• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • intarsia

Tulokset hakusanalle

Intarsia - Tuonti ja vienti

 1. PIWI-FEMMA PPH

  Puola

  Verified by europages badge

  Our aim is to deliver highest-quality knitwear products and offer best service. We specialize in flat knitting since 1990. Our main products are: jumpers, sweaters, cardigans, vests, dresses, skirts, beanies, scarfs for man woman and children. We also knit blankets and accessories for babies. We use SHIMA SEIKI knitting machines with gauges 3, 5, 7 and 12 meaning we can do any style from very thin to heavy thick knits, including plain jersey, double-layer, braids, arans, jacquard, intarsia, or structural knitting. Main benefits for our clients: - We run whole proces. From discussing the design, through selecting the right yarn and sampling, to bulk order of the yarn, knitting, sewing, ironing, washing, quality control and delivery of products ready for sale; - We help to find the right yarn. From 100% acrylic, through cotton, viscose, linen, to merino, alpaca, mohair, cashmere and blends of those; - We can develop your design or you can choose of one of the ready styles we have in our showroom; When you have any kind questions regarding knitting – to not hesitate to ask us for advice.

 2. TRIADE SA

  Ranska

  TRIADE SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Intarsia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sikarikotelo. Sen sijainti on Montagny, Ranska.

 3. RINCK GROUPE

  Ranska

  RINCK GROUPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takorauta, taide-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, puusepäntyö, Intarsia, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet. Sen sijainti on Bourg De Peage, Ranska.

 4. FRENCH HOME FURNITURE

  Egypti

  FRENCH HOME FURNITURE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Intarsia. Sen sijainti on Damietta, Egypti.

 5. LEROS EOOD

  Bulgaria

  LEROS EOOD, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, Intarsia, Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, Intarsia. Sen sijainti on Stara Zagora, Bulgaria.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. INTARSIA GMBH

  Sveitsi

  INTARSIA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, lasten, Kalusteet, koulu-, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen, Huonekalut, lasten, Kalusteet, koulu-, Kalusteet - hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat, Huonekalut ja hyllyt, toimistojen. Sen sijainti on St. Gallen, Sveitsi.

 2. ESCENA VOICE OVER SERVICES

  Yhdysvallat

  ESCENA VOICE OVER SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Intarsia. Sen sijainti on Beaverton, Yhdysvallat.

 3. BOUKETO BALLOONS

  Kreikka

  BOUKETO BALLOONS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Intarsia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmapallo, ilmoitukset. Sen sijainti on Egio, Kreikka.

 4. ROVEDA INTARSI

  Italia

  ROVEDA INTARSI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Intarsia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puuelementit, leikattu puu, upotus. Sen sijainti on Asparetto Di Cerea, Italia.

 5. LA PALESELLA S.R.L.

  Italia

  LA PALESELLA S.R.L., joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ravintolat, ateriamuonituspalvelu ja ateriatoimitus, Intarsia, Ravintolat, ateriamuonituspalvelu ja ateriatoimitus, Intarsia. Sen sijainti on Cerea, Italia.

 1. MOBILDERI

  Italia

  MOBILDERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Casciana Terme Lari, Italia.

 2. RESMOBILANT

  Italia

  RESMOBILANT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Brignano Gera D'adda, Italia.

 1. RANIERI GAETANO

  Italia

  RANIERI GAETANO, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taide ja taidegalleriat, Intarsia, Taide ja taidegalleriat, Intarsia. Sen sijainti on Gioia Tauro, Italia.

 2. STILE ELISA S.R.L.

  Italia

  STILE ELISA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Bovolone, Italia.

 3. KÜNDEKARI AHŞAP

  Turkki

  KÜNDEKARI AHŞAP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Intarsia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kourutaltat puun uurtamista varten, upotekoristellut huonekalut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. BINDA MOBILI D'ARTE

  Italia

  BINDA MOBILI D'ARTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Castel Rozzone, Italia.

 5. DOMUSTILE DESIGN DI SGUAZZIN RICHARD & C. S.A.S.

  Italia

  DOMUSTILE DESIGN DI SGUAZZIN RICHARD & C. S.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Premariacco, Italia.

 6. SANTO PASSAIA S.R.L.

  Italia

  SANTO PASSAIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Bovolone, Italia.

 7. PELLEGRIN EREDI DIEGO E MARCO & C.(S.N.C.)

  Italia

  PELLEGRIN EREDI DIEGO E MARCO & C.(S.N.C.), joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on San Vito Di Leguzzano, Italia.

 8. ROSSO FRATELLI

  Italia

  ROSSO FRATELLI, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Saluzzo, Italia.

 1. MOBILIFICIO BELLUTTI

  Italia

  MOBILIFICIO BELLUTTI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Intarsia, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Intarsia. Sen sijainti on Ostiglia, Italia.

 2. FERRAZ MARQUETERIA

  Espanja

  FERRAZ MARQUETERIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Intarsia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalujen upotustyöt. Sen sijainti on Cornellà De Llobregat, Espanja.

 3. A.I.C. ANTIQUITES CHERRUAULT-AUBERTOT

  Ranska

  A.I.C. ANTIQUITES CHERRUAULT-AUBERTOT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Intarsia. Sen sijainti on L'aigle, Ranska.

 4. MARCON GIUSEPPE

  Italia

  MARCON GIUSEPPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Loria, Italia.

 5. MORINO MOBILI ANTICHITA' E NON S.R.L.

  Italia

  MORINO MOBILI ANTICHITA' E NON S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Castel Rozzone, Italia.

 6. IL FASCINO DELL'ANTICHITA'

  Italia

  IL FASCINO DELL'ANTICHITA', on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Intarsia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla antiikkiesineet. Sen sijainti on Fonni, Italia.

 7. BUYING & DESIGN S.R.L.

  Italia

  BUYING & DESIGN S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Montespertoli, Italia.

 8. THE BOURNEMOUTH FURNITURE SHOP

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE BOURNEMOUTH FURNITURE SHOP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Intarsia. Sen sijainti on Dorset, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. ANTONIO MARELLI DI DONATO MARELLI & C. S.N.C.

  Italia

  ANTONIO MARELLI DI DONATO MARELLI & C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Cantu', Italia.

 10. FERRARO MOBILI S.R.L.

  Italia

  FERRARO MOBILI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Huonekalut - jäljitelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät, Intarsia, Tyylihuonekalut - jäljitelmät. Sen sijainti on Romano D'ezzelino, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen