• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jäähdytyssäiliöt

Tulokset hakusanalle

Jäähdytyssäiliöt - Tuonti ja vienti

 1. GLOBAL GASES GROUP THAI CO LTD

  Thaimaa

  Verified by europages badge

  Our range of refrigerant gases can be used for transport, refrigeration, and air conditioning applications. With zero ozone depletion potential (ODP), our gases meet the world’s toughest environmental standards. Here at Global Gases Group Thai, we have a complete range of refrigerant gases available for you to choose from, so don’t hesitate to find something suitable today. Our refrigerant gases are suitable for various needs and wants and are suitable for an array of refrigeration and cooling applications. We supply a wide range of high-quality refrigerant gases, here at Global Gases Group Thai, each of which is quick and easy to use. The refrigerant gases we have in stock are all designed to offer high efficiency and provide quality performance for your refrigeration needs, no matter which gas cylinder you require. Global Gases Group Thai has a range of cylinder sizes to suit your appliance needs specifically. Our products: HFC refrigerants, HC refrigerants, HFO refrigerants, CFC refrigerants, Helium gas, HCFC refrigerants, MAPP gas, refrigerant spare parts and refrigerant iso tank. Partner with us and witness firsthand how our dedication transforms the way you approach refrigeration solutions.

 2. ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR

  Saksa

  Verified by europages badge

  ASPECT QUALITY GMBH PRÜFLABOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Reutlingen, Saksa.

 3. UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI

  Turkki

  UCKAR SUT GIDA VE ZIRAI URUN. SAN VE TIC LTD. STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meijerit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, maito, juustolat, Jäähdytyssäiliöt, Elintarvikkeiden sekoituskoneet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG

  Saksa

  KLIMA SYSTEMS GESELLSCHAFT FÜR KLIMAPRÜFTECHNIK UND UMWELTSIMULATION MBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Nümbrecht, Saksa.

 5. CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH

  Saksa

  CTS CLIMA TEMPERATUR SYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Hechingen, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG

  Saksa

  THERMOTEC WEILBURG GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Weilburg, Saksa.

 2. DENKROM MILK PROCESSING MACHINE

  Turkki

  DENKROM MILK PROCESSING MACHINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meijerit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Juustonvalmistuskoneet, Jogurtinvalmistuskoneet, Jäähdytyssäiliöt, Juustonvalmistuskoneet, Jogurtinvalmistuskoneet, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 3. MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA

  Espanja

  MAFRISA - MADURACIÓN Y FRIGORÍFICOS SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kylmähuoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Carcaixent-Valencia, Espanja.

 4. AGROMASTERS LTD

  Kreikka

  AGROMASTERS LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lypsykoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, lypsylaitteet, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Thessaloniki, Kreikka.

 5. HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L.

  Italia

  HVM HIGH VACUUM MAINTENANCE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Livorno, Italia.

 1. SERAP INDUSTRIES

  Ranska

  SERAP INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, hydraulinen jäähdytin, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Gorron, Ranska.

 2. ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS

  Saksa

  ENGIE DEUTSCHLAND GMBH TEST BENCHES & ENVIRON. SIMULATIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD.

  Turkki

  GENÇTAR MAKINE SANAYI IMPORT&EXPORT CO. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lypsykoneet ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, maatalouskoneet ja -laitteet, automaattiset lypsykoneet, lannanluontilaitteet ja -tarvikkeet, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL

  Espanja

  GALVÁN FRÍO INDUSTRIAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusjäähdytys, kylmälaitteet, jäähdytyshihna, Myymälöiden kylmälaitteet. Sen sijainti on Beriain, Espanja.

 3. DENKROM

  Turkki

  DENKROM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meijerit - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Juustonvalmistuskoneet, Jäähdytyssäiliöt, Juustonvalmistuskoneet, Jäähdytyssäiliöt, ruoanvalmistuslaitteet. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 4. EURO COLD SRL

  Italia

  EURO COLD SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden jäähdytysaineet, Lämmönvaihtimet, Veden jäähdytysaineet, Lämmönvaihtimet. Sen sijainti on Bomporto, Italia.

 5. HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C.

  Puola

  HYDROKOMPLET GRZEGORZ DRESZLER, ANDRZEJ MOLCZYŃSKI S.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Grudziądz, Puola.

 6. NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH

  Saksa

  NORDFROST KÜHL UND LAGERHAUS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekuljetus - logistiikkapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytyssäiliöt, Varastot - kylmävarastointi, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytyssäiliöt, Varastot - kylmävarastointi. Sen sijainti on Schortens, Saksa.

 7. FEMAK SOGUTMA

  Turkki

  FEMAK SOGUTMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. WUXI YUBING COOLING EQUIPMENT CO., LTD.

  Kiina

  WUXI YUBING COOLING EQUIPMENT CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäähdytystornit. Sen sijainti on Xibei Town, Kiina.

 1. OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM

  Turkki

  OZÇAGRI PASLANMAZ - LIDER KROM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maidonkäsittelykoneet. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 2. SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD.

  Kiina

  SUZHOU BRIGHTECH CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Virvoitusjuomateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastosäiliöt, Jäähdytyssäiliöt, Varastosäiliöt, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Suzhou, Kiina.

 3. BRNOFROST SPOL. S R.O.

  Tsekin tasavalta

  BRNOFROST SPOL. S R.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkökomponentit ja -osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytyssäiliöt, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Sen sijainti on Brno Cernovice, Tsekin tasavalta.

 4. SALIS ET FILS

  Benin

  SALIS ET FILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pähkinäpuu. Sen sijainti on Cotonou, Benin.

 5. THERMOBIL - MOBILE KÜHLLAGER GMBH

  Saksa

  THERMOBIL - MOBILE KÜHLLAGER GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Neuss, Saksa.

 6. ETSCHEID ANLAGEN GMBH

  Saksa

  ETSCHEID ANLAGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Sen sijainti on Neustadt, Saksa.

 7. IZGI KROM MAK.SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkki

  IZGI KROM MAK.SAN.TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Burdur, Turkki.

 8. ZHEJIANG STAR AUTO PARTS CO., LTD

  Kiina

  ZHEJIANG STAR AUTO PARTS CO., LTD, joka toimii toimialalla Jäähdytyssäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vesipumput. Sen sijainti on Wenzhou, Kiina.

 9. SCHREUDER & CO. B.V.

  Hollanti

  SCHREUDER & CO. B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Dordrecht, Hollanti.

 10. NIJSSEN KOELING B.V.

  Hollanti

  NIJSSEN KOELING B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyssäiliöt, Jäähdytyssäiliöt. Sen sijainti on Leiden, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen