• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska

Tulokset hakusanalle

Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska - Tuonti ja vienti

 1. TUTTOGHIACCIO

  Italia

  TUTTOGHIACCIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, pienet jääpalat, jääkuutiot, ravintolatarvikkeet, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Roma, Italia.

 2. ICE CUBE SRL

  Italia

  ICE CUBE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkuutiot, pienet jääpalat, elintarvike- ja säilyketeollisuuden tarvikkeet. Sen sijainti on Termini Imerese, Italia.

 3. ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO

  Italia

  ICEBLOCK S.R.L.S.- FABBRICA DEL GHIACCIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Altavilla Silentina, Italia.

 4. TEX ICE

  Belgia

  TEX ICE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmiit jääpalapussit, jääkuutiot, jääkuutioiden valmistus, pienet jääpalat. Sen sijainti on Lasne, Belgia.

 5. GELO.PT

  Portugali

  GELO.PT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarviketeollisuuden jäätelökoneet, jääkuutiot, jään valmistus. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MISTER ICE

  Belgia

  MISTER ICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. OCEANICE CO., LTD.

  Etelä-Korea

  OCEANICE CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääpalakoneet, vesijäälaitteet ja -tarvikkeet, jäädytetyn veden tuotantolaitteet, jääharkot. Sen sijainti on Busan, Etelä-Korea.

 3. BUZMAT

  Turkki

  BUZMAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkuutiot, valmiit jääpalapussit, jääkuutioiden valmistus. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 4. CUBIFORMA S.L.

  Espanja

  CUBIFORMA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäätelökoneet. Sen sijainti on Orihuela-Alicante, Espanja.

 5. FREEZ CENTER BIERVLIET

  Belgia

  FREEZ CENTER BIERVLIET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, Keittiöhuonekalut, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, Keittiöhuonekalut, hotellitarvikkeet, ravintolatarvikkeet. Sen sijainti on Diksmuide, Belgia.

 1. HOSHIZAKI FRANCE

  Ranska

  HOSHIZAKI FRANCE, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, kylmiöpöydät, kylmäkalusteet, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, jääpalakoneet. Sen sijainti on Roissy Charles De Gaulle Cedex, Ranska.

 2. HIELO VALMAR

  Espanja

  HIELO VALMAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkuutiot, jään valmistus. Sen sijainti on Jerez De La Frontera-Cádiz, Espanja.

 1. GLA-GLA

  Belgia

  GLA-GLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmiit jääpalapussit, jäätelöteollisuuden kylmälaitteet, jäätelökoneet myymälöitä, baareja ja ravintoloita varten. Sen sijainti on Wavre, Belgia.

 2. ICE GROUP SRL

  Italia

  ICE GROUP SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkuutiot, jäätelökoneet myymälöitä, baareja ja ravintoloita varten. Sen sijainti on Settimo Milanese, Italia.

 3. TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  TERMODIZAYN TERMIK CIHAZLAR SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkuutio- ja jäämurskakoneet, teolliset kylmälaitteet, kylmähuoneet yhteisöille. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. ICEPROD JM

  Belgia

  ICEPROD JM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valmiit jääpalapussit. Sen sijainti on Chénée, Belgia.

 5. ZIEGRA ESPAÑA, S.L.

  Espanja

  ZIEGRA ESPAÑA, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalojen käsittelylaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, elintarviketeollisuuden jäätelökoneet, pienet jääpalat, jäätelöntuottaja, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Lorquí, Espanja.

 6. ESPAI SOTA ZERO

  Espanja

  ESPAI SOTA ZERO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakasteet, Pakasteet, varasto pakasteille, jään valmistus, ammattilaispakastimet. Sen sijainti on Campredó, Espanja.

 7. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Italia

  BREMA ICE MAKERS S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakastelokerot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, jääkuutio- ja jäämurskakoneet, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, jäätelöntuottaja. Sen sijainti on Villa Cortese, Italia.

 8. ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH

  Saksa

  ZIEGRA-EISMASCHINEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, tarvikkeet ja varaosat, elintarviketeollisuuden jäätelökoneet, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, jäädytetyn veden tuotantolaitteet. Sen sijainti on Isernhagen, Saksa.

 1. ICE TECH

  Espanja

  ICE TECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 2. LABOTRONICS INC.

  Yhdysvallat

  LABOTRONICS INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Biolääketieteelliset laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, jäänpoistimet jäähdytysvarusteita ja -laitteita varten, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Va, Yhdysvallat.

 3. FREE ICE

  Italia

  FREE ICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarviketeollisuuden jäätelökoneet, jäätelökoneet myymälöitä, baareja ja ravintoloita varten. Sen sijainti on Catania, Italia.

 4. HIELO EXPRESS

  Espanja

  HIELO EXPRESS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäänvalmistuskoneet teollisuuskäyttöön, jääkuutiot. Sen sijainti on Ripollet, Espanja.

 5. STAFF ICE SYSTEM SRL

  Italia

  STAFF ICE SYSTEM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäätelökoneet, jääpalakoneet, jäätelökoneet, jäätelökoneet myymälöitä, baareja ja ravintoloita varten. Sen sijainti on rimini, Italia.

 6. ICE MILL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ICE MILL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jääkuutiot, valmiit jääpalapussit. Sen sijainti on Bristol, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. CALAIS ENERGIE

  Ranska

  CALAIS ENERGIE, joka toimii toimialalla Paineilmatyökalut ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Calais, Ranska.

 8. GLACIERES DE LA COTE D'AZUR

  Ranska

  GLACIERES DE LA COTE D'AZUR, joka toimii toimialalla Paineilmatyökalut ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska, Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Nice, Ranska.

 9. SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN ICEUPS REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset, tikkujäätelö- tai rouhejäätelökoneet, Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Sen sijainti on Fuyong, Kiina.

 10. ANYICE CO,.LTD.

  Etelä-Korea

  ANYICE CO,.LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jääpalalaitteet - kuutiot ja jäämurska. Sen sijainti on Hwasung-si Gyeonggi-do. Korea., Etelä-Korea.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen