• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jälkiruoat- maitopohjaiset

Tulokset hakusanalle

Jälkiruoat- maitopohjaiset - Tuonti ja vienti

 1. GILFI

  Belgia

  Verified by europages badge

  GILFI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäätelö ja sorbetit, Ice-cream manufacturer, Jäätelö ja sorbetit, Ice-cream, jäätelöjälkiruuat, kermakakut, jäätelöt, Ice-cream manufacturer, Ice-cream supplier. Sen sijainti on Francorchamps, Belgia.

 2. KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH

  Saksa

  KOMET GEROLF PÖHLE & CO. GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Großpostwitz, Saksa.

 3. GULSENOGLU BAKLAVA

  Turkki

  GULSENOGLU BAKLAVA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. REVALA LTD

  Eesti

  REVALA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäätelö ja sorbetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maitotiiviste ja -jauhe, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Jäätelön valmistus - koneet ja laitteet, Jälkiruoat, maitopohjaiset, Maitotiiviste ja -jauhe, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Jäätelön valmistus - koneet ja laitteet, Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Keila, Eesti.

 5. LE PETIT BASQUE

  Ranska

  LE PETIT BASQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jogurttien valmistus, Lampaanmaito, uuhet. Sen sijainti on Saint Medard D'eyrans, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NAZLI LOKMA IZMIR

  Turkki

  NAZLI LOKMA IZMIR, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 2. LOKMACI IZMIR

  Turkki

  LOKMACI IZMIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. RAMON SIRVENT CRUZ

  Espanja

  RAMON SIRVENT CRUZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäatelö, tukkumyynti. Sen sijainti on Murcia, Espanja.

 4. TINE SA

  Norja

  TINE SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kerma. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jälkiruoat, maitopohjaiset, Hedelmämehut, Meijerituotteet, Jälkiruoat, maitopohjaiset, Hedelmämehut, Meijerituotteet. Sen sijainti on Oslo, Norja.

 5. DIDESS

  Belgia

  DIDESS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keksit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jälkiruoat, maitopohjaiset, Pikkuleivät, Jälkiruoat, maitopohjaiset, suolainen kakku, Pikkuleivät. Sen sijainti on Lille, Belgia.

 1. SANTA GADEA

  Espanja

  SANTA GADEA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Burgos, Espanja.

 2. HUNER LOKMA

  Turkki

  HUNER LOKMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. GRANJA EL PRAT

  Espanja

  GRANJA EL PRAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pastöroitu tuore maito, maustamaton jogurtti, vanukkaat, tuorejuustot. Sen sijainti on Ametlla Del Valles, L, Espanja.

 2. AGRODOUBS

  Ranska

  AGRODOUBS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valmisateriat, pakastetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Kakkuainekset, Jälkiruoat, maitopohjaiset, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Kakkuainekset, Jälkiruoat, maitopohjaiset, leipomoiden. Sen sijainti on Flagey, Ranska.

 3. YONEST, TRUE YOGURT, LDA

  Portugali

  YONEST, TRUE YOGURT, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kreikkalainen jogurtti, vaatteiden valmistus. Sen sijainti on Venda Do Pinheiro, Portugali.

 4. DE PARIS A BREST

  Ranska

  DE PARIS A BREST, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jälkiruoat. Sen sijainti on Lorient, Ranska.

 5. BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG

  Saksa

  BAYERISCHE MILCHINDUSTRIE EG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Juusto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoka ja juomat - aineosat, Meijerituotteet, Jälkiruoat, maitopohjaiset, Ruoka ja juomat - aineosat, Meijerituotteet, Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Landshut, Saksa.

 6. DS DESSERT

  Ranska

  DS DESSERT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jälkiruokien valmistus laitoksille, valmistus ja tukkumyynti. Sen sijainti on La Seyne-Sur-Mer, Ranska.

 7. PASTIERA GIDA

  Turkki

  PASTIERA GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäatelö, tukkumyynti. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. AZERI IZMIR LOKMA

  Turkki

  AZERI IZMIR LOKMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. IGNACE

  Belgia

  IGNACE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, Jälkiruoat, maitopohjaiset, Leivät, leivosmyymälä, Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Roeselare, Belgia.

 2. SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER

  Valko-Venäjä

  SOLE PROPRIETOR MINKEVICH ALEXANDER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Riskipääomayritykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jälkiruoat, maitopohjaiset, kahvisekoitukset baareja varten, Jälkiruoat, maitopohjaiset, kahvisekoitukset ravintoloita varten, kahvijuomat. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 3. BACCO S.R.L.

  Italia

  BACCO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suklaattomat makeiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jälkiruoat, maitopohjaiset, Viinerit ja pullat, Jälkiruoat, maitopohjaiset, Viinerit ja pullat. Sen sijainti on Bronte, Italia.

 4. DE ZEUTEHOEVE

  Belgia

  DE ZEUTEHOEVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pastöroitu tuore maito. Sen sijainti on Puurs, Belgia.

 5. La Roche Laitiere

  Ranska

  La Roche Laitiere, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla juustot ja maitotuotteet. Sen sijainti on Brulain, Ranska.

 6. HERMAN DESSERTS

  Belgia

  HERMAN DESSERTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaakao ja suklaa, tiramisu, Kaakao ja suklaa. Sen sijainti on Oostende, Belgia.

 7. GLACES DESMET

  Belgia

  GLACES DESMET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Sen sijainti on Petit-enghien, Belgia.

 8. CASA GRANDE DE XANCEDA

  Espanja

  CASA GRANDE DE XANCEDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luomujogurtti, luomujuusto. Sen sijainti on Mesía, Espanja.

 9. VERBAU

  Belgia

  VERBAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jälkiruoat, maitopohjaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jäätelöjälkiruuat. Sen sijainti on Leuze-en-hainaut, Belgia.

 10. ALL TAB S.R.L.

  Italia

  ALL TAB S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suklaattomat makeiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jälkiruoat, maitopohjaiset, Viinerit ja pullat, Jälkiruoat, maitopohjaiset, Viinerit ja pullat. Sen sijainti on Vercelli, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen