• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jäähdytysaineet

Tulokset hakusanalle

Jäähdytysaineet - Tuonti ja vienti

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thaimaa

  Verified by europages badge

  Our range of refrigerant gases can be used for transport, refrigeration, and air conditioning applications. With zero ozone depletion potential (ODP), our gases meet the world’s toughest environmental standards. Here at Global Gases Group Thai, we have a complete range of refrigerant gases available for you to choose from, so don’t hesitate to find something suitable today. Our refrigerant gases are suitable for various needs and wants and are suitable for an array of refrigeration and cooling applications. We supply a wide range of high-quality refrigerant gases, here at Global Gases Group Thai, each of which is quick and easy to use. The refrigerant gases we have in stock are all designed to offer high efficiency and provide quality performance for your refrigeration needs, no matter which gas cylinder you require. Global Gases Group Thai has a range of cylinder sizes to suit your appliance needs specifically. Our products: HFC refrigerants, HC refrigerants, HFO refrigerants, CFC refrigerants, Helium gas, HCFC refrigerants, MAPP gas, refrigerant spare parts and refrigerant iso tank. Partner with us and witness firsthand how our dedication transforms the way you approach refrigeration solutions.

 2. UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER

  Saksa

  Verified by europages badge

  UWE ELECTRONIC GMBH HANS BURKHARTSMAIER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Unterhaching, Saksa.

 3. LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  LANDIG + LAVA GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Bad Saulgau, Saksa.

 4. VAUST KÜHLTECHNIK GBR

  Saksa

  Verified by europages badge

  VAUST KÜHLTECHNIK GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Weilmünster, Saksa.

 5. THÜMAG

  Saksa

  Verified by europages badge

  THÜMAG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Multiple circuit coolers, lämpöpumput, Spindle coolers, Process refrigeration units, Coolers for polishing compounds, 9L, Coolers for polishing compounds, 30L, Industrial cooling plants, Refrigeration technology (refrigeration machines and systems), Refrigeration machines and systems for industry. Sen sijainti on Döbritschen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SCHNEIDER MEDICAL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHNEIDER MEDICAL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hyvinvointi ja kuntoutus, Cooling logistics, Ice packs, Face masks, Cold chain, Medical compresses, Powder compresses, Gel compresses, Heat cushions. Sen sijainti on Rheinau, Saksa.

 2. PARS SOGUTMA

  Turkki

  PARS SOGUTMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysaineet, Jäähdytysaineet, konditorioiden kylmätiskit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. TECHNOTRANS SE

  Saksa

  TECHNOTRANS SE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teolliset jäähdytyslaitteet, teollisuuden jäähdytyslaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Sassenberg, Saksa.

 4. S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION

  Turkki

  S2000 COMMERCIAL KITCHEN AND REFRIGERATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuuskeittiöt, kylmähuoneet, jäähdytyslaitteistot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. INOVA COLD ROOM DOOR,SANDWICH PANEL AND REFRIGERATION

  Turkki

  INOVA COLD ROOM DOOR,SANDWICH PANEL AND REFRIGERATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ovet, kylmähuoneet, Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  FRIGOLINE SOGUTMA ISITMA DIS TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Jäähdytysaineet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kuivailmajäähdyttimet, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Jäähdytysaineet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kuivailmajäähdyttimet. Sen sijainti on Sivas, Turkki.

 2. LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH

  Saksa

  LABOR- UND REINRAUMTECHNIK ARNSDORF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kryostaatit, muovinvalmistus, termostaatit, laboratoriovaunut. Sen sijainti on Arnsdorf, Saksa.

 1. HORTON EUROPE GMBH & CO. KG

  Saksa

  HORTON EUROPE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Jäähdytysaineet, Tuulettimet ja puhaltimet - teollisuuden, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Jäähdytysaineet, intercooler, Tuulettimet ja puhaltimet - teollisuuden. Sen sijainti on Schweinfurt, Saksa.

 2. ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION

  Turkki

  ENTEK SOGUTMA / ENTEK REFRIGERATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla konditorioiden kylmätiskit, Kylmäkaappi leivonnaismyymälöitä ja kahviloita, kylmäkaapit konditorioihin. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  KREUTZTRÄGER KÄLTETECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 4. BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS

  Saksa

  BALLING KÜHLANLAGEN INH. WALTRAUD BALLING-BONGERS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Burladingen, Saksa.

 5. FRIMONDO GMBH

  Saksa

  FRIMONDO GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 6. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Turkki

  SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusuunin alusta - laitteisto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysaineet, Lusikat, haarukat ja veitset, Jäähdytysaineet, Lusikat, haarukat ja veitset, siivouskärryt. Sen sijainti on Karatay, Turkki.

 7. BOXCOLD ROMÂNIA

  Romania

  BOXCOLD ROMÂNIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 8. ERNST WINNINGER GMBH

  Itävalta

  ERNST WINNINGER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Regau, Itävalta.

 1. IBH INGENIEURBÜRO HARM ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Saksa

  IBH INGENIEURBÜRO HARM ANTRIEBSTECHNIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusasiantuntijat, moottorit ja käynnistys, venemoottorien huolto, veneiden rakentaminen, Teollisuusasiantuntijat. Sen sijainti on Norderstedt, Saksa.

 2. OSELECTION

  Espanja

  OSELECTION, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kodin sähkölaite, puhelimet, valokuvaus. Sen sijainti on Revilla De Camargo, Espanja.

 3. BEIJER REFRIGERATION, UAB

  Liettua

  BEIJER REFRIGERATION, UAB, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Kompressorit, Kondensaattorit, Jäähdytysaineet, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Kompressorit, Kondensaattorit, Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 4. ACT COMMODITIES

  Hollanti

  ACT COMMODITIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pörssi- ja tavaramarkkinat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysaineet, polttoaine, Jäähdytysaineet, öljyt, biopolttoaineet. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 5. CBR FOOD TECHNIC GMBH

  Saksa

  CBR FOOD TECHNIC GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Karft, Saksa.

 6. KUSTEC KÄLTE- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Itävalta

  KUSTEC KÄLTE- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ilmastointi, vety, teolliset kylmälaitteet, jäähdyttimet. Sen sijainti on Judenau, Itävalta.

 7. PUR-SYSTEMBAU GMBH

  Saksa

  PUR-SYSTEMBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Michelau, Saksa.

 8. ENERGYST RENTAL SOLUTIONS

  Hollanti

  ENERGYST RENTAL SOLUTIONS, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Voimayksiköt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysaineet, yhteistuotantoryhmät, Jäähdytysaineet, teolliset kylmälaitteet. Sen sijainti on Breda, Hollanti.

 9. DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turkki

  DNS TEKNIK IC VE DIS TICARET LTD.STI., on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla purukumin tuotantokoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Turgutlu, Turkki.

 10. JACINTO REDONDO S.L.

  Espanja

  JACINTO REDONDO S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytysaineet. Sen sijainti on Plasencia, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen