• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • huolintaliikkeet- päivittäistavaroiden

Tulokset hakusanalle

Huolintaliikkeet- päivittäistavaroiden - Tuonti ja vienti

 1. SERVICIOS ADUANEROS GALLART SL

  Espanja

  SERVICIOS ADUANEROS GALLART SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on La Farga De Moles (les Valls De Valira)-Lleida, Espanja.

 2. A.S.P.

  Belgia

  A.S.P., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ryhmäpalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Rahti, lento-, Kuljetus - kylmä-, pilaantuvien tavaroiden kuljetus, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Rahti, lento-. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 3. ITTS- INTERNATIONAL TRADING TRANSPORT SERVICES

  Norsunluurannikko

  ITTS- INTERNATIONAL TRADING TRANSPORT SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, satama. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Maatalous - tuonti ja vienti, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Maatalous - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Abidjan, Norsunluurannikko.

 4. TRANSPARE

  Ranska

  TRANSPARE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, lentokenttä, Huolintaliikkeet, satama, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, kansainvälinen kuljetus, Huolintaliikkeet, lentokenttä, Huolintaliikkeet, satama, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 5. SUNSHINE LOGISTICS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SUNSHINE LOGISTICS LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on Southampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. WATT - WEST AFRICAN TRADING TRANSPORT

  Senegal

  WATT - WEST AFRICAN TRADING TRANSPORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, satama. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Maatalous - tuonti ja vienti, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Tulliselvitys. Sen sijainti on Dakar, Senegal.

 2. BUREAU VERITAS

  Belgia

  BUREAU VERITAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, sertifiointi, sanktio- ja tutkimuspalvelu, teollinen luokittelu ja koodaus. Sen sijainti on Ghent, Belgia.

 3. EUROFRIGO VERNATE SRL

  Italia

  EUROFRIGO VERNATE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetus - kylmä-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastot - kylmävarastointi, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, kylmävarastot kauppatavaroiden varastointia varten, Varastot - kylmävarastointi, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on Vernate, Italia.

 4. SLAGERTRANS

  Romania

  SLAGERTRANS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kauppatavaroiden kuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Kuljetus - kylmä-, Varastopalvelut, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Kuljetus - kylmä-, Varastopalvelut. Sen sijainti on Targu Secuiesc, Romania.

 5. AERVARO SRL

  Italia

  AERVARO SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, lentokenttä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, vaaralliset kauppatavarat, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on Bussero, Italia.

 1. HRT SPEDITION

  Unkari

  HRT SPEDITION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljetus. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 2. GREENOVATIVE SOLUTIONS INC

  Indonesia

  GREENOVATIVE SOLUTIONS INC, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kipsilista, rahastot ja perinnöt. Sen sijainti on Bali, Indonesia.

 1. TRANSAMMO

  Belgia

  TRANSAMMO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kansainväliset kuljetusliikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Kuljetus - myrkylliset aineet, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Kuljetus - myrkylliset aineet, vaarallisten aineiden kuljetus. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 2. ITALFREEZE SRL.S.

  Italia

  ITALFREEZE SRL.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäävaraajat. Sen sijainti on Lentini, Italia.

 3. TIANJIN NEPTUNE INTERNATIONAL LOGISTICS CO., LTD.

  Kiina

  TIANJIN NEPTUNE INTERNATIONAL LOGISTICS CO., LTD., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on Tianjin, Kiina.

 4. LOGISTICS ART INDUSTRIAL

  Valko-Venäjä

  LOGISTICS ART INDUSTRIAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla integroidut logistiikkapalvelut, Logistiikkaohjelmistot, logistiikkapalvelu. Sen sijainti on Grodno, Valko-Venäjä.

 5. TRAFEMA, S.L.

  Espanja

  TRAFEMA, S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, kauppatavaroiden yhteislastaus maantiekuljetuksia varten. Sen sijainti on Mos, Espanja.

 6. BLUTON ENTERPRISES T/A LOCUM TRUCKING & LOGISTICS

  Zimbabwe

  BLUTON ENTERPRISES T/A LOCUM TRUCKING & LOGISTICS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on Harare, Zimbabwe.

 7. FC SPEDIZIONI

  Italia

  FC SPEDIZIONI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuljettaja euroopassa, pakettien lähetys, postilähetys, dokumenttien lähetys. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 8. CRESSA LOGISTICS

  Hollanti

  CRESSA LOGISTICS, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pilaantuvien tavaroiden kuljetus, vakuutus. Sen sijainti on Hoogvliet - Rotterdam, Hollanti.

 1. SEATRUST GROUP

  Marokko

  SEATRUST GROUP, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on CASABLANCA, Marokko.

 2. MIM LOGISTIKC EOOD

  Bulgaria

  MIM LOGISTIKC EOOD, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kylmäkuljetukset, Pikatoimituspalvelut, Kansainvälinen rahti, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen, Kylmäkuljetukset, Pikatoimituspalvelut, Kansainvälinen rahti, Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 3. IAMA GROUP LTD

  Bulgaria

  IAMA GROUP LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tavarankuljetus maanteillä - kansainvälinen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Maatalous - tuonti ja vienti, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, kansainvälinen kuljetus, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Maatalous - tuonti ja vienti, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous. Sen sijainti on Petrich, Bulgaria.

 4. TRANSBANK SMART SOLUTION

  Liettua

  TRANSBANK SMART SOLUTION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuorma-autot. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 5. TRANSPORTES INTERNACIONALES FRIOCHACON S.L.U.

  Espanja

  TRANSPORTES INTERNACIONALES FRIOCHACON S.L.U., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kansainvälinen kuljetus. Sen sijainti on Montroy, Espanja.

 6. GIMEX SA

  Espanja

  GIMEX SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Kansainväliset kuljetusliikkeet. Sen sijainti on Pamplona/Iruña, Espanja.

 7. EURO LEVANTE 96 S.L

  Espanja

  EURO LEVANTE 96 S.L, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on MURCIA, Espanja.

 8. FUTURA SRL - SERVIZI LOGISTICI

  Italia

  FUTURA SRL - SERVIZI LOGISTICI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Sen sijainti on Cervignano Del Friuli, Italia.

 9. CHINA CG DIESEL PARTS

  Kiina

  CHINA CG DIESEL PARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruiskutuskyntö, ruiskut. Sen sijainti on Putian, Kiina.

 10. 3AD HANDLING

  Belgia

  3AD HANDLING, joka toimii toimialalla Varastologistiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, Huolintaliikkeet, päivittäistavaroiden, pilaantuvien tavaroiden varastointi kolmannen lukuun. Sen sijainti on Brucargo, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen