• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät

Tulokset hakusanalle

Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. PURION GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  For over 15 years, PURION has been leading the market in chemical-free UV disinfection technology for treating liquids, air and surfaces. PURION systems are developed and produced in Germany.

 2. CAPTAIN OLFAC

  Ranska

  Verified by europages badge

  CAPTAIN OLFAC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hajunpoistotuote, käsien desinfiointiaine, Biosidituotteet käsihygieniaa varten. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 3. HSDI FRANCE

  Ranska

  Verified by europages badge

  HSDI FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmansuodatuslaitteet, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilmansuodatuslaitteet, ilman laadunvalvonta, air purifiers, Air decontamination, Air quality improvement, Preserving foodstuffs. Sen sijainti on Saint-Ismier, Ranska.

 4. AIRPROTECH SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  AIRPROTECH SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, Ympäristöalan osaaminen, Ympäristönpuhdistuspalvelut, Ilmanpuhdistus - koneet ja laitteet, Ilmansaasteiden valvontapalvelut, ilmanpuhdistimien asennukset, ilmanpuhdistimet, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, ilmansaasteiden puhdistuspalvelut. Sen sijainti on Magenta, Italia.

 5. EUKOR

  Ranska

  EUKOR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmanpuhdistimet, desinfiointitarvikkeet. Sen sijainti on Emerainville, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PURAVENT

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PURAVENT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmastointi, ilmanpuhdistimet, ultraviolettilamput. Sen sijainti on Settle, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. AC-UMWELTTECHNIK

  Saksa

  AC-UMWELTTECHNIK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilmansuodatuslaitteet, Pölynpoistolaitteistot, Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilmansuodatuslaitteet, Pölynpoistolaitteistot. Sen sijainti on Lechbruck Am See, Saksa.

 3. TECNOSTATIC

  Espanja

  TECNOSTATIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköstaattiset pistoolit, aerosolilaite, desinfiointitarvikkeet, höyrytysruisku. Sen sijainti on Zaragoza, Espanja.

 4. BC-TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  BC-TECHNOLOGY GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Frickenhausen, Saksa.

 5. ECOZONE TECHNOLOGIES LTD

  Israel

  ECOZONE TECHNOLOGIES LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hajunpoistotuote, otsoni. Sen sijainti on Moshav Porat, Israel.

 1. B.A.T.I SOLUTION

  Ranska

  B.A.T.I SOLUTION, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmanpuhdistimet, bakeereja tappavat aineet. Sen sijainti on Lentilly, Ranska.

 2. GROCO GMBH

  Itävalta

  GROCO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Pääsynvalvonta, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, jaetturakenteiset ilmastointilaitteet. Sen sijainti on Loipersbach Im Burgenland, Itävalta.

 1. NEOVIA GMBH & CO.KG

  Saksa

  NEOVIA GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Rotenburg, Saksa.

 2. VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH

  Saksa

  VIROBUSTER INTERNATIONAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, ilmanpuhdistimien asennukset, ilmanpuhdistimet, ilmansaasteiden valvoja, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Windhagen, Saksa.

 3. ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ECO-MIST-BIOTECHNICS INTERNATIONAL LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla desinfiointijärjestelmät, laivojen hygienia- ja saniteettitarvikkeet, hygienia- ja saniteettilaitteistot, rakennushygienia. Sen sijainti on Glasgow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. LIGHT PROGRESS GMBH

  Saksa

  LIGHT PROGRESS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Aschaffenburg, Saksa.

 5. SPRAI SAS

  Ranska

  SPRAI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aerosolilaite, sumuttimet. Sen sijainti on Orsay Cedex, Ranska.

 6. RICCHE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  RICCHE LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla desinfiointitarvikkeet, rakennusten, ympäristöjen ja laitteiden bakteereita tappava desinfiointi. Sen sijainti on South Croydon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K.

  Saksa

  FALK & JANKE - INH. BERND JANKE E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, ilmanpuhdistimet, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, ilmanpuhdistus, ilmansaasteiden valvoja. Sen sijainti on Wolfenbüttel, Saksa.

 8. JETI GMBH

  Saksa

  JETI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Oberwesel, Saksa.

 1. OZONO DISINFEZIONI

  Italia

  OZONO DISINFEZIONI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveystarkastus, Terveystarkastus, otsonoimislaitteet. Sen sijainti on Ugento, Italia.

 2. INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU

  Saksa

  INGENIEURBÜRO FÜR MASCHINENBAU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, koulutus ja valmennus, muovit, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Wolkenstein, Saksa.

 3. ALLPEST EQUIPMENT SERVICES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ALLPEST EQUIPMENT SERVICES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Northampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. TONER S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  TONER S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meisto - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, Ruostumaton teräs - ruokailuvälineet, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, Meisto - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - hitsaus ja juotto, Ruostumaton teräs - ruokailuvälineet, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Moravska Trebova, Tsekin tasavalta.

 5. ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK

  Saksa

  ART GMBH ANLAGENBAU REINRAUM TECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla steriilit huoneet, eristeet. Sen sijainti on Hohenstein-Eglingen, Saksa.

 6. GROUPE APP

  Ranska

  GROUPE APP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ilmansaasteiden valvontapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, Keittiön liesituulettimet ja poistoimurit, kylmätilojen ilmastointi, magneettiset kalkinpoistokäsittelyt, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, Keittiön liesituulettimet ja poistoimurit. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 7. LCB FOOD SAFETY

  Ranska

  LCB FOOD SAFETY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarviketurvallisuus. Sen sijainti on Boz, Ranska.

 8. DINIES TECHNOLOGIES GMBH

  Saksa

  DINIES TECHNOLOGIES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Desinfiointiaineet, ei-lääkinnälliset, bakteerintuholamput, sähkötekniikka, sähkölaitteet ja elektroniikka, ultraviolettilamput, Desinfiointiaineet, ei-lääkinnälliset. Sen sijainti on Villingendorf, Saksa.

 9. PROTEA SRL

  Italia

  PROTEA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus, ilman - laitteet ja järjestelmät, vedenpuhdistus, otsonoimislaitteet, veden otsonoinitilaitteet. Sen sijainti on Viareggio, Italia.

 10. OZCON ENVIRONMENTAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  OZCON ENVIRONMENTAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmansuodatuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät, sähköstaattinen suodatin, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen