• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ionisoimisvälineet- ilman

Tulokset hakusanalle

Ionisoimisvälineet- ilman - Tuonti ja vienti

 1. TERME QUARTZ INTERNAZIONALE PRODUZIONE LAMPADE

  Italia

  Verified by europages badge

  Terme Quartz Internazionale has been manufacturing ultraviolet ray and infra-red ray quartz bulbs since 1980. Today, it is the only Italian ISO 9001 certified manufacturer of quartz bulbs used in so many different sectors, primarily medicine, agriculture, zootechnics, ecology, chemicals, mineralogy, criminology, electronics, IT, pharmacology, cinema, the food industry, canning, sterilization and disinfection of liquids, water purification.

 2. DELBAG GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  DELBAG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Herne, Saksa.

 3. AC-UMWELTTECHNIK

  Saksa

  AC-UMWELTTECHNIK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilman desinfionti - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilmansuodatuslaitteet, Pölynpoistolaitteistot, Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilmansuodatuslaitteet, Pölynpoistolaitteistot. Sen sijainti on Lechbruck Am See, Saksa.

 4. NEOGIENE

  Ranska

  NEOGIENE, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, ilmanpuhdistimet, sisäilman laatu, Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 5. GENANO BENELUX

  Belgia

  GENANO BENELUX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, ilmanpuhdistimet, huoneionisaattori, Ionisoimisvälineet, ilman, ilmanlaadun tutkimus. Sen sijainti on Heusden-Zolder, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SIMCO-ION EUROPE

  Hollanti

  SIMCO-ION EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ionisoinnit, antistaattiset järjestelmät, Suurjännitegeneraattorit. Sen sijainti on Lochem, Hollanti.

 2. LYNATOX GMBH

  Saksa

  LYNATOX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Ilmenau, Saksa.

 3. BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH

  Saksa

  BLOTENBERG AIR PURIFICATION GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Kerpen, Saksa.

 4. LTA LUFTTECHNIK GMBH

  Saksa

  LTA LUFTTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Nordrach, Saksa.

 5. HAUG GMBH & CO. KG

  Saksa

  HAUG GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ionisaattorit, latauksen purkulaitteet, ionisaatiokammiot. Sen sijainti on Leinfelden-Echterdingen, Saksa.

 1. ALPHA IONSTATEX GMBH

  Saksa

  ALPHA IONSTATEX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Sisäilman puhdistinlaitteet, ympäristön ilmastointi, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Offenbach, Saksa.

 2. ELETTROMECCANICA BONATO

  Italia

  ELETTROMECCANICA BONATO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, antistaattiset järjestelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, antistaattiset tarvikkeet painokneita varten, antistaattiset harjat. Sen sijainti on Carrè, Italia.

 1. SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST

  Saksa

  SIMCO OFFICE DEUTSCHLAND WEST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet. Sen sijainti on Lippstadt, Saksa.

 2. EASYWELL GMBH

  Saksa

  EASYWELL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmönvaihtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Ilmastointilaitteet, Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Ilmastointilaitteet, Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Rosenheim, Saksa.

 3. VARIONIX GMBH

  Sveitsi

  VARIONIX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmönvaihtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Ilmastointilaitteet, Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Sen sijainti on Baar, Sveitsi.

 4. MEECH ELEKTROSTATIK AG

  Saksa

  MEECH ELEKTROSTATIK AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet. Sen sijainti on Lübeck, Saksa.

 5. ING.-BÜRO DRECHSEL

  Saksa

  ING.-BÜRO DRECHSEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka. Sen sijainti on Thalheim, Saksa.

 6. AIR QUALITY CONCEPT

  Belgia

  AIR QUALITY CONCEPT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Ionisoimisvälineet, ilman, sisäilman laatu, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet. Sen sijainti on Beauvechain, Belgia.

 7. ENULEC AMERICAS GMBH

  Saksa

  ENULEC AMERICAS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ionisoimisvälineet, ilman. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistuskoneet, teollisuuden, Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Kaiutinlaitteet ja äänijärjestelmät, Akustiset laitteet, sähköiset - ammattiäänitekniikka, Hifi-, televisio- ja videolisätarvikkeet. Sen sijainti on Trittau, Saksa.

 8. IMPAIR S.R.L.

  Italia

  IMPAIR S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Cagliari, Italia.

 1. GOBBO CLIMA S.R.L.

  Italia

  GOBBO CLIMA S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ionisoimisvälineet, ilman, Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Torino, Italia.

 2. AIRTERM S.R.L.

  Italia

  AIRTERM S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ionisoimisvälineet, ilman, Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Piazzola Sul Brenta, Italia.

 3. AIRKLIM S R L

  Italia

  AIRKLIM S R L, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, Ionisoimisvälineet, ilman, Ilmastointilaitteet, Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Carini, Italia.

 4. DAL CIN IMPIANTI S.N.C. DI DAL CIN ANTONIO & C.

  Italia

  DAL CIN IMPIANTI S.N.C. DI DAL CIN ANTONIO & C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Colle Umberto, Italia.

 5. TITANO CANALI S.R.L.

  San Marino

  TITANO CANALI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Repubblica Di San Marino, San Marino.

 6. CR AIR SYSTEM S.R.L.

  Italia

  CR AIR SYSTEM S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ionisoimisvälineet, ilman, Lämmitys- ja ilmastointityöt, Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Piacenza, Italia.

 7. AERTECNO 2 S.R.L.

  Italia

  AERTECNO 2 S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on San Mauro Pascoli, Italia.

 8. EURAPO S.R.L.

  Italia

  EURAPO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Pordenone, Italia.

 9. POLETTI S.A.S. DI POLETTI SIMONE & C.

  Italia

  POLETTI S.A.S. DI POLETTI SIMONE & C., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät, Ionisoimisvälineet, ilman, Steriilihuonejärjestelmät ja -menetelmät. Sen sijainti on Ferrara, Italia.

 10. CAPUZZO FERNANDO

  Italia

  CAPUZZO FERNANDO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmankäsittely - laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poistolaitteet, kaasun- ja savun-, Ionisoimisvälineet, ilman, Poistolaitteet, kaasun- ja savun-, Ionisoimisvälineet, ilman. Sen sijainti on Rovereto, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen