• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jalkapallo - välineet ja tavarat

Tulokset hakusanalle

Jalkapallo - välineet ja tavarat - Tuonti ja vienti

 1. MEGAFORM

  Belgia

  Verified by europages badge

  MEGAFORM is your partner to supply innovative and educational products and resources to the institutional market (clubs, schools, institutions) in the field of Physical Education and Well Being for all ages and abilities, respecting sustainable development. Our company is based in the heart of Europe, in Belgium, and serves dealers all over Europe and beyond since more than 30 years. The MEGAFORM product range includes quality products for (adapted) physical education, traditional sport items (such as football, volleyball or athletics), innovative activity ideas (such as Skillastics and MosaIQ Zoo), new sport games (such as Poull Ball and Bumball), sensory motor solutions meeting the special needs market requirements and many other accessories to organize any physical activity (such as cones and floor markers). MEGAFORM brings to the market its own branded products and is proud owner of the Spordas® and Stimove® brands. We are also official European distributor for other well-known quality brands such as Park&Sun Sports®, DOM Sports®, Sand Socks®, Tangles®, Skillastics®, PedaYoga®, ARK Therapeutics®, COMFY®, manimo® and more. MEGAFORM is an environmentally conscious company and takes some important measures to contribute actively to sustainable development. Our company has the EMAS (Eco Management and Audit Scheme) and ISO 14001 certification. Our company values are: dynamism, responsibility, open-mindedness, team spirit, sustainability.

 2. DEPORTES MOYA

  Espanja

  Madridin suurin erikoismyymälä, markkinoiden edullisimmat hinnat. 30 vuotta kokemusta ja ammattitaitoa. Verkkomyyntipalvelu. Yli 2 000 urheilujalkinemallia.

 3. REFORM SPORTS ARTIFICIAL GRASS

  Turkki

  REFORM SPORTS ARTIFICIAL GRASS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkapallokentät, joissa on tekonurmi, koripallokentät, tekokukat, squash-kentät, saatavuus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. SPORTGERÄTE 2000 GMBH HELO SPORTS

  Saksa

  SPORTGERÄTE 2000 GMBH HELO SPORTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuntosalit - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Voimistelu ja kuntoilu - laitteet ja varusteet, Jalkapallo - välineet ja tavarat, koripalloverkko ja teline, portit, Voimistelu ja kuntoilu - laitteet ja varusteet, Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Hildesheim, Saksa.

 5. MDA SPOR MALZEMELERI TIC.LTD.STI.

  Turkki

  MDA SPOR MALZEMELERI TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SCHÄPER SPORTGERÄTEBAU GMBH

  Saksa

  SCHÄPER SPORTGERÄTEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuntosalit - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Urheilutarvikkeet, Jalkapallo - välineet ja tavarat, jalkapalloilu- ja kenttäurheilutarvikkeet, Urheilutarvikkeet, jalkapallomaalit, Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Münster, Saksa.

 2. JOSEF FISCHER

  Saksa

  JOSEF FISCHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Bisingen-Steinhofen, Saksa.

 3. MAASDUINEN SPORT BV

  Hollanti

  MAASDUINEN SPORT BV, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Bergen Lb, Hollanti.

 4. COMA-SPORT SP. Z O.O.

  Puola

  COMA-SPORT SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Urheilupaikat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalkapallo - välineet ja tavarat, Kuntosali - välineet ja laitteet, urheiluvälineet, urheiluhallien laitteet, Jalkapallo - välineet ja tavarat, Kuntosali - välineet ja laitteet. Sen sijainti on Czechowice-Dziedzice, Puola.

 5. PAPA SPORTS

  Pakistan

  PAPA SPORTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 1. VOETBALTRIPS.COM

  Hollanti

  VOETBALTRIPS.COM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Utrecht, Hollanti.

 2. DECAN SPORTS EQUIPMENT S.L. // DECAN SEATING SOLUTIONS

  Espanja

  DECAN SPORTS EQUIPMENT S.L. // DECAN SEATING SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Urheilu ja vapaa-aika. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seisomakatsomot ja pääkatsomot, Jalkapallo - välineet ja tavarat, urheiluhallien laitteet, Seisomakatsomot ja pääkatsomot, Jalkapallo - välineet ja tavarat, urheilulaitteiden valmistus. Sen sijainti on Cuarte De Huerva (zaragoza), Espanja.

 1. EURO SOCCER COMPANY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EURO SOCCER COMPANY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkapallomaalit, jalkapallot, jalkapallomaaliverkko. Sen sijainti on Derby, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. SIMAR SPORTS

  Saksa

  SIMAR SPORTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Urheiluasut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet - tuonti ja vienti, Jalkapallo - välineet ja tavarat, Vapaa-ajan asut, Vaatteet - tuonti ja vienti, nahkavaatteiden valmistaja, Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Singen, Saksa.

 3. SPORTOPOLI

  Italia

  SPORTOPOLI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pöytäjalkapallo. Sen sijainti on Costamasnaga, Italia.

 4. M3C SPORTS SUPPLIES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  M3C SPORTS SUPPLIES LTD, joka toimii toimialalla Välineurheilu - tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalkapallo - välineet ja tavarat, Jalkapallo - välineet ja tavarat, urheiluvälineet. Sen sijainti on Derby, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. HOMEGOAL

  Tanska

  HOMEGOAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Hørsholm, Tanska.

 6. SAK PROJECT

  Portugali

  SAK PROJECT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jalkapallo- ja rugbyasut. Sen sijainti on Lisbon, Portugali.

 7. SPORTEMAG

  Bulgaria

  SPORTEMAG, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Urheilukengät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kengät, urheilu- ja vapaa-ajan, Jalkapallo - välineet ja tavarat, urheilutarvikkeet, urheiluvaatteet, Kengät, urheilu- ja vapaa-ajan, Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 8. GOLF GREEN CITY

  Ranska

  GOLF GREEN CITY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla golfkenttien rakennus. Sen sijainti on Bouc Bel Air, Ranska.

 1. KEEPERSHANDSCHOENEN SHOP

  Hollanti

  KEEPERSHANDSCHOENEN SHOP, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Enschede, Hollanti.

 2. FUTBOL ARENA

  Turkki

  FUTBOL ARENA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. PAOL - PROMOTION AUSTRIA INH. MARK ZECHIEL

  Itävalta

  PAOL - PROMOTION AUSTRIA INH. MARK ZECHIEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät, moottoriajoneuvojen ja lentokoneiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperitavara, Urheilutarvikkeet, Jalkapallo - välineet ja tavarat, Voimistelu ja kuntoilu - laitteet ja varusteet, Paperitavara, Urheilutarvikkeet, Jalkapallo - välineet ja tavarat, Voimistelu ja kuntoilu - laitteet ja varusteet. Sen sijainti on Gallspach, Itävalta.

 4. KRTS LLC

  Turkki

  KRTS LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Urheilu - tarvikkeet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalkapallo - välineet ja tavarat, koripallokorit, Jalkapallo - välineet ja tavarat, koripallovarusteet, urheiluvarusteet, tukkumyynti. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. CAMISETAS SPORT CLUB

  Espanja

  CAMISETAS SPORT CLUB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Vitoria, Espanja.

 6. ASDI & ANSI

  Pakistan

  ASDI & ANSI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Sialkot, Pakistan.

 7. SPORARTI SPORTS CO,

  Turkki

  SPORARTI SPORTS CO,, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. LISARO TEAMSPORT & MORE GMBH

  Saksa

  LISARO TEAMSPORT & MORE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Freising, Saksa.

 9. CAMISETASCLUBES

  Espanja

  CAMISETASCLUBES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalkapallo - välineet ja tavarat. Sen sijainti on Camisetasclubes, Espanja.

 10. PROSHARING GMBH

  Saksa

  PROSHARING GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paperitavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka- ja mokkavaatteet, Urheilutarvikkeet, Jalkapallo - välineet ja tavarat, Voimistelu ja kuntoilu - laitteet ja varusteet, Nahka- ja mokkavaatteet, Urheilutarvikkeet, Jalkapallo - välineet ja tavarat, Voimistelu ja kuntoilu - laitteet ja varusteet. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen