• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • julkiset työt

Tulokset hakusanalle

Julkiset työt - Tuonti ja vienti

 1. GEIS & CO STRASSEN- U. TIEFBAU GMBH&CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  GEIS & CO STRASSEN- U. TIEFBAU GMBH&CO KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Wilnsdorf, Saksa.

 2. RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  RAMILLI CRISTIAN & C. S.N.C., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, palvelut julkisia töitä varten, kairauskoneet ja -laitteet, Öljyn- tai kaasunporauspalvelut, vesikaivojen porauslaitteet. Sen sijainti on Santarcangelo Di Romagna, Italia.

 3. SCHAKE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHAKE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaupunkien kalusteet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen - viimeistelytyöt, Julkiset työt, Varastointivälineet ja -järjestelmät, Astiat, säiliöt ja korit - tavarankäsittely, Construction equipment, teiden rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Mobile fences, Julkiset työt. Sen sijainti on Hagen, Saksa.

 4. DEUTSCH-KOORDINATION SARL

  Marokko

  DEUTSCH-KOORDINATION SARL, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nostolaitteet. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 5. OCEAN TP

  Ranska

  OCEAN TP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla graniittinen reunakiveys. Sen sijainti on Pont-Scorff, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. IGREC INGENIERIE

  Ranska

  IGREC INGENIERIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - teollisuusasiantuntijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla julkiset työt, Maa- ja vesirakentaminen. Sen sijainti on Paris Cedex 13, Ranska.

 2. TEIXEIRA DUARTE TRADING SA

  Portugali

  TEIXEIRA DUARTE TRADING SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sillat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennus - urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, julkiset työt, Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Oeiras, Portugali.

 3. RESIMARK

  Ranska

  RESIMARK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Vieux-Moulin, Ranska.

 4. ADENAMED SARL

  Marokko

  ADENAMED SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rappausurakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkiset työt, alakattojen asennus, väliseinät, Julkiset työt. Sen sijainti on Tanger, Marokko.

 5. ATHOS ENERGIES

  Ranska

  ATHOS ENERGIES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maan poraus julkisia töitä varten, kaivaukset julkisia töitä varten, helikopterit. Sen sijainti on Saint Etienne Les Orgues, Ranska.

 1. TTC ENGINEERING

  Turkki

  TTC ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betoniasemat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. ROMDESIGN REFORMAS, SLU

  Espanja

  ROMDESIGN REFORMAS, SLU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yksityinen rakentaminen, tavalliset saneeraustyöt, rakennusalan lisätyöt. Sen sijainti on L'hospitalet De L'infant, Espanja.

 1. HOUSING DEVELOPMENT INVESTMENT

  Bolivia

  HOUSING DEVELOPMENT INVESTMENT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Cochabamba, Bolivia.

 2. MARONE SARL

  Senegal

  MARONE SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Dakar, Senegal.

 3. STE CUBILO

  Ranska

  STE CUBILO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Viemäröintityöt, Julkiset työt, Louhinta - työt, Julkisten töiden urakoitsijat, Viemäröintityöt, Julkiset työt, Louhinta - työt. Sen sijainti on Gagnac Sur Garonne, Ranska.

 4. UVEN CORPORATE

  Senegal

  UVEN CORPORATE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö - tuotanto ja jakelu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Julkiset työt, Elintarviketeollisuus, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Julkiset työt. Sen sijainti on Dakar, Senegal.

 5. PLANITÉNIS PAVIMENTOS E COMPLEXOS DESPORTIVOS UNIP. LDA.

  Portugali

  PLANITÉNIS PAVIMENTOS E COMPLEXOS DESPORTIVOS UNIP. LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Fernão Ferro, Portugali.

 6. ALTRA

  Ranska

  ALTRA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Louhinta - työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla julkiset työt, kuorma-autojen vuokraus, nosturilla varustettujen kuorma-autojen vuokraus. Sen sijainti on Bischoffsheim, Ranska.

 7. SARL DESBROSSES GUY

  Ranska

  SARL DESBROSSES GUY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taivutus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkiset työt, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Julkiset työt, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, katukäytävien kviireunukset, laatat. Sen sijainti on Anse, Ranska.

 8. A.G.B.B.

  Belgia

  A.G.B.B., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tienrakennus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiinteistörakentajat, kauppa ja teollisuus, Julkiset työt, Jätevesihuolto, Kiinteistörakentajat, kauppa ja teollisuus, Julkiset työt. Sen sijainti on Arendonk, Belgia.

 1. ANAX TECHNICAL CONSTRUCTION

  Kreikka

  ANAX TECHNICAL CONSTRUCTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Arkkitehdit - konsultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkiset työt, Sähkölaitteet, teollisuuskiinteistöt, bitumi teitä varten, Julkiset työt, Sähkölaitteet. Sen sijainti on Patra, Kreikka.

 2. UNITS-4, S.A.

  Espanja

  UNITS-4, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Santa Coloma De Cervelló, Espanja.

 3. RELVAS NUNES E LUZ LDA

  Portugali

  RELVAS NUNES E LUZ LDA, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla julkiset työt, teiden rakentaminen, rakennusten rakenteet. Sen sijainti on São Brás de Alportel, Portugali.

 4. LUMET

  Belgia

  LUMET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakenteet, alumiini-, Julkiset työt, ruostumaton teräs, Rakenteet, alumiini-, Julkiset työt, teollisuusrakenteet. Sen sijainti on Verrebroek, Belgia.

 5. GISONE BETON VIBRE

  Ranska

  GISONE BETON VIBRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kannettavat sähkötyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkiset työt, valmiselementit, valmisbetonit, Maa- ja vesirakentaminen, Julkiset työt. Sen sijainti on Auriol, Ranska.

 6. DENEIRE

  Belgia

  DENEIRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla purkutyöt, tarkkuusasetus, vesialueiden rakennustyömaat. Sen sijainti on Diksmuide, Belgia.

 7. GRECOGESTE - TRADING DE PRODUTOS E SERVIÇOS, SA

  Portugali

  GRECOGESTE - TRADING DE PRODUTOS E SERVIÇOS, SA, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Lousada, Portugali.

 8. VOICES OF FAITH

  Italia

  VOICES OF FAITH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Roma, Italia.

 9. AUXENCO

  Marokko

  AUXENCO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Sen sijainti on Bir Jdid, Marokko.

 10. JULES FARENZENA

  Luxemburg

  JULES FARENZENA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teiden rakentaminen, ulkokalusteet, talojen rakentaminen, kaivutyöt. Sen sijainti on Dudelange, Luxemburg.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Julkiset työt - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

26 390 Yritykset