• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät

Tulokset hakusanalle

Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. INCIPROM LLC

  Venäjä

  INCIPROM LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely. Sen sijainti on Krasnodar, Venäjä.

 2. LIMBURG.NET

  Belgia

  LIMBURG.NET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäteastiat, jätteiden talteenotto. Sen sijainti on Hasselt, Belgia.

 3. MENART

  Belgia

  MENART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenlajittelu - koneet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristimet ja murskaimet, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, teollisuusilppurit jätteiden kierrätykseen, Puristimet ja murskaimet, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Dour, Belgia.

 4. HYGEA

  Belgia

  HYGEA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, jätteiden kierrätysneuvonta, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Vihreän jäteluettelon jätteiden kierrätys. Sen sijainti on Havré, Belgia.

 5. GALLOO KONSTRUKTIE

  Belgia

  GALLOO KONSTRUKTIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenlajittelu - koneet ja välineet, Kierrätys - koneet ja laitteistot, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenlajittelu - koneet ja välineet. Sen sijainti on Menen, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS

  Ranska

  LA MECANIQUE ET SES APPLICATIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Rouffignac Saint-Cernin De Reilhac, Ranska.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Slovenia

  EXPRUM D.O.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäteautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätekuljetukset, Kontit, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätekuljetukset, Kontit, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Ljubljana, Slovenia.

 3. OKTAGON ENGINEERING GMBH

  Saksa

  OKTAGON ENGINEERING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Graben-Neudorf, Saksa.

 4. PANNÓNIA-Z KFT

  Unkari

  PANNÓNIA-Z KFT, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteiden puhdistaminen, Kotitalousjätteiden käsittely, Jätteiden käsittely ja kierrätys, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteiden puhdistaminen, Kotitalousjätteiden käsittely, Jätteiden käsittely ja kierrätys. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 5. BIOMETSA S.L.

  Espanja

  BIOMETSA S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luonnonkaasulamppu, jätepuristimet, sekoittimet, sairaalajätteiden ja vastaavien polttojärjestelmät. Sen sijainti on El Masnou ( Barcelona), Espanja.

 1. LANGIPEX IRODA KFT

  Unkari

  LANGIPEX IRODA KFT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Kotitalouskoneet - suuret, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Kotitalouskoneet - suuret. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 2. GRESSANI SRL

  Italia

  GRESSANI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Susegana, Italia.

 1. KAPELLA CHUTES

  Turkki

  KAPELLA CHUTES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Menemen, Turkki.

 2. SIBYLLE STELLRECHT GMBH

  Saksa

  SIBYLLE STELLRECHT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Heilbronn, Saksa.

 3. SPAARNELANDEN N.V.

  Hollanti

  SPAARNELANDEN N.V., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Haarlem, Hollanti.

 4. TIRME SA

  Espanja

  TIRME SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Palma, Espanja.

 5. RE ENTSORGUNG GMBH

  Saksa

  RE ENTSORGUNG GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Herten, Saksa.

 6. TWENCE B.V.

  Hollanti

  TWENCE B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Hengelo Ov, Hollanti.

 7. COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS

  Ranska

  COMPAGNIE DE NETTOIEMENT ET TRANSPORTS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Rennes, Ranska.

 8. KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU

  Puola

  KOTLARNIA S.A. KOPALNIA PIASKU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekka ja sora, Hiekka ja sora. Sen sijainti on Kotlarnia, Puola.

 1. H.E.W. A/S

  Tanska

  H.E.W. A/S, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Soendersoe, Tanska.

 2. STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT

  Ranska

  STE INDUSTRIELLE DU LITTORAL MEDITERRANEEN POUR ENVIRONNEMENT, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 3. VADS SPOL. S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  VADS SPOL. S.R.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Bohumin, Tsekin tasavalta.

 4. LUTTJEBOER B.V.

  Hollanti

  LUTTJEBOER B.V., joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Veendam, Hollanti.

 5. DANISH COMPUTER RECYCLING A/S

  Tanska

  DANISH COMPUTER RECYCLING A/S, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Roskilde, Tanska.

 6. URBANTECHNOLOGY

  Espanja

  URBANTECHNOLOGY, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 7. DYANAMIC FLOOR S.L.

  Espanja

  DYANAMIC FLOOR S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät. Sen sijainti on Lleida, Espanja.

 8. ECOSIR OY

  Suomi

 9. ØVERLAND RENOVASJON AS

  Norja

 10. ALEXANDER BASTING GMBH & CO. KG

  Saksa

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen