• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • isdn- digitaalinen monipalveluverkko - laitteet ja järjestelmät

Tulokset hakusanalle

Isdn- digitaalinen monipalveluverkko - laitteet ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. OMNITRONIK VERTRIEBS GMBH & CO. KG

  Saksa

  OMNITRONIK VERTRIEBS GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Crailsheim, Saksa.

 2. AD DISTRIBUZIONI - RETI LAN IMPIANTISTICA

  Italia

  AD DISTRIBUZIONI - RETI LAN IMPIANTISTICA, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, puhelinasennus, rakenteellisen kaapeloinnin järjestelmät, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, paikallisverkot. Sen sijainti on Eboli, Italia.

 3. SOLLAE SYSTEMS CO., LTD.

  Etelä-Korea

  SOLLAE SYSTEMS CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Incheon, Etelä-Korea.

 4. C & C INSTRUMENTS CO., LTD.

  Etelä-Korea

  C & C INSTRUMENTS CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet, kojeet ja tuotteet matkaviestintää varten, funktiogeneraattorit, oskilloskoopit, palvelut verkonhallintajärjestelmiä varten. Sen sijainti on Bucheon, Etelä-Korea.

 5. CBI-TECHNOLOGIES

  Ranska

  CBI-TECHNOLOGIES, on Jakelija, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Videoneuvottelujärjestelmät. Sen sijainti on Montreuil Cedex, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. COMPUTIME SARL

  Marokko

  COMPUTIME SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 2. MITCH DELTACOMMUNICATIONS SPAIN SLU

  Espanja

  MITCH DELTACOMMUNICATIONS SPAIN SLU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. SHENZHEN YEEFU PRECISION MACHINERY CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN YEEFU PRECISION MACHINERY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Guangdong, Kiina.

 4. CBO GMBH

  Saksa

  CBO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Muelheim, Saksa.

 5. THE IT GUY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE IT GUY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietokoneet, koti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, turvajärjestelmät asuntoja ja toimistoja varten, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Falkirk, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. WUXI GALLO TECH. CO. LTD

  Kiina

  WUXI GALLO TECH. CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Wuxi, Kiina.

 2. BE FREE CEMAC

  Kamerun

  BE FREE CEMAC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian, Tietoteknisten ja televiestintäverkkojen tekniikka, Tietojärjestelmien integrointi, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian, insinööri- ja suunnittelutoimistot. Sen sijainti on Yaoundé, Kamerun.

 1. EBH ELEKTRONIK BAUTEILE GMBH

  Saksa

  EBH ELEKTRONIK BAUTEILE GMBH, joka toimii toimialalla Maalit ja lakat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurten kotitalouskoneiden komponentit ja osat, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, Suurten kotitalouskoneiden komponentit ja osat, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Röttenbach, Saksa.

 2. YICHEN TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD

  Kiina

  YICHEN TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ADSL-ratkaisut (modeemit, ohjauskytkimet). Sen sijainti on Xili Town, Shenzhen City, Kiina.

 3. COMPUTER + HEADSET COMPANY GMBH

  Saksa

  COMPUTER + HEADSET COMPANY GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tutka- ja radionavigointilaitteet, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, EDI, elektroninen tiedonsiirto, Televiestintä - oheislaitteet, Tutka- ja radionavigointilaitteet, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, EDI, elektroninen tiedonsiirto, Televiestintä - oheislaitteet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 4. VIKINGS TECH GROUP

  Tanska

  VIKINGS TECH GROUP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla verkko, toimistolaitteet, docking station. Sen sijainti on Copenhagen, Tanska.

 5. BEIJING FHS SCIENCE & TEC CENTER

  Kiina

  BEIJING FHS SCIENCE & TEC CENTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on beijing, Kiina.

 6. BAUER LAGERTECHNIK GMBH

  Saksa

  BAUER LAGERTECHNIK GMBH, joka toimii toimialalla Huonekalut, kodin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, Pienten kodinkoneiden komponentit ja osat, Rautatyöt - puusepäntyökoneet ja -laitteet, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, Pienten kodinkoneiden komponentit ja osat, Rautatyöt - puusepäntyökoneet ja -laitteet. Sen sijainti on München, Saksa.

 7. TELMAR NETWORK TECHNOLOGY

  Hollanti

  TELMAR NETWORK TECHNOLOGY, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Eindhoven, Hollanti.

 8. SHANGHAI CHANCENETWORKS CO.,LTD

  Kiina

  SHANGHAI CHANCENETWORKS CO.,LTD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Shanghai, Kiina.

 1. LISCONET SP Z O.O.

  Puola

  LISCONET SP Z O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laitteet wi-fi-verkkoihin, verkko. Sen sijainti on Opole, Puola.

 2. TELLABS INC.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TELLABS INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matkapuhelinverkkojen tekniikka. Sen sijainti on Buckinghamshire, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. BLUENESS ICE NETWORK CO., LTD

  Kiina

  BLUENESS ICE NETWORK CO., LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lan-verkkokaapeloinnit. Sen sijainti on Hk, Kiina.

 4. ADVANCED NETWORK SOLUTIONS (A.N.S. BENELUX)

  Belgia

  ADVANCED NETWORK SOLUTIONS (A.N.S. BENELUX), on Jakelija, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Tubize, Belgia.

 5. KAMAK MAKINE

  Turkki

  KAMAK MAKINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla merkintäkoneet pakkausta varten. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 6. PIAKOIENOTOR ALISE

  Latvia

  PIAKOIENOTOR ALISE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ohjelmointi ja ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tietoverkot - laitteistot ja kunnossapito, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, Tietoverkot - laitteistot ja kunnossapito, ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Riga, Latvia.

 7. HES HACILAR ELEKTRIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkki

  HES HACILAR ELEKTRIK SANAYI VE TICARET A.S., joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-, Kaapelit ja johdot, sähkö- ja puhelin-. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 8. SHENZHEN FANGCHENG TEACHING EQUIPMENT CO., LTD

  Kiina

  SHENZHEN FANGCHENG TEACHING EQUIPMENT CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 9. IT DIRECT

  Slovakia

  IT DIRECT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kannettavan tietokoneen korjaus, tarvikkeet henkilökohtaista tietokonetta varten. Sen sijainti on Banska Bystrica, Slovakia.

 10. SHENZHEN NUMENT TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN NUMENT TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla ISDN, digitaalinen monipalveluverkko - Laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen