• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • huonekalut- antiikki-

Tulokset hakusanalle

Huonekalut- antiikki- - Tuonti ja vienti

 1. ANTIEK DOOMEN JOHN

  Belgia

  Antiek Doomen John on perustettu 35 vuotta sitten Bilzenissä. Harjoitamme myös antiikkiesineiden maahantuontia ja vientiä. Antiek Doomen John -yrityksellä on tarjota laaja valikoima huonekaluja, posliinia, kelloja, tauluja, pronssipatsaita, valaisimia jne. Harjoitamme myös vähittäiskauppaa ja tukkukauppaa. Kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta! Antiek Doomen John -liikkestä löydät aina jotain mielenkiintoista, johon kannattaa iskeä kyntensä!

 2. TWO JAYS CORNER ANTIQUES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TWO JAYS CORNER ANTIQUES, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Huonekalut, antiikki-, vuosikerta, Kalusteet ja koristeet, puutarhan, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Shifnal, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. HET RAAYMAKERS ANTIEK & INTERIEUR

  Hollanti

  HET RAAYMAKERS ANTIEK & INTERIEUR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Antiikki, vanhat englantilaiset huonekalut, vanhojen ja harvinaisten painosten postimyynti, Antiikki. Sen sijainti on Milheeze, Hollanti.

 4. GOETHES GALERIE

  Itävalta

  GOETHES GALERIE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hotellikalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, vanha taulu, antiikkikirjoituspöytä, ruokailupöydät, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Grünbach Am Schneeberg, Itävalta.

 5. SALLE DE VENTES ROPS

  Belgia

  SALLE DE VENTES ROPS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, taideteokset, koriste-esineet, Huonekalut, antiikki-, keräiyesineet. Sen sijainti on Namur, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GALERIE LA REGENCE

  Belgia

  GALERIE LA REGENCE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Taide ja taidegalleriat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huutokauppakamarit, kansainväliset, Antiikki, Huonekalut, antiikki-, Huutokauppakamarit, kansainväliset, Antiikki, taideteokset, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Gosselles, Belgia.

 2. ANTICUARIUM

  Espanja

  ANTICUARIUM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Santander, Espanja.

 3. EMBLEM FURNITURE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EMBLEM FURNITURE LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Isleworth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. E&A RECLAMATION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  E&A RECLAMATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Ballymena, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. SALLE DES VENTES GALERIE MODERNE - VEILINGZAAL GALERIE MODERNE

  Belgia

  SALLE DES VENTES GALERIE MODERNE - VEILINGZAAL GALERIE MODERNE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Taidegalleriat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taide ja taidegalleriat, Huonekalut, antiikki-, Taide ja taidegalleriat, Huonekalut, antiikki-, taide-esineiden entisöinti, taulut ja taide. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 1. ANTIQUAIRE BROCANTEUR À MOULINS ALLIER

  Ranska

  ANTIQUAIRE BROCANTEUR À MOULINS ALLIER, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Yzeure, Ranska.

 2. LASTENTAXI-HAMBURG.DE

  Saksa

  LASTENTAXI-HAMBURG.DE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla toimistokalusteet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. ART WOOD COMPANY S.R.L.

  Romania

  ART WOOD COMPANY S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perinteiset huonekalut, antiikkihuonekalut, taidehuonekalut, designhuonekalut. Sen sijainti on Aurel Vlaicu, Romania.

 2. JM FRENCH POLISHING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JM FRENCH POLISHING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Mitcham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. JOHN HUBBARD ANTIQUES RESTORATION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JOHN HUBBARD ANTIQUES RESTORATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Kidderminster, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. ANTIEK VANTROIS

  Belgia

  ANTIEK VANTROIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla antiikkiesineiden osto ja myynti, antiikkisoitin, antiikkihuonekalut, vanha ruokasali. Sen sijainti on Harelbeke, Belgia.

 5. ASOCIACION MEDIOAMBIENTAL TRASTERO VERDE

  Espanja

  ASOCIACION MEDIOAMBIENTAL TRASTERO VERDE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Palencia, Espanja.

 6. ANTIQUE BEAUTY

  Puola

  ANTIQUE BEAUTY, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Katowice, Puola.

 7. GEORGES POUGIN ANTIQUITES

  Belgia

  GEORGES POUGIN ANTIQUITES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, antiikkiesineet, antiikkikauppiaat, Huonekalut, antiikki-, vanhat kivet. Sen sijainti on Marche-En-Famenne, Belgia.

 8. OLIKOR OÜ

  Eesti

  OLIKOR OÜ, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöydät ja tuolit, Pöydät ja tuolit. Sen sijainti on Haapsalu, Eesti.

 1. CERRAJEROS SAN JUAN ALICANTE

  Espanja

  CERRAJEROS SAN JUAN ALICANTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 2. ANTYKI24.PL

  Puola

  ANTYKI24.PL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Sztum, Puola.

 3. INTERDESIGN24 GMBH

  Saksa

  INTERDESIGN24 GMBH, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla barokkityyliset huonekalut. Sen sijainti on Weilerswist, Saksa.

 4. ANTICLINE

  Ranska

  ANTICLINE, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Perpignan, Ranska.

 5. CVR CENTRUM, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  CVR CENTRUM, S.R.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöydät ja tuolit, Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Huonekalut, kodin-, Pöydät ja tuolit, Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Huonekalut, kodin-. Sen sijainti on Ivancice, Tsekin tasavalta.

 6. AXEL VERVOORDT

  Belgia

  AXEL VERVOORDT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Wijnegem, Belgia.

 7. ALBERTO'S ANTIQUES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ALBERTO'S ANTIQUES, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Antiikkiesineet, vanhanaikainen takka. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. MADEBYNMK

  Hollanti

  MADEBYNMK, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut, antiikki-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalut mittatilaustyönä. Sen sijainti on Balk, Hollanti.

 9. GARNIER

  Belgia

  GARNIER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Damme, Belgia.

 10. DE HOUTROOS

  Belgia

  DE HOUTROOS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Antiikki. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, antiikki-, Huonekalut, antiikki-. Sen sijainti on Erpe-Mere, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen