• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. POHJANMAAN FIN-KALUSTE OY

  Suomi

  Olemme sohvakalustoja valmistava yritys . Verhoilemme pehmustettuja sohvakalustoja jonka rungot tulevat alihankkijoilta. Myymme pääasiassa vähittäiskauppana mutta myös jonkin verran tukkumyyntinä kiertäville kauppiaille sekä liikkeille. Meillä on myös itsellä jatkuvasti näyttelyitä ympäri Suomen.

 2. GAT MACHINERY

  Kreikka

  GAT MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut - valmistuskoneet ja laitteet, Koneet, tilaustyönä valmistetut. Sen sijainti on Palaiochori, Kreikka.

 3. HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD

  Kiina

  HUIYE HARDWARE & ELECTRICAL EQUIPMENT COMPANY LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla peltisepän työt, mekaaninen tarkkuustyöstö. Sen sijainti on Jiangmen, Kiina.

 4. ALTANIS BROS

  Kreikka

  ALTANIS BROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työpenkit, metalliset lokerokaapit, Työpenkit. Sen sijainti on Metamorfosis, Kreikka.

 5. WOODLEY

  Hollanti

  WOODLEY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidepuusepät. Sen sijainti on Eindhoven, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PMSB PRODUITS D'ANTAN

  Ranska

  PMSB PRODUITS D'ANTAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuuden rautatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puun työstö - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Puun työstö - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, nahat. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. OY NIKOTRON AB

  Suomi

  OY NIKOTRON AB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Porvoo, Suomi.

 3. FURNIHOUT

  Hollanti

  FURNIHOUT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Oosterbeek, Hollanti.

 4. TIMAS

  Iran

  TIMAS, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Karaj, Iran.

 5. VAN DUUR MEUBELMAKERIJ

  Hollanti

  VAN DUUR MEUBELMAKERIJ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puun työstö, huonekalut mittatilaustyönä, puu, huonekalut. Sen sijainti on Nijverdal, Hollanti.

 1. FARSTRUP FURNITURE

  Tanska

  FARSTRUP FURNITURE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Søndersø, Tanska.

 2. HOUTZE

  Hollanti

  HOUTZE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalustus. Sen sijainti on Hilvarenbeek, Hollanti.

 1. MIMI INTERIEURBOUW

  Hollanti

  MIMI INTERIEURBOUW, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidepuusepät, kotikeittiöt. Sen sijainti on Breukelen, Hollanti.

 2. 180 GRADEN ZUID

  Hollanti

  180 GRADEN ZUID, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Den Haag, Hollanti.

 3. INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO

  Hollanti

  INTERIEURBOUW CUSTOM EXPO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisustussuunnittelu - rakenteiden muutostyöt, taidepuusepät. Sen sijainti on Emmeloord, Hollanti.

 4. JOHN HABES

  Hollanti

  JOHN HABES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Oss, Hollanti.

 5. MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT

  Hollanti

  MEUBELMAKERIJ 'T HELMHOUT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Harlingen, Hollanti.

 6. KROGH-BUILT CABINETRY

  Yhdysvallat

  KROGH-BUILT CABINETRY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taidepuusepät, kylpyhuoneiden kunnostus. Sen sijainti on Alpharetta, Yhdysvallat.

 7. DUSAN RAJCAN - V.O.Z

  Slovakia

  DUSAN RAJCAN - V.O.Z, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut ja hyllyt, toimistojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, kodin-, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalut, kodin-, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Stara Kremnicka, Slovakia.

 8. MB KEMIDA

  Liettua

  MB KEMIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekaluhuovat, sisustustakat. Sen sijainti on Kaunas, Liettua.

 1. NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Saksa

  NEGELE MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Korb, Saksa.

 2. BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH

  Saksa

  BCS MÖBELWERKSTÄTTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 3. BAUMANN + EGGIMANN AG

  Sveitsi

  BAUMANN + EGGIMANN AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zaziwil, Sveitsi.

 4. REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH

  Saksa

  REINHARDT RAUMKONZEPT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Dörverden, Saksa.

 5. VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VIXEN SURFACE TREATMENTS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Stockton-On-Tees, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH

  Saksa

  ALFRED SPÄH - INNENAUSBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutyötyökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset, Puutyötyökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 7. ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA.

  Portugali

  ONIRAM - SOCIEDADE CONSTRUTORA DE MAQUINAS INDUSTRIAIS, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Reguengo, Portugali.

 8. FRÖHLICH, BAU- UND MÖBELSCHREINEREI KG

  Saksa

  FRÖHLICH, BAU- UND MÖBELSCHREINEREI KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ottrau, Saksa.

 9. BONDES MOEBELFABRIK A/S

  Tanska

  BONDES MOEBELFABRIK A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Kalundborg, Tanska.

 10. KARL LINDENTHAL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  KARL LINDENTHAL GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet, Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Langenzersdorf, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Huonekalujen valmistus - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

7 330 Yritykset