• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jääkaapit- kotitalouden

Tulokset hakusanalle

Jääkaapit- kotitalouden - Tuonti ja vienti

 1. TRW KÄLTE – KLIMA – TECHNIK INH. TRIBELNIGG WALTER

  Itävalta

  TRW KÄLTE – KLIMA – TECHNIK INH. TRIBELNIGG WALTER, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Klagenfurt, Itävalta.

 2. SARL VERAL VIKING U-LINE

  Ranska

  SARL VERAL VIKING U-LINE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kotitalouskoneet - suuret, Liesi, Kotitalouskoneet - suuret. Sen sijainti on Dardilly, Ranska.

 3. MC - DESIGN PRODUKTION- UND HANDELSGESMBH

  Itävalta

  MC - DESIGN PRODUKTION- UND HANDELSGESMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Salzburg, Itävalta.

 4. NORDIC EXPORTS APS

  Tanska

  NORDIC EXPORTS APS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jenkkikaappi, pakastin, Pesukone. Sen sijainti on Herfølge, Tanska.

 5. PROSO

  Turkki

  PROSO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Turquie, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ART & CRAFT

  Belgia

  ART & CRAFT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla multimediatuote, järjestelmäkamerat, Tietokonelaitteet, kodinkoneiden tarvikkeet. Sen sijainti on Mariakerke, Belgia.

 2. OLITREM - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, S.A

  Portugali

  OLITREM - INDÚSTRIA DE REFRIGERAÇÃO, S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäpöydät myymälöitä, baareja ja ravintoloita varten. Sen sijainti on Tremês, Portugali.

 3. SILVERLINE EV GERECLERI A.S.

  Turkki

  SILVERLINE EV GERECLERI A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keittiön liesituulettimet ja poistoimurit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kotitalouskoneet - suuret, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti, Jääkaapit, kotitalouden, Mikroaaltouunit, Kotitalouskoneet - suuret, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti, Jääkaapit, kotitalouden, Mikroaaltouunit. Sen sijainti on ISTANBUL, Turkki.

 4. ICESHOP

  Belgia

  ICESHOP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäähdytyshuoneet, frigobar, kylmätilojen hyllyköt. Sen sijainti on Alleur, Belgia.

 5. LIEBHERR

  Belgia

  LIEBHERR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kodin kylmälaitteet, kaupalliset jääkaapit, jääkaapit, kodinkoneet jääkaapit. Sen sijainti on Ternat, Belgia.

 1. HANS KREMPL HAUSTECHNIK GMBH

  Saksa

  HANS KREMPL HAUSTECHNIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Pyykinpesukoneet, kotitalouden, varaosat, kodinkoneiden tarvikkeet, kotitalouskoneiden saranat. Sen sijainti on Koblenz, Saksa.

 2. GRAM DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  GRAM DEUTSCHLAND GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääkaapit, kotitalouden, Jäähdytystornit, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, Jääkaapit, kotitalouden, Jäähdytystornit, Leipomot - koneet ja tarvikkeet, kodin sulatuslaitteet. Sen sijainti on Sarstedt, Saksa.

 1. COOLCONCEPT

  Luxemburg

  COOLCONCEPT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vedenpehmennysaineet, sähköiset jääpalakoneet yhteisöjen käyttöön, Pakastimet, kylmähuone, Vedenpehmennysaineet. Sen sijainti on Steinsel, Luxemburg.

 2. COOL-TEAM

  Luxemburg

  COOL-TEAM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääkaapit, kotitalouden, Jääkaapit, kotitalouden, ilmastointilaitteet rakennusta varten, pakastekontit, kylmälaitteiden huolto. Sen sijainti on Wormeldange, Luxemburg.

 3. SASA TRADING GMBH

  Saksa

  SASA TRADING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 4. ZHUHAI RUNSHENG ELECTRIC APPLIANCES CO.,LTD

  Kiina

  ZHUHAI RUNSHENG ELECTRIC APPLIANCES CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Zhuhai, Kiina.

 5. ALTEX IMPEX S.R.L.

  Romania

  ALTEX IMPEX S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Ompelukoneet, kotitalouden, Leivänpaahtimet, Kotitalouskoneet - suuret, Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Ompelukoneet, kotitalouden, Leivänpaahtimet, Kotitalouskoneet - suuret. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 6. SKOUSEN.DK

  Tanska

  SKOUSEN.DK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Kuivausrummut, kotitalouden, Jääkaapit, kotitalouden, Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Kuivausrummut, kotitalouden, Jääkaapit, kotitalouden, astianpesukone. Sen sijainti on Risskov, Tanska.

 7. SAMEDAY FRIDGE REPAIRS AGS REFRIGERATION

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SAMEDAY FRIDGE REPAIRS AGS REFRIGERATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäähdytystekniikkapalvelut. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. IMI CORNELIUS EUROPE

  Belgia

  IMI CORNELIUS EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tiskialtaat, laskuri, järjestöjen tarvikkeet. Sen sijainti on Kapellen, Belgia.

 1. NOUVEL AIR

  Espanja

  NOUVEL AIR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jaetturakenteiset ilmastointilaitteet, ilmastointi. Sen sijainti on Lucena, Espanja.

 2. EURO SHOP MARKET KFT.

  Unkari

  EURO SHOP MARKET KFT., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kannettavat tietokoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuivausrummut, kotitalouden, Jääkaapit, kotitalouden, Matkapuhelimet, Kuivausrummut, kotitalouden, Jääkaapit, kotitalouden, Matkapuhelimet. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 3. FOSHAN ORIENTAL TRADING CO., LTD.

  Kiina

  FOSHAN ORIENTAL TRADING CO., LTD., on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Foshan, Kiina.

 4. LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A.

  Portugali

  LISBONENSE SOM - SOCIEDADE IMPORTADORA DE EQUIPAMENTOS ELECTRONICOS, S.A., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pyykinpesukoneet, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liedet, Jääkaapit, kotitalouden, Kuivausrummut, kotitalouden, Kotitalouskoneet - suuret, Liedet, Jääkaapit, kotitalouden, Kuivausrummut, kotitalouden, Kotitalouskoneet - suuret. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 5. MEDIA MARKT TV-HIFI-ELEKTRO GMBH REGENSBURG

  Saksa

  MEDIA MARKT TV-HIFI-ELEKTRO GMBH REGENSBURG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääkaapit, kotitalouden, Televisiot, videot ja radiot, Pyykinpesukoneet, kotitalouden, Jääkaapit, kotitalouden, Televisiot, videot ja radiot, Pyykinpesukoneet, kotitalouden. Sen sijainti on Regensburg, Saksa.

 6. NOVY

  Belgia

  NOVY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla liesituulettimet, paistotasot. Sen sijainti on Kuurne, Belgia.

 7. ET "APOGEE99" QNKO DIMITROV

  Bulgaria

  ET "APOGEE99" QNKO DIMITROV, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Burgas, Bulgaria.

 8. BEST-MEDIA.PL SPRZĘT AGD RTV

  Puola

  BEST-MEDIA.PL SPRZĘT AGD RTV, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkaapit, pesukoneet. Sen sijainti on Łochów, Puola.

 9. AMERICAN APPLIANCES

  Hollanti

  AMERICAN APPLIANCES, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääkaapit, kotitalouden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmastointilaitteet, pehmennysaineet, Ilmastointilaitteet. Sen sijainti on Nieuwendijk, Hollanti.

 10. MARS S.A.S. DI TOMEZZOLI RENZO GIOVANNI & C.

  Italia

  MARS S.A.S. DI TOMEZZOLI RENZO GIOVANNI & C., joka toimii toimialalla Lämmönvaihtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääkaapit, kotitalouden, lämmönvaihtimet kiintein putkin yksityis- ja teollisuuskäyttöön, Jääkaapit, kotitalouden. Sen sijainti on Arluno, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen