• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • julkisten töiden urakoitsijat

Tulokset hakusanalle

Julkisten töiden urakoitsijat - Tuonti ja vienti

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. NONET JEAN & FILS

  Belgia

  Verified by europages badge

  NONET JEAN & FILS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tienrakennus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat, ulkokalusteet. Sen sijainti on Jemeppe-Sur-Sambre, Belgia.

 3. MAGNETTI

  Italia

  Verified by europages badge

  MAGNETTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lakkaus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, rakennusten rakenteet, rakennusten vedenpitäväksi tekeminen, Julkisten töiden urakoitsijat, ulkotilojen päällystystyöt teollisuutta varten. Sen sijainti on Vinovo, Italia.

 4. WESTRA® GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WESTRA® GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Neukirchen, Saksa.

 5. KURTZ GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  KURTZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Kreuzwertheim, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AGLOMANCHA

  Espanja

  Erikoisalana kaikentyyppiset maa- ja vesirakennustyöt, ympäristörakennustyöt, vesialueiden ja kaupunkisuunnittelutyöt ja rakennustyöt. Omat louhokset ja asfalttiasemat.

 2. IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC

  Italia

  IMPRESA COSTRUZIONI LA BELLUNESE SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla köysiriippurata, patojen suunnittelu, meri-, joki- ja järvisuojapatojen rakentaminen, tie- ja moottoritietunneleiden rakentaminen. Sen sijainti on Santa Giustina, Italia.

 3. ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA

  Portugali

  ANDRADE GUTIERREZ EUROPA, ÁFRICA, ASIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tuonti ja vienti - rakentaminen ja julkiset työt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Louhinta - työt, Julkisten töiden urakoitsijat, Louhinta - työt, rakennustekniikka. Sen sijainti on Porto Salvo, Portugali.

 4. SARL OZÉ

  Ranska

  SARL OZÉ, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on St Jean St Nicolas, Ranska.

 5. AQUABOUW BV

  Hollanti

  AQUABOUW BV, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suihkulähde, suihkukaivojen huolto, tanssivat suihkulähteet. Sen sijainti on Numansdorp, Hollanti.

 1. HILDEBRANDS GMBH

  Saksa

  HILDEBRANDS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Rheinfelden, Saksa.

 2. BIANCHINI SICUREZZA STRADALE

  Italia

  BIANCHINI SICUREZZA STRADALE, joka toimii toimialalla Tienrakennus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, teiden ja moottoriteiden turvakaiteiden asentaminen, kaupunkiteiden rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, tietyöt. Sen sijainti on Promano-Citta' Di Castello, Italia.

 1. TEIXEIRA DUARTE TRADING SA

  Portugali

  TEIXEIRA DUARTE TRADING SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sillat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennus - urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, julkiset työt, Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Oeiras, Portugali.

 2. ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO

  Italia

  ATUT PAVIMENTI INDUSTRIALI LOMBARDO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lattiat, teollisuus-, Teollisuuden hartsipinnoitteet, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Lattiat, teollisuus-, Teollisuuden hartsipinnoitteet, Laatoitus ja kiveysten teko - yritykset, Rakentaminen - viimeistelytyöt. Sen sijainti on Catania, Italia.

 3. GEOURB GROUP

  Serbia

  GEOURB GROUP, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tunnelinrakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Tunnelinrakentaminen, siltojen rakentaminen, Maanalaiset työt - urakoitsijat, diplomi-insinöörit. Sen sijainti on Belgrade, Serbia.

 4. FASAN COSTRUZIONI S.N.C.

  Italia

  FASAN COSTRUZIONI S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, puutalot. Sen sijainti on San Vito Al Tagliamento, Italia.

 5. ADA CONSULTING

  Portugali

  ADA CONSULTING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rekrytointitoimisto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Tilapäinen henkilökunta - kansainvälinen rekrytointi, Suunnitelmat (palvelu), Julkisten töiden urakoitsijat, Maa- ja vesirakentaminen. Sen sijainti on Vila Nova De Gaia, Portugali.

 6. COGER - COSTRUZIONI GENERALI E RESTAURI SRL

  Italia

  COGER - COSTRUZIONI GENERALI E RESTAURI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, rakennusten rakenteet, kiinteistöjen rakentaminen, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, kiinteistöjen korjaus. Sen sijainti on Altamura, Italia.

 7. PAVITECK SRL

  Italia

  PAVITECK SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaupunkiteiden rakentaminen, sisätilojen teollisuuslattiat pölytiiviistä materiaaleista, teiden rakentaminen, teiden vahvistaminen. Sen sijainti on Buscoldo-Curtatone, Italia.

 8. POWERSAFE SRL

  Italia

  POWERSAFE SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Aurinkopaneelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Radioaktiivinen jäte - uudelleenkäyttö ja varastointi, Aurinkoenergia, Julkisten töiden urakoitsijat, Geotermiset energiajärjestelmät, Radioaktiivinen jäte - uudelleenkäyttö ja varastointi, Aurinkoenergia, Julkisten töiden urakoitsijat, Geotermiset energiajärjestelmät. Sen sijainti on Limbadi, Italia.

 1. BRECHENMACHER GMBH

  Saksa

  BRECHENMACHER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, Tie- ja vesirakentaminen - urakoitsijat, arkkitehtitoimisto. Sen sijainti on Donauwörth, Saksa.

 2. PJ-TEC

  Tanska

  PJ-TEC, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Farsø, Tanska.

 3. SRTP ROMAIN SICARD

  Ranska

  SRTP ROMAIN SICARD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maansiirtotyöt, saneeraukset, kaivaukset julkisia töitä varten. Sen sijainti on Lamothe, Ranska.

 4. ENGEL & VÖLKERS LANDSHUT, IMMOBILIEN CHRISTINE GROHN

  Saksa

  ENGEL & VÖLKERS LANDSHUT, IMMOBILIEN CHRISTINE GROHN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Kiinteistö, liiketoiminta ja teollisuus - rakennuttajat ja edustajat, Runkotyöt - rakentaminen, Julkisten töiden urakoitsijat, Varustetut toimistot ja teollisuustilat - palvelut, Kiinteistö, liiketoiminta ja teollisuus - rakennuttajat ja edustajat. Sen sijainti on Landshut, Saksa.

 5. SOCOPUL - SOCIEDADE DE CONSTRUÇÕES E OBRAS, S.A.

  Portugali

  SOCOPUL - SOCIEDADE DE CONSTRUÇÕES E OBRAS, S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Tuonti ja vienti - rakentaminen ja julkiset työt, Julkisten töiden urakoitsijat, Tuonti ja vienti - rakentaminen ja julkiset työt. Sen sijainti on Amarante, Portugali.

 6. KOCH-OCKIER

  Belgia

  KOCH-OCKIER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennus - urakoitsijat, Vedenpuhdistuspalvelut, Tienrakennus - urakoitsijat, Jätevesihuolto, terassi, Vedenpuhdistuspalvelut. Sen sijainti on Anzegem, Belgia.

 7. TECNOVIA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A.

  Portugali

  TECNOVIA - SOCIEDADE DE EMPREITADAS, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tienrakennus - urakoitsijat, Tienrakennus - urakoitsijat, diplomi-insinöörit, siviilirakennukset. Sen sijainti on Porto Salvo, Portugali.

 8. SOCOTRAP

  Ranska

  SOCOTRAP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonirakenteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Julkisten töiden urakoitsijat, Julkisten töiden urakoitsijat. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 9. AQUA-VRIJSEN

  Belgia

  AQUA-VRIJSEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Maanalaiset työt - urakoitsijat. Sen sijainti on Houthalen-Helchteren, Belgia.

 10. GALEON BTP

  Marokko

  GALEON BTP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Julkisten töiden urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla saneeraus, tieasfaltti ja -bitumi. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Julkisten töiden urakoitsijat - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

27 881 Yritykset