• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • järjestäminen- seminaarit ja konferenssit

Tulokset hakusanalle

Järjestäminen- seminaarit ja konferenssit - Tuonti ja vienti

 1. CLUB 1810

  Ranska

  10 minuutin päässä St Étiennestä ja 40 minuutin päässä Lyonista sijaitseva SAS 1810 Village ottaa sinut vastaan Talaudièressa yöelämääsi viihdyttävän Club 1810: n yhteydessä, mutta myös yksityisiä, ammatillisia ja yhteistyötapahtumiasi järjestävän Garden XVIII: n yhteydessä. Garden XVIII viihdyttää sinua poikkeavalla ilmapiirillään niin sisätiloissa (cocktail- tai seminaarisalit) kuin ulkonakin (terassit ja puutarhat).

 2. LE PASS

  Belgia

  LE PASS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, konferenssisalien vuokraus, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Frameries, Belgia.

 3. LE MONT D'ANON

  Ranska

  LE MONT D'ANON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Luokkahuoneet - vuokraus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, varustetut kokoussalit, seminaarien järjestäminen. Sen sijainti on Goviller, Ranska.

 4. ACTIV PROVENCE

  Ranska

  ACTIV PROVENCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yritystapahtumien järjestäminen. Sen sijainti on Aubagne, Ranska.

 5. 4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE

  Espanja

  4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LLUISA LLULL EVENTS

  Espanja

  LLUISA LLULL EVENTS, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapahtumien järjestäminen, kongressit, häiden järjestäminen. Sen sijainti on Palma-Illes Balears, Espanja.

 2. AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL

  Espanja

  AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla emäntäpalveluja välittävä toimisto, tapahtumanjärjestäjä, emännät, emännät ja stuertit. Sen sijainti on Palma De Mallorca, Espanja.

 3. MUST

  Ranska

  MUST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Erikoistapahtumaviestintä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, projektien digitalisointi, virtuaalitodellisuus, yritystapahtumien järjestäminen, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Gif Sur Yvette, Ranska.

 4. AGENCE BRAND ET CONSULTANT

  Réunion

  AGENCE BRAND ET CONSULTANT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapahtumien järjestäminen, kokousten järjestäminen. Sen sijainti on Saint Paul, Réunion.

 5. STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT

  Saksa

  STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit ja seminaarit. Sen sijainti on Bokholt-Hanredder, Saksa.

 1. 10 WATT VENUE

  Italia

  10 WATT VENUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, vuokraus esityksiä ja tapahtumia varten, tapahtumatilojen vuokraus, videotuotannot, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Milano, Italia.

 2. VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kongressi- ja kokouskeskus, Varustellut toimistot - vuokraus. Sen sijainti on St. Austell, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. GTEC GROUPE

  Tunisia

  GTEC GROUPE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla opetus- ja koulutusneuvonta ja -palvelut. Sen sijainti on Ariana, Tunisia.

 2. LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON

  Saksa

  LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 3. EFFE ERRE CONGRESSI SRL

  Italia

  EFFE ERRE CONGRESSI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vuokraus esityksiä ja tapahtumia varten. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 4. ENALIA EVENTS

  Kreikka

  ENALIA EVENTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla palvelut messujen, näyttelyjen ja kongressien järjestämistä varten, puhelinkonferenssipalvelut, matkailupalvelut. Sen sijainti on Patras, Kreikka.

 5. DAEMSHOF

  Belgia

  DAEMSHOF, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, juhlasalien vuokraus, hääpuku, korkeintaan 60-paikkaisten seminaarisalien vuokraus. Sen sijainti on Noorderwijk (herentals), Belgia.

 6. SMART CONGRESS S.L.

  Espanja

  SMART CONGRESS S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tilapäisapu - kansainvälisen henkilökunnan rekrytointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, messuemännät, emäntäpalvelu, henkilökuntapalvelut, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 7. KASTEEL VAN ZWIJNAARDE COUNTRYCLUB

  Belgia

  KASTEEL VAN ZWIJNAARDE COUNTRYCLUB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Juhla- ja vastaanottotilat, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Juhla- ja vastaanottotilat, juhlasali ja puutarha, maatalo. Sen sijainti on Zwijnaarde, Belgia.

 8. CHATEAU FORT DE FELUY

  Belgia

  CHATEAU FORT DE FELUY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Juhla- ja vastaanottotilat, Kokous- ja seminaarisalit, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, häiden järjestäminen, Juhla- ja vastaanottotilat, Kokous- ja seminaarisalit. Sen sijainti on Feluy, Belgia.

 1. GLOBE EVENTS CONSULTING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GLOBE EVENTS CONSULTING LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. LEICESTER CONFERENCES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LEICESTER CONFERENCES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Leicester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. THE CONFERENCE COMPANY

  Belgia

  THE CONFERENCE COMPANY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, tapahtumanjärjestäjä, tapahtumien järjestäminen, ulkomaanmatkailu. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 4. DELLOIACONO COMUNICA

  Italia

  DELLOIACONO COMUNICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapahtumanjärjestäjä. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 5. ROUND TRIP CONSULTING

  Italia

  ROUND TRIP CONSULTING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 6. SØHUSET KONFERENCECENTER

  Tanska

  SØHUSET KONFERENCECENTER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Hørsholm, Tanska.

 7. AKDES CO&CO TOUR

  Turkki

  AKDES CO&CO TOUR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 8. POMURSKI SEJEM D.O.O. POMURJE FAIR

  Slovenia

  POMURSKI SEJEM D.O.O. POMURJE FAIR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yritysmessut, Viihde ja näytökset - tuotanto, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, Yritysmessut, Viihde ja näytökset - tuotanto, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Gornja Radgona, Slovenia.

 9. CHATEAU DE LA MOTTE

  Belgia

  CHATEAU DE LA MOTTE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, Hotelli, Juhla- ja vastaanottotilat, Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit, Hotelli, Juhla- ja vastaanottotilat. Sen sijainti on Groot-Gelmen, Belgia.

 10. SIMONCOACHING

  Saksa

  SIMONCOACHING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Järjestäminen, seminaarit ja konferenssit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Järjestäminen- seminaarit ja konferenssit - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 530 Yritykset