• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jäteautot

Tulokset hakusanalle

Jäteautot - Tuonti ja vienti

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia is a leading company in Europe for waste collection equipment design, manufacturing and marketing. It internationally highlights the history and ideas of an Italian company. Fratelli Mazzocchia, besides its wide range of products, also offers specific services in line with the company's strategy of putting the clients under the spotlight. Fratelli Mazzocchia stands for concreteness, quality, innovation.

 2. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Turkki

  PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, jätepuristimet, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, lavat, teleskooppi. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Italia

  COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet, Ajoneuvot, erikois- - rakennus ja laitteet. Sen sijainti on Grumo Appula, Italia.

 4. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Puola

  ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, jätteet, jätteiden poisto, jäteidenkeräyskellot, Jäteautot. Sen sijainti on Rąbień, Puola.

 5. ORAKCI MACHINE

  Turkki

  ORAKCI MACHINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden talteenotto, tasot, puristimet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TRANSLIFT

  Hollanti

  TRANSLIFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätesäiliöt, jätesäiliöt. Sen sijainti on Dronten, Hollanti.

 2. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Turkki

  CNR TRUCK EQUIPMENTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. EXPRUM D.O.O.

  Slovenia

  EXPRUM D.O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätekuljetukset, Kontit, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätekuljetukset, Kontit, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Ljubljana, Slovenia.

 4. PB ENVIRONNEMENT

  Ranska

  PB ENVIRONNEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Sen sijainti on Lambesc, Ranska.

 5. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Italia

  FARID INDUSTRIE S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusjätteen käsittely, Jäteautot, Puristimet ja murskaimet, Teollisuusjätteen käsittely, Jäteautot, Puristimet ja murskaimet, kadunlakaisukoneet. Sen sijainti on Vinovo, Italia.

 1. PRINCE MOTORS

  Yhdysvallat

  PRINCE MOTORS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jäteautot. Sen sijainti on Riverside, Yhdysvallat.

 2. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HACKNEY RUBBISH REMOVALS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden käsittely. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. A3 VERHUUR

  Belgia

  A3 VERHUUR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiomakoneet, harjat. Sen sijainti on Staden, Belgia.

 2. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Puola

  GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Sen sijainti on Józefów, Puola.

 3. BECKER & MAURER GMBH & CO. KG

  Saksa

  BECKER & MAURER GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jälleenmyyntipisteet, Jäteautot, Jälleenmyyntipisteet. Sen sijainti on Zweibrücken, Saksa.

 4. EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM

  Slovakia

  EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Ympäristö - palvelut, Jäteautot, Ympäristö - palvelut. Sen sijainti on Bernolákovo, Slovakia.

 5. PREFETTURA DI PALERMO

  Italia

  PREFETTURA DI PALERMO, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jäteautot, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jäteautot. Sen sijainti on Palermo, Italia.

 6. SETRACO HOLDING S.A.

  Romania

  SETRACO HOLDING S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Rakennukset, elementti-, Jäteautot, Rakennukset, elementti-. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 7. GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V.

  Hollanti

  GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roska-astiat, jäteastiat, Jäteautot, Roska-astiat, jäteastiat, Jäteautot. Sen sijainti on Leek, Hollanti.

 8. ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Saksa

  ALFONS FISCHER UND SÖHNE GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jäteautot. Sen sijainti on Bochum, Saksa.

 1. WASTEPARTSUK

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WASTEPARTSUK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jäteautot. Sen sijainti on Gloucester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. WHEEL BIN SERVICES LIMITED

  Irlanti

  WHEEL BIN SERVICES LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jäteautot. Sen sijainti on Dundalk, Irlanti.

 3. M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG

  Saksa

  M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jäteautot. Sen sijainti on Goldbach, Saksa.

 4. VM PRESS S.R.L.

  Italia

  VM PRESS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jäteautot, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jäteautot. Sen sijainti on Ovada, Italia.

 5. WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A.

  Puola

  WYTWORNIA URZADZEN KOMUNALNYCH WUKO S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jäteautot. Sen sijainti on Lodz, Puola.

 6. REICHL-SCHROTT GMBH

  Itävalta

  REICHL-SCHROTT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roska-astiat, jäteastiat, Roska-astiat, jäteastiat. Sen sijainti on Stras, Itävalta.

 7. MERSEBURGER ENTSORGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  MERSEBURGER ENTSORGUNGSGESELLSCHAFT MBH, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roska-astiat, jäteastiat, Roska-astiat, jäteastiat. Sen sijainti on Beuna, Saksa.

 8. EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL

  Espanja

  EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jäteautot. Sen sijainti on Cabrils, Espanja.

 9. ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH

  Saksa

  ABFALLENTSORGUNG BÖRDEKREIS WANZLEBEN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jäteautot. Sen sijainti on Wanzleben, Saksa.

 10. WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH

  Saksa

  WÜPPENHORST ENTSORGUNGSBETRIEBE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteautot, Jäteautot. Sen sijainti on Stemwede, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen