• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • itämainen käsityö - esineet

Tulokset hakusanalle

Itämainen käsityö - esineet - Tuonti ja vienti

 1. LEONORE LEIDEL

  Saksa

  Verified by europages badge

  LEONORE LEIDEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Iffeldorf, Saksa.

 2. OLIVA VENA

  Tunisia

  OLIVA VENA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Sfax, Tunisia.

 3. ARTISANAL GIFT SHOP

  Tunisia

  ARTISANAL GIFT SHOP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahkatavarat - valmistajien varusteet ja tarvikkeet, lahjaideat, käsityöt, Nahkatavarat - valmistajien varusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Msaken, Tunisia.

 4. NATURECREAT GMBH

  Saksa

  NATURECREAT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suitsuketeline, näytteillepanotelineet, ainutlaatuiset luomukset, Pöytäkoristetavarat. Sen sijainti on Hoppstädten-Weiersbach, Saksa.

 5. ABATON VIBRA

  Saksa

  ABATON VIBRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla esoterismi, hyvinvointi, suitsukkeet. Sen sijainti on Leinfelden-Echterdingen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ORIENT SHOP - MEVLEVIHANE BAZAR

  Saksa

  ORIENT SHOP - MEVLEVIHANE BAZAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla itämaisten esineiden tuonti ja vienti, itämaiset huonekalut. Sen sijainti on Doberlug-Kirchhain, Saksa.

 2. MY|MATHILDA - UNIKATE SELBSTGEMACHT

  Saksa

  MY|MATHILDA - UNIKATE SELBSTGEMACHT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Leinzell, Saksa.

 3. PAGODA INTERNATIONAL

  Belgia

  PAGODA INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koristeposliini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Itämainen käsityö - esineet, afroaasialaiset käsityöt, koristelutuotteet, itämaiset huonekalut, Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Kuringen, Belgia.

 4. THE-DHARMA-STORE.COM

  Belgia

  THE-DHARMA-STORE.COM, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Genval, Belgia.

 5. LE ROBODO

  Tunisia

  LE ROBODO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiön puutuotteet, puutarvikkeet, puukäsityöt. Sen sijainti on Nabeul, Tunisia.

 1. KILIM PILLOWS

  Turkki

  KILIM PILLOWS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 2. ARTEUM

  Ranska

  ARTEUM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 1. SHANTOU TONGDE CRAFT PRODUCT

  Kiina

  SHANTOU TONGDE CRAFT PRODUCT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Shantou, Kiina.

 2. MANAGER GROUP S.C

  Puola

  MANAGER GROUP S.C, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etniset ja itämaiset elintarvikkeet. Sen sijainti on Gliwice, Puola.

 3. MEDINA-MOOD BY BEN YOUSSEF & MACHTA GBR

  Saksa

  MEDINA-MOOD BY BEN YOUSSEF & MACHTA GBR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 4. PULPYPAPAYA RETAILS PRIVATE LIMITED

  Intia

  PULPYPAPAYA RETAILS PRIVATE LIMITED, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Indore, Intia.

 5. DAOUD OLIVIA

  Ranska

  DAOUD OLIVIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsityöt, puutarvikkeet, Käsityöt. Sen sijainti on Sfax, Ranska.

 6. EVELYN'S GOLD & SILBERSCHMIEDE INHABER: EVELYN RAUTER

  Itävalta

  EVELYN'S GOLD & SILBERSCHMIEDE INHABER: EVELYN RAUTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperitavara, Itämainen käsityö - esineet, Toimistotarvikkeet, Muotikorut, Paperitavara, Itämainen käsityö - esineet, Toimistotarvikkeet, Muotikorut. Sen sijainti on Feld, Itävalta.

 7. HANNIBAL TRADE LLC

  Yhdysvallat

  HANNIBAL TRADE LLC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kotitaloustarvikkeiden edustajat ja välittäjät, muotiasusteet. Sen sijainti on Valley Village, Yhdysvallat.

 8. GÜNTER KAMPER

  Itävalta

  GÜNTER KAMPER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veistetyt esineet, puiset, Koristekeramiikka, Pelit ja lelut, Itämainen käsityö - esineet, Veistetyt esineet, puiset, Koristekeramiikka, Pelit ja lelut, Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Grünbach Am Schneeberg, Itävalta.

 1. GOIN CERRAJEROS

  Espanja

  GOIN CERRAJEROS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Pamplona, Espanja.

 2. AW-CADEAUX

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AW-CADEAUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aromaterapia ja luonnontuotteet, Saippuan tuotanto, huonetuoksut. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. BODY-LIFESTYLE

  Saksa

  BODY-LIFESTYLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalokivikauppiaiden, kelloseppien, kulta- ja hopeaseppien koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Itämainen käsityö - esineet, Kellojen ja rannekellojen valmistus, Kellotarvikkeet, Paperitavara, Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Zaberfeld, Saksa.

 4. ZAZY ARGAN

  Marokko

  ZAZY ARGAN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 5. EMRO AZIATICA

  Hollanti

  EMRO AZIATICA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla somistus. Sen sijainti on Deventer, Hollanti.

 6. TRA CIELO E TERRA

  Italia

  TRA CIELO E TERRA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suitsukkeet, itämaisten esineiden tuonti ja vienti. Sen sijainti on Selvazzano Dentro, Italia.

 7. ANSHU METACRAFT INC.

  Intia

  ANSHU METACRAFT INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käsityöt. Sen sijainti on Aligarh, Intia.

 8. SANDOUK INDIA

  Ranska

  SANDOUK INDIA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suitsukkeet. Sen sijainti on ISTRES, Ranska.

 9. NANDINI-PREM.DE WESTNER & SCHMIDT GBR

  Saksa

  NANDINI-PREM.DE WESTNER & SCHMIDT GBR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tuonti ja vienti - huonekalut ja tarvikkeet, Paperitavara, Itämainen käsityö - esineet, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tuonti ja vienti - huonekalut ja tarvikkeet, Paperitavara, Itämainen käsityö - esineet. Sen sijainti on München, Saksa.

 10. ARTS DE TUNISIE

  Tunisia

  ARTS DE TUNISIE, joka toimii toimialalla Itämainen käsityö - esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lahjat ja koriste-esineet. Sen sijainti on Hammam-lif, Tunisia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen