• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • jalostamattomat kasviöljyt

Tulokset hakusanalle

Jalostamattomat kasviöljyt - Tuonti ja vienti

 1. WESTKOND INVEST CZ

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ proudly facilitates a direct connection with the producers of the goods you require. Our company has established collaborations with numerous manufacturers and miners globally, fostering dependable relationships that prioritize prompt deliveries, superior goods quality, and competitive pricing. Among our esteemed partners are globally recognized corporations, including AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, and others, all well-established in the worldwide market. We are dedicated not only to delivering top-notch products and services but also to surpassing expectations, ensuring our customers' complete satisfaction. Our product range includes high-quality sunflower oil, wooden pellets, and confectionery fats.

 2. ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY)

  Burkina Faso

  Verified by europages badge

  ASSOCIATION SONGTAAB YALGRE (ASY), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maapähkinäöljyt, kosmetiikan raaka-aineet, Luonnonkosmetiikkatuotteiden valmistaja. Sen sijainti on Ouagadougou, Burkina Faso.

 3. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Ranska

  Verified by europages badge

  HILAIRE AGRI-SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Palkokasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljykasvit, Kasviöljy, Jalostamattomat kasviöljyt, Maataloustuotanto, kasviperäiset elintarvikeöljyt, puolisakeat polttoöljyt, rapsinsiemenet, auringonkukkaöljyt, linssit. Sen sijainti on Vregny, Ranska.

 4. ROZAN FOODS

  Ranska

  Verified by europages badge

  ROZAN FOODS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, Ruoka - tuonti ja vienti, Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt, teollisuus-, kyläkauppa, Jalostettu auringonkukkaöljy, auringonkukkaöljyt, Kasviöljy, Ruoka - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Villepinte, Ranska.

 5. LOGNIB FOOD

  Ranska

  Verified by europages badge

  LOGNIB FOOD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliiviöljy, Kasviöljy, Jalostamattomat kasviöljyt, auringonkukkaöljyt, Jalostettu auringonkukkaöljy, pakattu oliiviöljy, Ruokaöljy, Auringonkukat, Oliiviöljy. Sen sijainti on Pierrefitte Sur Seine, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NÉTYVIA

  Ranska

  NÉTYVIA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Sen sijainti on Villeurbanne, Ranska.

 2. YUZHNY POLYUS

  Venäjä

  YUZHNY POLYUS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt ja rasvat, ravinto-, Jalostamattomat kasviöljyt, Dieetti- ja luomuruoat, Öljyt ja rasvat, ravinto-, Jalostamattomat kasviöljyt, Dieetti- ja luomuruoat, aromatisoidut öljyt. Sen sijainti on Kropotkin, Venäjä.

 3. OLIVARTE SAS

  Italia

  OLIVARTE SAS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 4. MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K.

  Saksa

  MV MINERALÖLVERTRIEB J. C. PIERING E.K., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Sen sijainti on Treuen Ot Eich, Saksa.

 5. GLOBAL OIL GROUP

  Ukraina

  GLOBAL OIL GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auringonkukkaöljyt, Öljykakut, Ruokaöljy. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 1. VITAL

  Romania

  VITAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pähkinäöljyt. Sen sijainti on Dumbraveni, Romania.

 2. SIBERIA GOLD LLC

  Venäjä

  SIBERIA GOLD LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, Organics - elintarvikkeet, Kasviöljy, Organics - elintarvikkeet, biologiset elintarvikkeet, tukkumyynti, luonnontuotteiden myynti. Sen sijainti on Golitsyno, Venäjä.

 1. SPC AMARANTH, LLC

  Ukraina

  SPC AMARANTH, LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Sen sijainti on Nikolaev, Ukraina.

 2. ETHNIKSTORE

  Ranska

  ETHNIKSTORE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tee, luonnontuotepohjaista kosmetiikkaa, mausteet, Tee, Sataprosenttisen luonnolliset eteeriset öljyt. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 3. POKROVSKY ZRM LLC

  Venäjä

  POKROVSKY ZRM LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasviöljy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Öljyt ja rasvat, ravinto-, Ruoka - tuonti ja vienti, Jalostamattomat kasviöljyt, Maatalous - tuonti ja vienti, Öljyt ja rasvat, ravinto-, Ruoka - tuonti ja vienti, Jalostamattomat kasviöljyt. Sen sijainti on Ivnyansky District, Venäjä.

 4. CHEMSPANS GMBH

  Saksa

  CHEMSPANS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla glyseriini, rasva teollisuuskäyttöön, Biopolttoaine, biodiesel. Sen sijainti on Henstedt-Ulzburg, Saksa.

 5. OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L.

  Espanja

  OLEÍCOLA SAN FRANCISCO S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ekstraneitsytoliiviöljy, Luomuoliiviöljyt. Sen sijainti on Begijar, Espanja.

 6. LEVIPACK LTD

  Ukraina

  LEVIPACK LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla auringonkukkaöljyt, Jalostettu auringonkukkaöljy, orgaaniset kasviöljyt. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 7. GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD.

  Bulgaria

  GREEN GOLD INTERNATIONAL LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viinirypäleen siemenöljyt. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 8. ALSAHA

  Ukraina

  ALSAHA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 1. PROMTEKHAGROTORG

  Ukraina

  PROMTEKHAGROTORG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla soijan siemenet, soijaöljyt. Sen sijainti on Zaporizhzhya, Ukraina.

 2. ALEMANICA R.L. INHABER MARKUS NEUBERT

  Saksa

  ALEMANICA R.L. INHABER MARKUS NEUBERT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maatalous- ja elintarvikkeet, Kauneus - tuotteet, raaka-aineet lääketeollisuutta varten. Sen sijainti on Bassenheim, Saksa.

 3. DEDICATEDNATURE UG

  Saksa

  DEDICATEDNATURE UG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla oliiviöljy, Luomuoliiviöljyt, Puhdas oliiviöljy, Neitsytoliiviöljy. Sen sijainti on Rüsselsheim, Saksa.

 4. KOKOSLIEBE

  Saksa

  KOKOSLIEBE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kookosöljy. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 5. SOVENA GROUP, S.A.

  Portugali

  SOVENA GROUP, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oliiviöljy, öljysiemenet, elintarvikeöljyt ja -rasvat, Oliiviöljy, biodiesel. Sen sijainti on Algés, Portugali.

 6. AJV GRUPE, JSC

  Liettua

  AJV GRUPE, JSC, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Eläinrasvat ja -öljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt ja rasvat, ravinto-, rasvahapot, Glyseroli, Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt ja rasvat, ravinto-. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 7. LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkki

  LERMONOS GIDA TARIM HAY.TUR.ENERJI SAN.VE TIC.LTD.ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viinirypäleen siemenöljy, kylmäpuristus. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 8. NUTEX

  Ukraina

  NUTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pellavaöljyt, kurpitsansiemenet, pakatut kurpitsansiemenet. Sen sijainti on Uman, Ukraina.

 9. ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY

  Turkki

  ABCS NATURAL AND COSMETIC PRODUCTS LTD. COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kasviuutteet, ravintolisä, luonnonkosmetiikka. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 10. AGROPRODUKT LLC

  Valko-Venäjä

  AGROPRODUKT LLC, joka toimii toimialalla Jalostamattomat kasviöljyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, kasviöljyt, Öljykakut, Kasviöljy, kasviperäisten elintarvikeöljyjen ja -rasvojen jalostuskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on Brest, Valko-Venäjä.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen