• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hotellit ja ravintolat

Tulokset hakusanalle

Hotellit ja ravintolat - Tuonti ja vienti

 1. STECKO MEBLE S.J.

  Puola

  Verified by europages badge

  Stecko Meble is a renowned furniture manufacturing company that offers high-quality and stylish furniture solutions to transform living and office spaces. Our product range is extensive and diverse, catering to various needs and preferences. Whether you're looking for elegant living room sets, ergonomic office furniture, modern bedroom collections, or functional kitchen solutions, we offer a wide array of options to suit different styles and requirements. From classic designs to contemporary trends, we constantly evolve our product lineup to stay ahead of the curve and meet evolving customer demands. With our team of skilled designers and craftsmen, we take pride in our ability to create custom-made furniture tailored to individual specifications. From concept development to installation, we ensure a seamless and satisfying experience for our clients. We actively seek eco-friendly materials and production processes, minimizing our carbon footprint and contributing to a greener future. With our strong reputation built on reliability and excellence, we have successfully served a wide range of clients, including residential customers, interior designers, and commercial establishments. Whether it's a single piece of furniture or a comprehensive furnishing project, we approach each undertaking with professionalism and a dedication to exceeding expectations.

 2. WAS GERMANY INH. TIM SCHULZ E.K.

  Saksa

  Verified by europages badge

  We have been a leading supplier of hotel and kitchen equipment for over 50 years. We have everything you need to turn your customers into perfect hosts. This is all thanks to our comprehensive service concept. The secret to happy and satisfied guests lies in having the ideal equipment to hand. We have continuously refined our service, enabling us to offer customised solutions to meet the most diverse needs of our customers and partners. We meet you on an equal footing and let our typical Northern German values speak for us: Our service is honest and reliable, it starts with the right team and the best equipment. That means "Where Service Begins".

 3. BIOPAILLE

  Ranska

  Verified by europages badge

  BIOPAILLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarvikkeet baareja varten. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmämehut, Juomat, Hotellit ja ravintolat, pillit, baaritarvikkeet, Hedelmämehut, Juomat, Hotellit ja ravintolat. Sen sijainti on Peypin, Ranska.

 4. AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON

  Ranska

  Verified by europages badge

  AUBERGE DE LA TOUR DE BRISON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit ja ravintolat, Hotellit ja ravintolat, lomatalot. Sen sijainti on Sanilhac, Ranska.

 5. FASTCONCEPTS.FR

  Ranska

  Verified by europages badge

  FASTCONCEPTS.FR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hotellit ja ravintolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hedelmämehujen tuotantokoneet ja -laitteet, hedelmämehujen puristuskoneet ja -laitteet, luomuhedelmämehut, puristetut appelsiinit. Sen sijainti on Paris, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET

  Italia

  Verified by europages badge

  ALBERGO RISTORANTE LA' DI MORET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit ja ravintolat, tyylikäs, neljän tähden, Hotellit ja ravintolat, sviitti, wifi-palvelun saatavuus, näköalakuntosali,saatavuus, kongressi-istuimet hotellikeskuksissa, business-hotelli. Sen sijainti on Udine, Italia.

 2. SH HOTELES

  Espanja

  Upeita neljän tai viiden tähden hotelleja Valencian hallintoalueen luonteenomaisimmilla paikoilla. Aurinkoa, merenrantaa, historiaa ja kulttuuria. Koe viehättävä seutumme: löydät sieltä SH-hotellin, joka valloittaa sinut. Meillä on Valenciassa neljä hotellia, joista kolme pääkaupungissa ja kaksi Alicanten maakunnassa pittoreskeilla Calpen ja Altean paikkakunnilla. Täydellisiä yritysjohdolle ja yritysten kokouksiin, myös ainutlaatuinen perhe-, kylpylä- tai häälomien kohde.

 3. HOTEL TAHITÍ PLAYA

  Espanja

  Huoneita merenrannalla ja pääsy suoraan uimarannalle. Perhehotellikompleksi. Hotelli sijaitsee pienessä rauhallisessa Santa Susannan (Barcelona, Katalonia, Espanja) kaupungissa, Barcelona-Maresmen rannikolla, Llevantin uimarannan vieressä. Ainutlaatuinen sijaintimme on ihanteellinen sinulle, joka etsit suoraa pääsyä uimarannalle. Lisäksi tilamme ovat avarat ja nykyaikaiset, ja tarjoamme sinulle lukuisia palveluita sekä laajan aktiviteettivalikoiman.

 4. HOTEL GUADALUPE SL

  Espanja

  Hotelli on upealla paikalla aivan Alhambran tuntumassa yhden kilometrin päässä historiallisesta keskustasta. Sitä ympäröi aivan lähistöllä olevan Generalifen puutarhan vehreys. Hotelli on remontoitu edellisenä talvena. Tutustu erikoistarjouksiimme.

 5. HOTEL CIUDAD DE SORIA

  Espanja

  Neljän tähden hotelli Soriassa, sijainti kaupungin keskustassa, nykyaikaisessa rakennuksessa, tarjoaa sinulle mukavat olot tässä kastilialaisessa kaupungissa. Se sijaitsee Sorian vanhankaupungin ja teollisuusalueen välimaastossa, minkä vuoksi voit mennä jalkaisin kaupungin tärkeimpiin paikkoihin pienelle ja mukavalle kävelyretkelle. Paikka tarjoaa yksilöllistä ja ystävällistä palvelua. Sillä on kaikki tarvittavat palvelut täydelliseen oleiluusi.

 1. APARTAMENTOS DENA

  Espanja

  Uusi majoitustapa lomanviettoon. Apartamentos Dena tarjoaa hotellin mukavuudet ja asuinhuoneiston itsenäisyyden. Se muistuttaa lomakohteen tai turistikeskuksen konseptia tarjoten nykyaikaisia mahdollisuuksia rentoutumiseen ja lepoon, joista voit nauttia aivan rauhassa ja yksityisesti.

 2. HOTEL PLAYA SOL

  Espanja

  Hotelli Playa Sol sijaitsee El Arenalissa Mallorcalla Palman rannikolla. Siellä on 34 huonetta neljässä kerroksessa. Jos etsit Playa de Palmasta hotellia, jossa on järkevä hintataso ja joka on lähellä rantaa ja vain 20 minuuutin päässä Palman keskustasta, olet löytänyt etsimäsi: Playa Sol on sinulle sopiva hotelli. Se sijaitsee lähellä lentokenttää ja tarjoaa kaikenlaisia kuljetusmahdollisuuksia, joten hotelli Playa Sol on ihanteellinen paikka viettää lomaa Mallorcalla.

 1. HOTEL CASA MORISCA

  Espanja

  Hotelli Casa Morisca, tyylikäs ja hurmaava hotelli. Majoitus ainutlaatuisessa ympäristössä vanhassa 1400-luvun lopulla rakennetussa talossa. Täällä voi tuntea Alhambran todellista taikaa, joka on läsnä moorilaisissa taloissa...

 2. HOTEL AVENIDA ZARAGOZA

  Espanja

  Zaragozan keskustassa sijaitseva ja laadukkaiden markkinoiden tilavaatimukset täyttävä hotelli Avenida on ihanteellinen valinta lomailuasi, liikematkojasi ja kaupunkiin tutustumista varten. Kauttaaltaan kunnostettu vuonna 2008.

 3. LA PERLA

  Espanja

  Hotellimme sijaitsee Garrotxan alueen suurimmassa kaupungissa. Tervetuloa tutustumaan GARROTXAN VULKAANISEN ALUEEN LUONNONPUISTOON sekä Olotin, Santa Margaridan ja Croscatin tulivuoriin ja Santa Paun, La Vall d'en Basin, Besalún ynnä muihin maalaiskyliin. Hotellin johto, ammattilaistiimi ja varusteet (ravintolat, kahvila, terassi ja puutarha) ovat käytettävissäsi, jotta saisit vierailustasi enemmän.

 4. HOSTAL VALENCIA

  Espanja

  Keskeisellä paikalla ja tyylikäs.

 5. HOTEL HELIOS LLORET ****

  Espanja

  Hotelli Helios Lloret sijaitsee suurella valtakadulla Lloret de Marin kaupungin keskustassa vain 100 metrin päässä linja-autoasemasta ja 150 metrin päässä Lloret de Marin rannasta.

 6. HOTEL AVENIDA TROPICAL SALOBREÑA ***

  Espanja

  Aivan Salobreñan keskustassa, Granadan Costa Tropicalin tyypillisten kylien ytimessä, 200 metriä uimarannoista.

 7. HOSTERÍA DEL MAR

  Espanja

  Hotelli-ravintola merinäköalalla, 10 metrin etäisyydeltä rannalta. Hienostunut keittiö. Hotelli kokouksia varten, hotelli liikematkoja varten.

 8. HOTEL KAKTUS ALBIR

  Espanja

  4 tähden hotelli sijaitsee rantakadulla rauhallisella alueella, jossa on miellyttävä ilmasto vastaanottaa vierailijoita ympäri vuoden.

 1. HOTEL BENIKAKTUS

  Espanja

  Erinomaisessa matkailukohteessa Benidormissa hotelli Benikaktus löytyy uimarannan ensimmäisestä rivistä, ja sieltä on uskomaton näköala lahdelle.

 2. HOTEL PRINCE PARK

  Espanja

  Hotelli Prince Park tarjoaa asiakkailleen laadukasta palvelua Benidormin keskustassa, joka on tunnettu vapaa-ajan viettoon sopiva kaupunki.

 3. HOTEL ELS NOGUERS

  Espanja

  Liikuntaesteisten käyttöön soveltuvat huoneet, kongressisalit, ilmastoidut huoneet TV: llä, kerrospalvelu, urheilusali.

 4. HOTEL CONDES DE BARCELONA

  Espanja

  Sijainti Barcelonan keskustassa.

 5. HOTEL ESPAÑA

  Espanja

  Hotelli España 4* sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa. Se on Las Ramblas -bulevardin ja Liceu-oopperatalon läheisyydessä.

 6. LES DUNES SUITES

  Espanja

  Tervetuloa Les Dunes Suitesiin, ihanteellinen kohde merenrantahuoneistollenne Benidormin hiekkarannalla (Costa Blanca).

 7. HOSTAL ESTACIÓN DE FERROCARRIL

  Espanja

  Keskustassa sijaitseva hotelli, jonka huoneissa on TV, täydellinen kylpyhuone, puhelin ja ilmainen wifi-yhteys. Vartioitu pysäköintialue. Ravintolan menu vaihtuu päivittäin. Grilli. Kokoussali.

 8. VALO HOTEL & WORK

  Suomi

  VALO Hotel & Work on uudenlainen hybridihotelli Helsingin Ruskeasuolla, josta löydät sekä tavalliset hotellihuoneet että toimistohuoneet ja laadukkaan coworking-alueen.

 9. FIRST CONTACT CHEFS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FIRST CONTACT CHEFS, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Hotellit ja ravintolat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Henkilökunnan rekrytointi, kansainvälinen, Henkilökunnan testaus, Henkilökunnan rekrytointi, kansainvälinen, Henkilökunnan testaus, Kotikokki. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. HOTEL RESTAURANT LE PARC

  Ranska

  HOTEL RESTAURANT LE PARC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hotelli. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hotelli-ravintola, kylpylähotelli, juhlien ja bankettien järjestäminen. Sen sijainti on Saint-Hyppolyte, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Hotellit ja ravintolat - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

15 991 Yritykset