• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • hyönteismyrkyt

Tulokset hakusanalle

Hyönteismyrkyt - Tuonti ja vienti

 1. GOLF COSMETICS

  Turkki

  Verified by europages badge

  Since 2008, our manufacturing company GOLF COSMETICS, based in Istanbul/Turkey, has specialized in aerosol and liquid filling with personal & home & auto care products. We manufacture not only our brands but also provide contract manufacturing brands. We use the latest technology machinery for production, the production capacity of our factory is 100.000 pcs for Aerosols and 50.000 pcs for Liquids in a daily basis. Our factory has been under construction which will be 8000m2 in 2023; thus, thankfully we are getting bigger day by day in order to give the best service for our clients. Indeed we have specialized in aerosol filling over the years with an extended product range, including air fresheners, deodorants, shaving foam, auto silicone, lighter gas, and many more to be discovered on our website. We also offer hygiene products such as disinfectants, liquid soaps, Eau de cologne, cotton buds, and paper cups. Thanks to our highly qualified exclusive distribution partners, our company's ever-growing global success enabled us to present on domestic and internal markets in more than 40 countries. (mainly the Middle East, Europe, Balkans, Africa, Asia) Besides, as we work every day under GMP standards to ensure the quality of our products, we are also proud to be certified according to ISO 9001 standards. Our goal is to participate in creating the next generation of cosmetics with our quality products. Do not hesitate to contact us for more information!

 2. VIRIDAXIS

  Belgia

  Viridaxis tuottaa kirvojen parasitoideja ainutlaatuisella menetelmällä, jossa ei käytetä kasveja. Tuotteemme tunnetaan poikkeuksellisesta laadustaan ja luotettavuudestaan. Tutkimus- ja kehittämissektoriin tehdään jatkuvasti huomattavia investointeja, joissa painopiste on käytännöllisten ja luotettavien tuotteiden kehittämisessä kirvojen torjuntaan ja laajemmin sanottuna kestävän maatalouden suosimiseksi.

 3. PRODUCTOS LC LA CORBERANA

  Espanja

  Suunnittelemme, valmistamme ja myymme kemiantuotteita siivoukseen, desinfiointiin, vesien käsittelyyn, uima-altaiden huoltoon, teollisuusprosesseihin ja henkilökohtaiseen hygieniaan.

 4. GESTISAN

  Espanja

  Hyönteistorjunta, jyrsijöiden torjunta, vaarojen analysointi ja kriittiset kohdat niiden hallitsemiseksi, toukat, legionellan valvonta ja ennaltaehkäisy.

 5. GUANGDONG ZHUHAI JIAHONG TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  GUANGDONG ZHUHAI JIAHONG TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on Guangdong, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PROCASA-SOCIEDADE EUROPEIA DE REPRESENTAÇÕES, LDA.

  Portugali

  PROCASA-SOCIEDADE EUROPEIA DE REPRESENTAÇÕES, LDA., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hyönteiskarkotteet. Sen sijainti on Cascais, Portugali.

 2. INDUSTRIAS QUÍMICAS MEGAR

  Espanja

  INDUSTRIAS QUÍMICAS MEGAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hyönteismyrkyt, Kosmetiikka, Ilmanraikastajat, kotitalouksien, Hyönteismyrkyt, hygieniatuotteet. Sen sijainti on Molina De Segura-Murcia, Espanja.

 3. ITAL TIGER LLC

  Ukraina

  ITAL TIGER LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rotanmyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut, Hyönteismyrkyt, Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit, Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut, Hyönteismyrkyt, Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit. Sen sijainti on Dnepropetrovsk, Ukraina.

 4. OR.MA. SRL

  Italia

  OR.MA. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puhdistusaineet, aerosolilaite, desinfiointiaineet, joilla ei ole lääkinnällisiä vaikutuksia, pestisidit. Sen sijainti on Trofarello, Italia.

 5. BIOCINOV

  Ranska

  BIOCINOV, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuholaistorjunta - koneet ja laitteet, Tuholaistorjunta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Sainte-Foy-Les-Lyon, Ranska.

 1. NUISIPRO

  Ranska

  NUISIPRO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puunkäsittelytuotteet, karkotus, kyyhkysten, Puunkäsittelytuotteet, rotanmyrkkyjen jakelija. Sen sijainti on Annecy, Ranska.

 2. PROTEX

  Belgia

  PROTEX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rikkakasvien torjunta-aineet, Runkoaineet, puutarhatarvikkeet. Sen sijainti on Londerzeel, Belgia.

 1. TERRA NOSTRA GMBH

  Saksa

  TERRA NOSTRA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkevalmisteuutteet, Hyönteismyrkyt, biosidit, Lääkevalmisteuutteet, luonnonuutteet, Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on Geisenfeld, Saksa.

 2. LABORATORIOS VINFER

  Espanja

  LABORATORIOS VINFER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puhdistusaineet, kotitalouksien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hyönteismyrkyt, Siivous, teollisuus, sertifioitu laatu iso 9001, Hyönteismyrkyt, sumuttimet, Siivous, teollisuus. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 3. DENKA INTERNATIONAL

  Hollanti

  DENKA INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuholaistentorjuntatuotteet, pestisidit, Puunsuoja-aineet, loistentorjuntakäsittely, Tuholaistentorjuntatuotteet. Sen sijainti on Barneveld, Hollanti.

 4. EXPEL ILAC

  Turkki

  EXPEL ILAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 5. NASEKOMYMNET

  Ukraina

  NASEKOMYMNET, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hyönteiskarkotteet, häkit, valjaat, rotanmyrkky. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 6. HOCKLEY INTERNATIONAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HOCKLEY INTERNATIONAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit, Lannoitteet ja maanparannusaineet, Teollisuussumuttimet metallipintojen käsittelyyn, sadettajat, Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit, Lannoitteet ja maanparannusaineet, Teollisuussumuttimet metallipintojen käsittelyyn. Sen sijainti on Stockport Cheshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. A.H.B.O.

  Belgia

  A.H.B.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuholaistentorjuntatuotteet, Tuholaistentorjuntatuotteet, maaperän ja ympäristön desinfiointi ja tuhoeläinten torjunta. Sen sijainti on Handzame (kortermark), Belgia.

 8. PESTICIDES CONSULT AND SUPPLIES

  Belgia

  PESTICIDES CONSULT AND SUPPLIES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - substanssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hyönteismyrkyt, Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on Tervuren, Belgia.

 1. HANS UTZ E.K. FLIEGENFÄNGERFABRIK

  Saksa

  HANS UTZ E.K. FLIEGENFÄNGERFABRIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on Presseck, Saksa.

 2. MOLINA AGRO

  Espanja

  MOLINA AGRO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvinsuojelutuotteet, Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit, hyönteistentorjunta-aine, maatalouden tuholaismyrkyt, Kasvinsuojelutuotteet, Kasvinsuojeluaineet, fungisidit ja pestisidit. Sen sijainti on Jaén, Espanja.

 3. BIO TRENDS IBÉRICA S.L.

  Espanja

  BIO TRENDS IBÉRICA S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pestisidit, bioturvallisuuslaboratoriot, eliöntorjunta-aine, biosidit. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 4. ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS

  Turkki

  ENTOSAV ENVIRONMENTAL HEALTH AND SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljankylvö ja -suojaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut, Hyönteismyrkyt, ekologiset kärpäslätkät, Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut, Hyönteismyrkyt, pestisidit. Sen sijainti on Gebze Kocaeli, Turkki.

 5. LABORATOIRE ACI

  Ranska

  LABORATOIRE ACI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terästen ja metallien puhdistus, peittaus, karkaisu ja rasvanpoisto, Puhdistusaineet ja saippuat - ammattikäyttöön, Tallien ja karsinoiden puhdistus - koneet ja laitteet, Hyönteismyrkyt, Terästen ja metallien puhdistus, peittaus, karkaisu ja rasvanpoisto, Puhdistusaineet ja saippuat - ammattikäyttöön, Tallien ja karsinoiden puhdistus - koneet ja laitteet, Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on CABRIES, Ranska.

 6. F. LIMA S. A.

  Portugali

  F. LIMA S. A., on Jakelija, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on Amadora, Portugali.

 7. BIOTEC KW WOLF GMBH

  Saksa

  BIOTEC KW WOLF GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tuhohyönteisten ja -eläinten torjuntapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hyönteismyrkyt, Hyönteismyrkyt, karkotus, kyyhkysten. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 8. SPAA

  Italia

  SPAA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimet ja lannoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lannoitteet ja maanparannusaineet, Hyönteismyrkyt, Lannoitteet ja maanparannusaineet, biostimulantit, biostimulaattorit - lannoitteet, Hyönteismyrkyt. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 9. NUISIPRO/S.R.S

  Ranska

  NUISIPRO/S.R.S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rotanmyrkkyjen jakelija, maatalouden tuholaismyrkyt, hiirien myrkytysasemat. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

 10. GEODE

  Belgia

  GEODE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hyönteismyrkyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuholaistentorjuntatuotteet, Tuholaistentorjuntatuotteet. Sen sijainti on Tihange-Huy, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen