• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • huonekalut- antiikki-

Tulokset hakusanalle

Huonekalut- antiikki- - Tuonti ja vienti

 1. ANTIEK DOOMEN JOHN

  Belgia

  Antiek Doomen John on perustettu 35 vuotta sitten Bilzenissä. Harjoitamme myös antiikkiesineiden maahantuontia ja vientiä. Antiek Doomen John -yrityksellä on tarjota laaja valikoima huonekaluja, posliinia, kelloja, tauluja, pronssipatsaita, valaisimia jne. Harjoitamme myös vähittäiskauppaa ja tukkukauppaa. Kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta! Antiek Doomen John -liikkestä löydät aina jotain mielenkiintoista, johon kannattaa iskeä kyntensä!

 2. TWO JAYS CORNER ANTIQUES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TWO JAYS CORNER ANTIQUES, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Huonekalut, antiikki-, vuosikerta, Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Shifnal, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. GIAMPAOLO LANFREDI

  Italia

  GIAMPAOLO LANFREDI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla antiikkihuonekalut, huonekalujen entisöinti, antiikki, pöydät. Sen sijainti on Goito, Italia.

 4. ANTICUARIUM

  Espanja

  ANTICUARIUM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Santander, Espanja.

 5. E&A RECLAMATION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  E&A RECLAMATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Ballymena, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GALERIE LA REGENCE

  Belgia

  GALERIE LA REGENCE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Taide ja taidegalleriat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huutokauppakamarit, kansainväliset, Antiikki, Huonekalut, antiikki-, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Antiikki, taideteokset, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Gosselles, Belgia.

 2. GOETHES GALERIE

  Itävalta

  GOETHES GALERIE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hotellikalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, vanha taulu, antiikkikirjoituspöytä, ruokailupöydät, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Grünbach Am Schneeberg, Itävalta.

 3. LASTENTAXI-HAMBURG.DE

  Saksa

  LASTENTAXI-HAMBURG.DE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla toimistokalusteet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 4. ART WOOD COMPANY S.R.L.

  Romania

  ART WOOD COMPANY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perinteiset huonekalut, antiikkihuonekalut, taidehuonekalut, designhuonekalut. Sen sijainti on Aurel Vlaicu, Romania.

 5. HET RAAYMAKERS ANTIEK & INTERIEUR

  Hollanti

  HET RAAYMAKERS ANTIEK & INTERIEUR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Antiikki, vanhat englantilaiset huonekalut, vanhojen ja harvinaisten painosten postimyynti, Antiikki. Sen sijainti on Milheeze, Hollanti.

 1. SALLE DE VENTES ROPS

  Belgia

  SALLE DE VENTES ROPS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, taideteokset, koriste-esineet, Huonekalut, antiikki-, keräiyesineet. Sen sijainti on Namur, Belgia.

 2. EMBLEM FURNITURE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EMBLEM FURNITURE LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Isleworth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SALLE DES VENTES GALERIE MODERNE - VEILINGZAAL GALERIE MODERNE

  Belgia

  SALLE DES VENTES GALERIE MODERNE - VEILINGZAAL GALERIE MODERNE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Taidegalleriat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taide ja taidegalleriat, Huonekalut, antiikki-, Taide ja taidegalleriat, Huonekalut, antiikki-, taide-esineiden entisöinti, taulut ja taide. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. MAROMER ERIC STEPNIEWSKI

  Puola

  MAROMER ERIC STEPNIEWSKI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla malakiitti, kupari, kultaus, antiikkihuonekalut. Sen sijainti on Warsaw, Puola.

 3. ANTIQUAIRE BROCANTEUR À MOULINS ALLIER

  Ranska

  ANTIQUAIRE BROCANTEUR À MOULINS ALLIER, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Yzeure, Ranska.

 4. JM FRENCH POLISHING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JM FRENCH POLISHING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Mitcham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. ASOCIACION MEDIOAMBIENTAL TRASTERO VERDE

  Espanja

  ASOCIACION MEDIOAMBIENTAL TRASTERO VERDE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Palencia, Espanja.

 6. MAIORA KRIYA ABADI

  Indonesia

  MAIORA KRIYA ABADI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Jepara, Indonesia.

 7. GEORGES POUGIN ANTIQUITES

  Belgia

  GEORGES POUGIN ANTIQUITES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, antiikkiesineet, antiikkikauppiaat, Huonekalut, antiikki-, vanhat kivet. Sen sijainti on Marche-En-Famenne, Belgia.

 8. ANTYKI24.PL

  Puola

  ANTYKI24.PL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Sztum, Puola.

 1. ANTIEK VANTROIS

  Belgia

  ANTIEK VANTROIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla antiikkiesineiden osto ja myynti, antiikkisoitin, antiikkihuonekalut, vanha ruokasali. Sen sijainti on Harelbeke, Belgia.

 2. JOHN HUBBARD ANTIQUES RESTORATION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JOHN HUBBARD ANTIQUES RESTORATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Kidderminster, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. INTERDESIGN24 GMBH

  Saksa

  INTERDESIGN24 GMBH, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla barokkityyliset huonekalut. Sen sijainti on Weilerswist, Saksa.

 4. TOWN AART

  Intia

  TOWN AART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takorauta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, antiikkihuonekalut, takorautasänky, Huonekalut, antiikki-, rautapöydät. Sen sijainti on JODHPUR, Intia.

 5. ARTE Y ANTIGÜEDADES

  Meksiko

  ARTE Y ANTIGÜEDADES, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Antiikki, Antiikki, pronssipatsas, antiikkikello, Kynttilänjalat, kyntteliköt ja kynttiläkruunut. Sen sijainti on Mexico, Meksiko.

 6. CERRAJEROS SAN JUAN ALICANTE

  Espanja

  CERRAJEROS SAN JUAN ALICANTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 7. ANTIQUE BEAUTY

  Puola

  ANTIQUE BEAUTY, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Katowice, Puola.

 8. OLIKOR OÜ

  Eesti

  OLIKOR OÜ, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöydät ja tuolit, Pöydät ja tuolit. Sen sijainti on Haapsalu, Eesti.

 9. TALLULAH FOX

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TALLULAH FOX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Petworth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. ANTIEK TIJDLOOS

  Belgia

  ANTIEK TIJDLOOS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Lendelede, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen