhteys. Tulkaa tutustumaan Provinssin Venetsiaan. Côte Bleue on viehättävä ja aito. Tämä 25 km: n Marseillen sataman ja Golfe de Fosin välinen rannikko erottaa Étang de Berren ja Välimeren, sen sydän on Martigues'ssa. Kaupungin keskustassa sijatsevasta L'Hôtel Eden -hotellista on upea näköala venesatamaan. Aivan keskustan läheisyydessä

 3. SH HOTELES

  Espanja

  Upeita neljän tai viiden tähden hotelleja Valencian hallintoalueen luonteenomaisimmilla paikoilla. Aurinkoa, merenrantaa, historiaa ja kulttuuria. Koe viehättävä seutumme: löydät sieltä SH-hotellin, joka valloittaa sinut. Meillä on Valenciassa neljä hotellia, joista kolme pääkaupungissa ja kaksi Alicanten maakunnassa pittoreskeilla Calpen ja Altean paikkakunnilla. Täydellisiä yritysjohdolle ja yritysten kokouksiin, myös ainutlaatuinen perhe-, kylpylä- tai häälomien kohde.

 4. HOTEL TAHITÍ PLAYA

  Espanja

  Huoneita merenrannalla ja pääsy suoraan uimarannalle. Perhehotellikompleksi. Hotelli sijaitsee pienessä rauhallisessa Santa Susannan (Barcelona, Katalonia, Espanja) kaupungissa, Barcelona-Maresmen rannikolla, Llevantin uimarannan vieressä. Ainutlaatuinen sijaintimme on ihanteellinen sinulle, joka etsit suoraa pääsyä uimarannalle. Lisäksi tilamme ovat avarat ja nykyaikaiset, ja tarjoamme sinulle lukuisia palveluita sekä laajan aktiviteettivalikoiman.

 5. HOTEL GUADALUPE SL

  Espanja

  Hotelli on upealla paikalla aivan Alhambran tuntumassa yhden kilometrin päässä historiallisesta keskustasta. Sitä ympäröi aivan lähistöllä olevan Generalifen puutarhan vehreys. Hotelli on remontoitu edellisenä talvena. Tutustu erikoistarjouksiimme.

 6. ALBERGUE & GIMNASIO RELISE

  Espanja

  RELISE on Menorcan (Baleaarien saaret) suurin hostelli ja kuntosali, joka sijaitsee aivan Sant Lluísin keskustassa. Tässä uudessa 600 m²: n laitoksessa, jossa toimii majoitustila ja kuntosali ainutlaatuisella konseptilla, pääasiallinen tavoitteemme on laatu, mukava ilmapiiri ja kodikas henki.

 7. HOTEL CIUDAD DE SORIA

  Espanja

  Neljän tähden hotelli Soriassa, sijainti kaupungin keskustassa, nykyaikaisessa rakennuksessa, tarjoaa sinulle mukavat olot tässä kastilialaisessa kaupungissa. Se sijaitsee Sorian vanhankaupungin ja teollisuusalueen välimaastossa, minkä vuoksi voit mennä jalkaisin kaupungin tärkeimpiin paikkoihin pienelle ja mukavalle kävelyretkelle. Paikka tarjoaa yksilöllistä ja ystävällistä palvelua. Sillä on kaikki tarvittavat palvelut täydelliseen oleiluusi.

 8. HOTEL PLAYA SOL

  Espanja

  Hotelli Playa Sol sijaitsee El Arenalissa Mallorcalla Palman rannikolla. Siellä on 34 huonetta neljässä kerroksessa. Jos etsit Playa de Palmasta hotellia, jossa on järkevä hintataso ja joka on lähellä rantaa ja vain 20 minuuutin päässä Palman keskustasta, olet löytänyt etsimäsi: Playa Sol on sinulle sopiva hotelli. Se sijaitsee lähellä lentokenttää ja tarjoaa kaikenlaisia kuljetusmahdollisuuksia, joten hotelli Playa Sol on ihanteellinen paikka viettää lomaa Mallorcalla.

 1. HOTEL CASA MORISCA

  Espanja

  Hotelli Casa Morisca, tyylikäs ja hurmaava hotelli. Majoitus ainutlaatuisessa ympäristössä vanhassa 1400-luvun lopulla rakennetussa talossa. Täällä voi tuntea Alhambran todellista taikaa, joka on läsnä moorilaisissa taloissa...

 2. HOTEL AVENIDA ZARAGOZA

  Espanja

  Zaragozan keskustassa sijaitseva ja laadukkaiden markkinoiden tilavaatimukset täyttävä hotelli Avenida on ihanteellinen valinta lomailuasi, liikematkojasi ja kaupunkiin tutustumista varten. Kauttaaltaan kunnostettu vuonna 2008.

 3. LA PERLA

  Espanja

  Hotellimme sijaitsee Garrotxan alueen suurimmassa kaupungissa. Tervetuloa tutustumaan GARROTXAN VULKAANISEN ALUEEN LUONNONPUISTOON sekä Olotin, Santa Margaridan ja Croscatin tulivuoriin ja Santa Paun, La Vall d'en Basin, Besalún ynnä muihin maalaiskyliin. Hotellin johto, ammattilaistiimi ja varusteet (ravintolat, kahvila, terassi ja puutarha) ovat käytettävissäsi, jotta saisit vierailustasi enemmän.

 4. APARTAMENTOS DENA

  Espanja

  Uusi majoitustapa lomanviettoon. Apartamentos Dena tarjoaa hotellin mukavuudet ja asuinhuoneiston itsenäisyyden. Se muistuttaa lomakohteen tai turistikeskuksen konseptia tarjoten nykyaikaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja lepoon, joista voit nauttia aivan rauhassa ja yksityisesti.

 5. HOTEL NUEVE LEYENDAS

  Espanja

  Úbedan renessanssikaupungin historiallisessa keskustassa Vázquez de Molinan aukion lähellä sijaitseva hotelli.Tässä úbedalaisessa hotellissa on yhdeksän huonetta, joista jokainen on eri tavalla sisustettu.

 6. HOSTAL VALENCIA

  Espanja

  Keskeisellä paikalla ja tyylikäs.

 7. HOTEL HELIOS LLORET ****

  Espanja

  Hotelli Helios Lloret sijaitsee suurella valtakadulla Lloret de Marin kaupungin keskustassa vain 100 metrin päässä linja-autoasemasta ja 150 metrin päässä Lloret de Marin rannasta.

 8. HOTEL AVENIDA TROPICAL SALOBREÑA ***

  Espanja

  Aivan Salobreñan keskustassa, Granadan Costa Tropicalin tyypillisten kylien ytimessä, 200 metriä uimarannoista.

 9. HOSTERÍA DEL MAR

  Espanja

  Hotelli-ravintola merinäköalalla, 10 metrin etäisyydeltä rannalta. Hienostunut keittiö. Hotelli kokouksia varten, hotelli liikematkoja varten.

 10. HOTEL KAKTUS ALBIR

  Espanja

  4 tähden hotelli sijaitsee rantakadulla rauhallisella alueella, jossa on miellyttävä ilmasto vastaanottaa vierailijoita ympäri vuoden.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Hotelli - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

37 138 Yritykset