• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jätekuljetukset

Tulokset hakusanalle

Jätekuljetukset - Tuonti ja vienti

 1. RVG MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Trade - Reprocessing - Removal. RVG mbH, founded in January 2001 in Dinslaken, is an internationally active company trading with solid and liquid by-products, energy sources, substitute reduction agents, chemicals and waste products. Especially in our modern age, it is becoming ever more important to treat the precious raw materials provided by the Earth carefully. In close collaboration with industry, we consistently further develop the efficient use of industrial waste and by-products. A solution should therefore be both an environmentally friendly as well as a cost effective waste disposal or reprocessing method for our customers.

 2. BENNES ET GODETS GOUBARD

  Ranska

  Verified by europages badge

  BENNES ET GODETS GOUBARD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tavarankäsittely - laitteet ja materiaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätekuljetukset, traktorien kauhat, Avattavalla pohjalla varustettu lava, Jätekuljetukset, nostolaitteet. Sen sijainti on Seiches-Sur-Le-Loir, Ranska.

 3. P.H. TRANS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  P.H. TRANS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on Wiesloch, Saksa.

 4. EMS MACHINERY SYSTEMS CO.LTD.

  Turkki

  EMS MACHINERY SYSTEMS CO.LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla erikoisjätteiden keräys- ja kuljetusajoneuvot, koneet jätteiden kuljetukseen, kiinteän kaupunkijätteen ja vastaavan kerääminen, sairaalajätteiden keruu ja hävitys. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. AUTOSPURGO: ROMA PREZZI IDROAMBIENTE.NET. RM. ...

  Italia

  AUTOSPURGO: ROMA PREZZI IDROAMBIENTE.NET. RM. ..., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Wc -t, yleiset, syvennysten ja viemärien tyhjennys, tyhjennyslaitteiden pumpattavat tynnyrit, Wc -t, yleiset. Sen sijainti on Roma, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KILLER GMBH & CO KG

  Itävalta

  KILLER GMBH & CO KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on Leobersdorf, Itävalta.

 2. JUNK REMOVALS LONDON LLC

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JUNK REMOVALS LONDON LLC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. REMOVERR

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  REMOVERR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden käsittely. Sen sijainti on Newtownards, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. KONTENERY-KRAKÓW

  Puola

  KONTENERY-KRAKÓW, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmailu - varusteet, Ilmailu - varusteet. Sen sijainti on Wieliczka, Puola.

 5. MAREPROTECT CRETE CO

  Kreikka

  MAREPROTECT CRETE CO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on Chania, Kreikka.

 1. STEICHEN ENVIRONNEMENT

  Luxemburg

  STEICHEN ENVIRONNEMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siivous, teollisuus, ympäristösaneeraukset, jätteiden hävitys, Siivous, teollisuus. Sen sijainti on Sprinkange, Luxemburg.

 2. RICHMOND RUBBISH REMOVAL PROS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  RICHMOND RUBBISH REMOVAL PROS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on Twickenham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. MIROM

  Belgia

  MIROM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteastiat, komposti, jätteiden keruu, energian talteenottojärjestelmillä varustetut jätteenpolttouunit ja polttolaitokset. Sen sijainti on Roeselare, Belgia.

 2. VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST

  Belgia

  VAN SPAANDONK CONTAINERDIENST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, konttipalvelu, Jätesäiliöt. Sen sijainti on Meer, Belgia.

 3. G W GRAB SERVICES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  G W GRAB SERVICES LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on Bishop's Stortford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. TRANSPORTS MICOLINO & FILS

  Luxemburg

  TRANSPORTS MICOLINO & FILS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus, Varastologistiikka, Maantiekuljetus, kuljetus, rautaromu, Varastologistiikka, kaikkien tavaroiden kuljetukset ja varastoinnit. Sen sijainti on Bascharage, Luxemburg.

 5. ONYX MIDI PYRENEES

  Ranska

  ONYX MIDI PYRENEES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteiden käsittely ja kierrätys, Jätteiden käsittely ja kierrätys, kierrätyskeskus, Jäte-energia, kompostointiketju. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 6. GUSVA HMBH BERLIN

  Saksa

  GUSVA HMBH BERLIN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys, jätteidenhävitys rakennusta varten, raskaiden koneiden purkutyöt, huolitsija. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 7. ECODAS

  Ranska

  ECODAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteidenkäsittely, sairaalajätteiden keruu ja hävitys, teurastuksen sivutuotteiden keräys ja käsittely. Sen sijainti on Roubaix, Ranska.

 8. SAFETYKLEEN EUROPE LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SAFETYKLEEN EUROPE LIMITED, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristö - palvelut, Ympäristö - palvelut. Sen sijainti on Weybridge, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. RUBBISH CLEARANCE CRYSTAL PALACE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  RUBBISH CLEARANCE CRYSTAL PALACE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. LEO RUBBISH DISPOSAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LEO RUBBISH DISPOSAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kiinteän kaupunkijätteen ja vastaavan kerääminen, jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys, erikoisjätteen keräys, paperin ja kartongin keräys. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. THE SKIP COMPANY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE SKIP COMPANY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on Belfast, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. KERSCHBAUMER PETER AUTOTRASPORTI

  Italia

  KERSCHBAUMER PETER AUTOTRASPORTI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuljetukset - leveät ja pitkät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätekuljetukset, kuorma-autokuljetukset, rakennusalan lisätyöt, Jätekuljetukset, nosturi. Sen sijainti on Cermes, Italia.

 5. LIMPIEZAS Y EXTRACCIONES EUROPA, S.L

  Espanja

  LIMPIEZAS Y EXTRACCIONES EUROPA, S.L, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Sen sijainti on Massalavés, Espanja.

 6. LAMESCH EXPLOITATION SA

  Luxemburg

  LAMESCH EXPLOITATION SA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätekuljetukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kotitalousjätteiden käsittely, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Kotitalousjätteiden käsittely, Jätteiden käsittely ja kierrätys, jätteiden keruu, kierrätys ja hävitys. Sen sijainti on Bettembourg, Luxemburg.

 7. VEOLIA UMWELTSERVICE NORD GMBH

  Saksa

  VEOLIA UMWELTSERVICE NORD GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset. Sen sijainti on Ahrenshöft, Saksa.

 8. VEOLIA UMWELTSERVICE NORD GMBH

  Saksa

  VEOLIA UMWELTSERVICE NORD GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset. Sen sijainti on Flensburg, Saksa.

 9. KAPPLER UMWELT-SERVICE GMBH

  Saksa

  KAPPLER UMWELT-SERVICE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Öljypolttoaineet ja lisäaineet, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset, Ympäristönpuhdistus - koneet ja laitteet, Öljypolttoaineet ja lisäaineet, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset. Sen sijainti on Baindt, Saksa.

 10. REVAG REGIONALE ENTSORGUNGS- UND VERWERTUNGSANLAGE SPIEZ AG

  Sveitsi

  REVAG REGIONALE ENTSORGUNGS- UND VERWERTUNGSANLAGE SPIEZ AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset, Ympäristö - palvelut, Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot, Maantiekuljetus, Jätekuljetukset, Ympäristö - palvelut. Sen sijainti on Spiez, Sveitsi.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen