• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat

Tulokset hakusanalle

Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat - Tuonti ja vienti

 1. W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK

  Saksa

  Verified by europages badge

  W. MEIER GMBH GROSSKÜCHENTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Karlsfeld, Saksa.

 2. K. MAYER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  K. MAYER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Burladingen, Saksa.

 3. RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  RUDOLF LANGE GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 4. CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H.

  Itävalta

  Verified by europages badge

  CARSAN KÄLTETECHNIK GES.M.B.H., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Graz, Itävalta.

 5. SALVO IC VE DIS TIC & KLIMATALIA

  Turkki

  Meillä on 15 vuoden kokemus jäähdytysalalta ja olemme luoneet tuotemerkit Salvo, Klimaitalia ja Tosca. Matkamme alkoi nimellä Salvo İç ve Dış Tic. ja jatkuu Klimaitalyan kanssa. Tehtaamme sijaitsee Izmir - Kemalpaşassa ja tarjoamme teille yksilöllisesti muotoiltuja, erikoislaatuisia ja 100 % turkkilaisia pakastimia. Tuotevalikoimamme laajenee tekemienne pyyntöjen myötä ja saavuttaa yhä suurempia markkinoita. Tuotteemme valmistetaan ympäristöystävällisista raaka-aineista ja niissä on energiaa säästäviä ominaisuuksia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KARSEL SOGUTMA

  Turkki

  ÖZŞENOL-jäähdytys aloitti toimintansa jäähdytysmarkkinoilla pienten myymäläjääkaappien valmistajana vuonna 1998 Maltepessa Istanbulissa. Yrityksen nimeksi tuli helmikuussa 2011 ÖZŞENOL, KARSEL COOLING İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Yritys toimittaa hyllystöjä ja jäähdytyslaitteita marketeille, leipomoille, konditorioille ja herkkumyymälöille.

 2. MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA

  Portugali

  MAFIROL - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassat, Markettien varusteet ja tarvikkeet, hyllystöt myymälöitä varten, Kassat. Sen sijainti on Águeda, Portugali.

 3. FREEZEPOINT LTD

  Puola

  FREEZEPOINT LTD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, kaupalliset ja jäähdytyslaitteet ja -varusteet, kaupalliset jääkaapit, Kylmävitriinit. Sen sijainti on Warsaw, Puola.

 4. VITRINAS GÓMEZ

  Espanja

  VITRINAS GÓMEZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ikkunallinen kylmävitriini, koneet hotelleja varten, kuumalasit. Sen sijainti on Albacete, Espanja.

 5. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Jäähdytysaineet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kuivailmajäähdyttimet, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Jäähdytysaineet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kuivailmajäähdyttimet. Sen sijainti on Sivas, Turkki.

 1. D.I. TRIUMPH

  Kreikka

  D.I. TRIUMPH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaupalliset jääkaapit, kylmäkaapit kaupalliseen käyttöön, Kylmäkaappi leivonnaismyymälöitä ja kahviloita, kylmätiskit myymälöitä, baareja ja ravintoloita varten. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 2. SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH

  Saksa

  SCHMOLKE GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH GROSSKÜCHENSYSTEME GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Krefeld, Saksa.

 1. HOTEL-WERK

  Saksa

  HOTEL-WERK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on St. Georgen, Saksa.

 2. HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH

  Saksa

  HAKA-METALLWARENFABRIK HANS KAPPES GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Weinbach, Saksa.

 3. GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH

  Saksa

  GASTROTECHNIK RAINER BRAND GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Erfurt, Saksa.

 4. GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN )

  Saksa

  GASTRONOMIE-DESIGN ( INHABER: JÜRGEN DANNEMANN ), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Dötlingen, Saksa.

 5. CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE

  Saksa

  CEYLAN GMBH DÖNERSCHNEIDEGERÄTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 6. HYDRACOOLING

  Portugali

  HYDRACOOLING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Markettien varusteet ja tarvikkeet, kylmälaitteiden suunnittelu, kylmälaitteet, kaupalliset ja jäähdytyslaitteet ja -varusteet. Sen sijainti on Guimarães, Portugali.

 7. WECO MIETSERVICE

  Saksa

  WECO MIETSERVICE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Wörth, Saksa.

 8. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Kreikka

  TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, ravintoloiden kylmävitriinit, baarien kylmävitriinit, konditorioiden kylmätiskit, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Langada, Kreikka.

 1. BANHOLZER AG

  Sveitsi

  BANHOLZER AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Deitingen, Sveitsi.

 2. TASTVIN

  Ranska

  TASTVIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viinilaatikko, viinikellarit viinin vanhentamista varten, modulaariset viinipullotelineet, ilmastoidut viinikaapit. Sen sijainti on La Ciotat, Ranska.

 3. STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL

  Saksa

  STURM - KOMPLETTLÖSUNGEN FÜR DEN HANDEL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 4. FRIGOTEKNIKA GROUP

  Pohjois-Makedonia

  FRIGOTEKNIKA GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kauppojen varusteet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kauppojen varusteet, Pakastimet. Sen sijainti on Zherovjane, Pohjois-Makedonia.

 5. RA-VIT ZAGREB

  Kroatia

  RA-VIT ZAGREB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämpimänä pitävät lasikaapit leivonnaisille, kauppojen vitriinit. Sen sijainti on Lucko-Zagreb, Kroatia.

 6. CLIMAVER

  Kreikka

  CLIMAVER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkaappikaasut, kaupalliset jääkaapit, kaasut ja jäähdytysnesteet jäähdytysvarusteita ja -laitteita varten, ilmastointilaitteet. Sen sijainti on Veria, Kreikka.

 7. HEFA KÜHLMÖBEL GMBH

  Saksa

  HEFA KÜHLMÖBEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Sulzbach-Rosenberg, Saksa.

 8. FEUER & EIS HÖLLER

  Saksa

  FEUER & EIS HÖLLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Sen sijainti on Niederneisen, Saksa.

 9. WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH

  Saksa

  WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäähdytyskalusteet, vaatenaulakko, matalat pöydät. Sen sijainti on Remshalden, Saksa.

 10. NOVUM (OVERSEAS) LTD

  Irlanti

  NOVUM (OVERSEAS) LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäkalusteet, kannelliset pakastimet, pakastearkut, jäähdytyslaitteet jäätelöntuotantoa varten. Sen sijainti on Dublin, Irlanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen